| | |
05.11.2018 19:01 -
Nastavení času
|
3189673
|
|
sumi
|
Město: Přezletice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 81 |
|
|
Naznačuje mi něco C5 kdy se mi nedaří (po několikáté) změnit čas (letní / zimní posun) tak aby "přeil" vypnutí zapalování? Ráno má původní čas (GPS zakrtnuté). Zatím 3 mám třetí pokus. Není to novinka, zkouí to na mě kadou změnu času. Nebo se mnou jen tak láskyplně lakuje? Teď čerstvě si nepamatuje ani stav rádia (zap / vyp) a po nastartování mě ho zapne aby mi nebylo cestou smutno
Naznačuje mi něco C5 kdy se mi nedaří (po několikáté) změnit čas (letní / zimní posun) tak aby "přeil" vypnutí zapalování? Ráno má původní čas (GPS zakrtnuté). Zatím 3 mám třetí pokus. Není to novinka, zkouí to na mě kadou změnu času. Nebo se mnou jen tak láskyplně lakuje? Teď čerstvě si nepamatuje ani stav rádia (zap / vyp) a po nastartování mě ho zapne aby mi nebylo cestou smutno ;)
|
|
05.11.2018 19:51 -
Re: Nastavení času
|
3189675
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Spí má RT3, podle roku výroby. Asi jako já. Já nemám GPS zakrtnuté a změny letního a zimního času si dělám sám. Nastavení mi drí dobře. I rádio. Baterii v rádiu jsem nikdy neměnil.
Spí má RT3, podle roku výroby. Asi jako já. Já nemám GPS zakrtnuté a změny letního a zimního času si dělám sám. Nastavení mi drí dobře. I rádio. Baterii v rádiu jsem nikdy neměnil.
|
|
05.11.2018 19:54 -
Re: nastavení hodin
|
3189676
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
odskrtni nastaveni GPS
v GPS je cas v UTC
odskrtni nastaveni GPS
v GPS je cas v UTC
|
|
05.11.2018 20:08 -
|
3189677
|
|
jumep
|
|
|
GPS nastavuje len minuty
podla toho co popisuje by mi to prislo ako blbnuca pamat tej rt3
GPS nastavuje len minuty
podla toho co popisuje by mi to prislo ako blbnuca pamat tej rt3
|
|
05.11.2018 20:39 -
|
3189680
|
|
sumi
|
Město: Přezletice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 81 |
|
|
jj RT3 Na jaře jsem to zkouel i bez GPS a stejný (můu ale zkusit znova). Trochu mi to vede na "ooupanou" NVRAM či co tam je. Ale zatím to vdy stačím přepsat ne nastane nová změna času tak to zase tak nehrotím. Aku rádia bude OK, potom to vydrí i delí stání bez problémů. Třeba zruí změnu času a strefí se do mnou nastavených hodin...
jj RT3 Na jaře jsem to zkouel i bez GPS a stejný (můu ale zkusit znova). Trochu mi to vede na "ooupanou" NVRAM či co tam je. Ale zatím to vdy stačím přepsat ne nastane nová změna času tak to zase tak nehrotím. Aku rádia bude OK, potom to vydrí i delí stání bez problémů. Třeba zruí změnu času a strefí se do mnou nastavených hodin...
|
|
05.11.2018 21:02 -
|
3189683
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
GPS nastavi i hodinu
GPS nastavi i hodinu
|
|
05.11.2018 21:13 -
|
3189686
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Nechci se do toho montovat, kdy tomu nerozumím, ale u minulého auta jsem měl také RT3, minuty si to opravila sama, ale hodiny jsem musel nastavit vdy sám, říkal jsem tomu poloautomat.
Nechci se do toho montovat, kdy tomu nerozumím, ale u minulého auta jsem měl také RT3, minuty si to opravila sama, ale hodiny jsem musel nastavit vdy sám, říkal jsem tomu poloautomat. :-)) :-d
|
|
05.11.2018 21:47 -
|
3189688
|
|
autodiag
|
|
|
kdyz das prvotni nastaveni (po odpojeni baterie atd) pomoci GPS nastavi komplet
kdyz das hodiny,ulozis a pak se vratis,zasktrnes GPS,upravuje jen minuty
jestli je to, ale zavisle na verzi sw uz si nepamatuju ,tak je mozne ze se to muze nekomu chovat jinak
kdyz das prvotni nastaveni (po odpojeni baterie atd) pomoci GPS nastavi komplet
kdyz das hodiny,ulozis a pak se vratis,zasktrnes GPS,upravuje jen minuty
jestli je to, ale zavisle na verzi sw uz si nepamatuju ,tak je mozne ze se to muze nekomu chovat jinak ;)
|
|
06.11.2018 13:24 -
|
3189695
|
|
sumi
|
|
|
Dnení 2-3 pokusy a beze změny. Odkrtnutí GPS nepomůe, po off / on čas i checkbox zpět. Předpokládám e asi tedy pamě a e to nebude sólo chip (relativně jednoduchá oprava) Ale na hodiny to nejezdí, tak to nebudu zatím hrotit. Autodiag bude vědět zdali je lepí oprava nebo sehnat jinou RT3. Ovládí RT3 celé zobrazování na LCD? Co mě můe čekat a to vygraduje.
