| | |
21.11.2017 20:22 -
Re: Venkovní čidlo teploty
|
3112010
|
|
Kaspicek
|
Město: Strakonice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 17 |
|
|
Nastavení zrcatka u spolujezdce take nefunguje, ale mam pocit kdyz jsem to kupoval pred rokem, ze se hejbalo.. tak pred 4 mesici jsem si. viml ze nemaka... Měril jsem jestli vede nejaky proud prez kabely co jsem umiknul od čidla a ani prd 😂.. zkusim tedy zmerit jestli jde nejaka áva od prepinace na zrcatka na spoluzdcovu stranu... Jinak netusim kde je chyba... Pojistky na zrcatka ádný nejsou...
Jinak cidlo v polsku, vyuzil jsem znameho co jel domu do polska,obednal na nej a vyslo me na 33 zlotých... Jinak 750kč v citroenu...
Nastavení zrcatka u spolujezdce take nefunguje, ale mam pocit kdyz jsem to kupoval pred rokem, ze se hejbalo.. tak pred 4 mesici jsem si. viml ze nemaka... Měril jsem jestli vede nejaky proud prez kabely co jsem umiknul od čidla a ani prd 😂.. zkusim tedy zmerit jestli jde nejaka áva od prepinace na zrcatka na spoluzdcovu stranu... Jinak netusim kde je chyba... Pojistky na zrcatka ádný nejsou...
Jinak cidlo v polsku, vyuzil jsem znameho co jel domu do polska,obednal na nej a vyslo me na 33 zlotých... Jinak 750kč v citroenu...
|
|
21.11.2017 20:49 -
|
3112024
|
|
jumep
|
|
|
mal si tapacir dveri dole?
konektory su zapojene?
cidlo neukazuje vobec (su tam -- ?)
mal si tapacir dveri dole?
konektory su zapojene?
cidlo neukazuje vobec (su tam -- ?)
|
|
22.11.2017 15:14 -
|
3112305
|
|
Kaspicek
|
Město: Strakonice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 17 |
|
|
Cislo neukazuje vubec... Su tam presne ako rikas ( --°) tapic jsem jsem nesundaval... Strana ridice nebo spolujezdce ?
Cislo neukazuje vubec... Su tam presne ako rikas ( --°) tapic jsem jsem nesundaval... Strana ridice nebo spolujezdce ?
|
|
13.12.2017 23:46 -
|
3117498
|
|
tronda
|
Město: Bojkovice , Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
tak jsem koupil čidlo na Peugeot 208 a funguje dobře.Cena 324 kč
.link.
tak jsem koupil čidlo na Peugeot 208 a funguje dobře.Cena 324 kč
http://www.topnahradnidily.cz/snimac-cidlo-senzor-venkovni-teploty-peugeot-208
|
|
14.12.2017 09:34 -
|
3117528
|
|
tronda
|
Město: Bojkovice , Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
To vím, ale tady to bylo jednoduí
To vím, ale tady to bylo jednoduí
|
|
14.12.2017 18:24 -
|
3117547
|
|
tronda
|
|
|
Tak ukazuje přesně jak Ford který má dva roky , a i kdyby ukazoval +- 3 stupně tak co se stane?
Tak ukazuje přesně jak Ford který má dva roky , a i kdyby ukazoval +- 3 stupně tak co se stane?
|
|
18.01.2018 06:34 -
|
3125168
|
|
James01
|
Město: Tachov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Cauwes,
Me nejspise asi taky odesel senzor venkovni teploty, od uterka je kolem 0 az -2 a na displeji navigace mam -7. Nejspis odchod senzoru ? Je to od doby, kdy jsem nastartoval vyskocila mi hlaska depoluttion system faulty, navigace zmodrala a vypadala jako kdyz je ko displej, po restartu radia vse ok, ale teplota se zblaznila. Na diagnostice to ukazalo chyby B14C5 a B15FF ... na googlu nic takoveho neni ... od restartu displej ok
Cauwes,
Me nejspise asi taky odesel senzor venkovni teploty, od uterka je kolem 0 az -2 a na displeji navigace mam -7. Nejspis odchod senzoru ? Je to od doby, kdy jsem nastartoval vyskocila mi hlaska depoluttion system faulty, navigace zmodrala a vypadala jako kdyz je ko displej, po restartu radia vse ok, ale teplota se zblaznila. Na diagnostice to ukazalo chyby B14C5 a B15FF ... na googlu nic takoveho neni ... od restartu displej ok
|
|
18.01.2018 08:04 -
|
3125175
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jaka "diagnostika" ti to "uakazala" ? ELM nebo Delphi ?
hlvavne ktera jednotka ma tyto udajne chyby ?
ani Google nenajde nesmysly ktere si dokaze spoustu kurvitek vymyslet
to cidlo vymeni pokud mas pocit ze ukazuje spatne
jaka "diagnostika" ti to "uakazala" ? ELM nebo Delphi ?
hlvavne ktera jednotka ma tyto udajne chyby ?
ani Google nenajde nesmysly ktere si dokaze spoustu kurvitek vymyslet
to cidlo vymeni pokud mas pocit ze ukazuje spatne
|
|
18.01.2018 09:44 -
|
3125184
|
|
James01
|
Město: Tachov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Ohledne diagnistiky ani jedna, videl jsem jen logo PSA.com a neptal jsem se co to ma zac. Ted mi odpovedel a pry Secons
Ty chyby jsou z BSI.
