01.03.2022 21:09 -
Cvakání relé - sedačka
|
3335248
|
|
Milan0s
|
Město: Příbram, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Dobrý den, ahoj
Mám takovou věc, ji delí dobu při jízdě mě otravuje cvakání relé, nejdříve sem myslel, e to jde od pojistek a e blbne kontakt například páčky světel, ale dnes sem přiel na to, e je to relé pod sedačkou, které snímá zatíení sedačky. To znamená při kadé nerovnosti nebo pohnutí to cvaká Tak se chci zeptat co s tím? Uvnitř sedačky je nějaký spínač, který pozná, e tam je závaí? Nelo by to relé odpojit a dát natvrdo, e tam pořád někdo sedí?
Děkuji za odpověď
Dobrý den, ahoj
Mám takovou věc, ji delí dobu při jízdě mě otravuje cvakání relé, nejdříve sem myslel, e to jde od pojistek a e blbne kontakt například páčky světel, ale dnes sem přiel na to, e je to relé pod sedačkou, které snímá zatíení sedačky. To znamená při kadé nerovnosti nebo pohnutí to cvaká :-( Tak se chci zeptat co s tím? Uvnitř sedačky je nějaký spínač, který pozná, e tam je závaí? Nelo by to relé odpojit a dát natvrdo, e tam pořád někdo sedí?
Děkuji za odpověď
|
|
14.06.2022 12:24 -
Re: Cvakání relé - sedačka
|
3342416
|
|
Milan0s
|
Město: Příbram, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Ahoj, tak vyřeeno, kdyby náhodou někdo řeil podobný problém - pod sedačkou vedou v buírce 3 kabely a ten tenký růový ( nebo fialový ) byl přeseknutý a na nerovnostech nebo poposednutí o sebe brnkal. Sice nechápu, jak se mohl přeseknout protoe ty kabely jsou jak nové.. Kadopádně je po cvakání.
Ahoj, tak vyřeeno, kdyby náhodou někdo řeil podobný problém - pod sedačkou vedou v buírce 3 kabely a ten tenký růový ( nebo fialový ) byl přeseknutý a na nerovnostech nebo poposednutí o sebe brnkal. Sice nechápu, jak se mohl přeseknout protoe ty kabely jsou jak nové.. Kadopádně je po cvakání. :palec
|
|
| |