Dnení 2-3 pokusy a beze změny. Odkrtnutí GPS nepomůe, po off / on čas i checkbox zpět. Předpokládám e asi tedy pamě a e to nebude sólo chip (relativně jednoduchá oprava) Ale na hodiny to nejezdí, tak to nebudu zatím hrotit. Autodiag bude vědět zdali je lepí oprava nebo sehnat jinou RT3. Ovládí RT3 celé zobrazování na LCD? Co mě můe čekat a to vygraduje.
|
|
06.11.2018 17:36 -
|
3189711
|
|
autodiag
|
|
|
no oprava moc jednoducha neni,protoze ta seeprom je v tuneru a ten je problem vyndat natoztak rozebrat...
s ovladanim je to jinak,LCD ovlada radio
no oprava moc jednoducha neni,protoze ta seeprom je v tuneru a ten je problem vyndat natoztak rozebrat...
s ovladanim je to jinak,LCD ovlada radio
|
|
06.11.2018 20:27 -
|
3189724
|
|
jumep
|
|
|
ja sa nejdem hadat, ale uz som tu mal odpojenych dost RT3jok a aj v menu je len napisane ze GPS nastavi len minuty, ked nastavujem hodiny, tak vzdy len hodinu a potom necham minuty na GPS, ale samo to cas nenastavilo nikdy
ja sa nejdem hadat, ale uz som tu mal odpojenych dost RT3jok a aj v menu je len napisane ze GPS nastavi len minuty, ked nastavujem hodiny, tak vzdy len hodinu a potom necham minuty na GPS, ale samo to cas nenastavilo nikdy
|
|
08.11.2018 20:51 -
|
3189964
|
|
jirakv
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Chtěl bych se zeptat. Přestaly mi fungovat klávesy na nastavení displeje. Jediné co jde je zapnutí a hlasitost radia a svítí podsvícení. Ovládání pod volantem funguje. Jako by se někde odpojil výstup od klávesnice. Je to moné, nebo bude problém v něčem jiném? Děkuji.
Chtěl bych se zeptat. Přestaly mi fungovat klávesy na nastavení displeje. Jediné co jde je zapnutí a hlasitost radia a svítí podsvícení. Ovládání pod volantem funguje. Jako by se někde odpojil výstup od klávesnice. Je to moné, nebo bude problém v něčem jiném? Děkuji.
|
|
09.11.2018 06:06 -
|
3189978
|
|
autodiag
|
|
|
jake klavesy ,jakeho LCD ,jakeho radia ?
jake klavesy ,jakeho LCD ,jakeho radia ?
|
|
09.11.2018 17:25 -
|
3190023
|
|
jirakv
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Radio je original jaký je to typ nevím jak se zjiuje. LCD je malý. Klávesy na panelu kde se ovládá zobrazení displeje, nastavení displeje, nastavení radia a vysunutí CD.
Radio je original jaký je to typ nevím jak se zjiuje. LCD je malý. Klávesy na panelu kde se ovládá zobrazení displeje, nastavení displeje, nastavení radia a vysunutí CD.
|
|
10.11.2018 19:40 -
|
3190182
|
|
sumi
|
|
|
Jetě se vrátím k mému původnímu "problému" nemonosti změny času. Včera se na x-tý pokus změna zapsala a drí. Dalí pokus změnit status checkboxu neúspěný. Vypadá to jako kdyby pamě měla problém zapsat změnu, pamatuje si vak bez problémů. Asi bych měl nastudovat princip zápisu, co bez znalosti typu paměti půjde těko. Zápis se kadopádně podařil během relativně dlouhé jízdy (Praha - Brno), ale můe to být náhoda.
Jetě se vrátím k mému původnímu "problému" nemonosti změny času. Včera se na x-tý pokus změna zapsala a drí. Dalí pokus změnit status checkboxu neúspěný. Vypadá to jako kdyby pamě měla problém zapsat změnu, pamatuje si vak bez problémů. Asi bych měl nastudovat princip zápisu, co bez znalosti typu paměti půjde těko. Zápis se kadopádně podařil během relativně dlouhé jízdy (Praha - Brno), ale můe to být náhoda.
|
|
10.11.2018 21:58 -
|
3190193
|
|
autodiag
|
|
|
pamet je vadna ,co na ni chces studovat ?
je to 24c04 nebo 24c02
pamet je vadna ,co na ni chces studovat ?
je to 24c04 nebo 24c02
|
|
| |
|
|