15.09.2021 17:32 -
Kabel z baterie k zesilovači, subwooferu / C5 III
|
3322166
|
|
pavelry
|
Město: Praha 6, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Dobrý den, uměli byste poradit, kudy je nejvýhodnějí vést napájecí kabel od baterie k nově přidanému zesilovači do kufru? Na youtube jsem viděl, e to chlapík vede z motorového prostoru do levého předního podběhu, a pak provrtá otvor z podběhu do interiéru ( průchodkou, v chráničce atd) a dál pak u pod tapecírunkem, prahem atd. Jde mi právě o průchod od motor.prostoru do kabiny.
Je to nejjednoduí řeení, nebo existuje lepí varianta? Děkuji za rady a tipy.
Dobrý den, uměli byste poradit, kudy je nejvýhodnějí vést napájecí kabel od baterie k nově přidanému zesilovači do kufru? Na youtube jsem viděl, e to chlapík vede z motorového prostoru do levého předního podběhu, a pak provrtá otvor z podběhu do interiéru ( průchodkou, v chráničce atd) a dál pak u pod tapecírunkem, prahem atd. Jde mi právě o průchod od motor.prostoru do kabiny.
Je to nejjednoduí řeení, nebo existuje lepí varianta? Děkuji za rady a tipy.
|
|
20.09.2021 16:09 -
Re: Kabel z baterie k zesilovači, subwooferu / C5 III
|
3322688
|
|
marsalek
|
Město: Köln, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 35 |
|
|
Ahoj, na Xantii jsem vedl kabel (k bufiku) naprosto stejnou cestou: z LP podbehu (nahore, u horniho pantu dveri) do kabiny. Je tam sucho, takze nehrozi potize pri vnikani vody, pokud by pruchodka netesnila.
Nemas nahodou baterku v kufru jako ja? Pak by to bylo jeste snazsi
Kaja
Ahoj, na Xantii jsem vedl kabel (k bufiku) naprosto stejnou cestou: z LP podbehu (nahore, u horniho pantu dveri) do kabiny. Je tam sucho, takze nehrozi potize pri vnikani vody, pokud by pruchodka netesnila.
Nemas nahodou baterku v kufru jako ja? Pak by to bylo jeste snazsi :-)
Kaja
|
|
| |