Jen pocit urcite nemam, vim ze je kolem 0 a na displeji -7... i taky kdyz je pod nulou tak udaj blikal, ted to neblika.
Ohledne diagnistiky ani jedna, videl jsem jen logo PSA.com a neptal jsem se co to ma zac. Ted mi odpovedel a pry Secons
Ty chyby jsou z BSI.
Jen pocit urcite nemam, vim ze je kolem 0 a na displeji -7... i taky kdyz je pod nulou tak udaj blikal, ted to neblika.
|
|
18.01.2018 11:22 -
|
3125208
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no vono je to uplne jedno
je to tohle .link.
autora znam,ale on ma svu svet
je potreba diagnostiku ne"diagnostiku " nebo nejakou ctecku
no kdyz tedy nemas jen pocit tak ho vymen..nebo cekas ze ti nekdo poradi aby jsi ho zkusil opravit ?
no vono je to uplne jedno
je to tohle http://focom.cz/znackova-diagnostika/autodiagnostika-psacom/
autora znam,ale on ma svu svet ;)
je potreba diagnostiku ne"diagnostiku " nebo nejakou ctecku
no kdyz tedy nemas jen pocit tak ho vymen..nebo cekas ze ti nekdo poradi aby jsi ho zkusil opravit ?
|
|
18.01.2018 11:57 -
|
3125209
|
|
James01
|
|
|
Jojo.. to je presne ona. Zajedu do Citroena a uvidim.
Ohledne cidla necekam na radu jak opravit. Koupim novy a vymenim.
Tedy kdyz se vyjebe cidlo, tak muze vselijak ? ( do plusu i minusu ) Ja jen k ostatnim co psali o tomto problemu, tak jim teploty splhaly do tropickych hodnot, me to spadne jen cca o cca 7stupnu min nez je.
Jojo.. to je presne ona. Zajedu do Citroena a uvidim.
Ohledne cidla necekam na radu jak opravit. Koupim novy a vymenim.
Tedy kdyz se vyjebe cidlo, tak muze vselijak ? ( do plusu i minusu ) Ja jen k ostatnim co psali o tomto problemu, tak jim teploty splhaly do tropickych hodnot, me to spadne jen cca o cca 7stupnu min nez je.
|
|
18.01.2018 13:01 -
|
3125211
|
|
autodiag
|
|
|
mozne je vse....
mozne je vse....
|
|
08.07.2020 07:12 -
Venkovní čidlo teploty
|
3276412
|
|
vlkr
|
Město: Dub nad Moravou, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 204 |
|
|
Dobré ráno,
včera cestou z práce počasí i předpověď celkem příznivá, navtívil jsem myčku, auto u bylo řádně pinavé.
Dnes ráno po nastartování koukám e venkovní teplota je 19 °C (předpověď 11 °C). No a cestou do práce plhala teplota na displeji stále vý, a se v Brně dostala na 49 °C...
Kromě zblblé klimy taky točila sahara.
Take čidlo venkovní teploty je KO, nebo mi někam zateklo?
EDIT:
Tak na zpáteční cestě chování podobné začínal jsem na 26, pak cca 10 km 30-36,
okolo odbočky na Slavkov jsem měl 42 °C.
Pak najednou během 500 m pád na 24 a u to se to drelo.
V Prostějově zataeno, lehce prelo 21 °C ale drelo to.
Hádám e ta myčka mu neudělala moc dobře...
Čidlo objednáno.
vlkr
Dobré ráno,
včera cestou z práce počasí i předpověď celkem příznivá, navtívil jsem myčku, auto u bylo řádně pinavé.
Dnes ráno po nastartování koukám e venkovní teplota je 19 °C (předpověď 11 °C). No a cestou do práce plhala teplota na displeji stále vý, a se v Brně dostala na 49 °C...
Kromě zblblé klimy taky točila sahara.
Take čidlo venkovní teploty je KO, nebo mi někam zateklo?
EDIT:
Tak na zpáteční cestě chování podobné začínal jsem na 26, pak cca 10 km 30-36,
okolo odbočky na Slavkov jsem měl 42 °C.
Pak najednou během 500 m pád na 24 a u to se to drelo.
V Prostějově zataeno, lehce prelo 21 °C ale drelo to.
Hádám e ta myčka mu neudělala moc dobře...
Čidlo objednáno.
vlkr
|
|
05.08.2020 18:21 -
|
3279185
|
|
jumep
|
|
|
este dost casto zatece konektor dverovi, skusil by som ho odpojit a pozret a ked vsetko ciste a ok, zasunut
este dost casto zatece konektor dverovi, skusil by som ho odpojit a pozret a ked vsetko ciste a ok, zasunut
|
|
| |
|
|