| | |
08.10.2018 21:39 -
Echo v hands-free
|
3183771
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
Ahoj experti, prosím o radu. Lidi mi hlásí, e kdy se s nimi bavím v autě přes hands-free, slyí sami sebe jako echo. Jde s tím něco dělat?
Mám RT6, kterou jsem dal místo RNEG. Není to třeba potřeba nějak nastavit, kdy se měnilo rádio?
Jestli tam bylo echo předtím i na RNEG, to nevím, protoe mě ten RNEG tak tval, e jsem ho velice rychle nahradil.
Díky moc za radu.
Ahoj experti, prosím o radu. Lidi mi hlásí, e kdy se s nimi bavím v autě přes hands-free, slyí sami sebe jako echo. Jde s tím něco dělat?
Mám RT6, kterou jsem dal místo RNEG. Není to třeba potřeba nějak nastavit, kdy se měnilo rádio?
Jestli tam bylo echo předtím i na RNEG, to nevím, protoe mě ten RNEG tak tval, e jsem ho velice rychle nahradil.
Díky moc za radu.
|
|
11.10.2018 17:57 -
Re: Echo v hands-free
|
3184277
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
myneur napsal(a): Ahoj experti, prosím o radu. Lidi mi hlásí, e kdy se s nimi bavím v autě přes hands-free, slyí sami sebe jako echo. Jde s tím něco dělat?
Díky moc za radu.
Nejakou zminku o echu v handsfree u RT6 jsem zaregistroval v diskuzi ohledne update RT6 na novy FW, viz forum: .link.
Nejakou zminku o echu v handsfree u RT6 jsem zaregistroval v diskuzi ohledne update RT6 na novy FW, viz forum: https://gpsunderground.com/forum/forum/car-navi-system/car-gps-systems/peugeot-citroen/32565-rt6-firmware-2-86-b-r1/page17
|
|
11.10.2018 18:40 -
|
3184286
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
RT6 je citliva na typ auta kazdy typ ma svoli kalibraci,je mozne ze pokud mas posledni FW a problem je stale tak bude muset nahrat kalibraci v citroenu
RT6 je citliva na typ auta kazdy typ ma svoli kalibraci,je mozne ze pokud mas posledni FW a problem je stale tak bude muset nahrat kalibraci v citroenu
|
|
12.10.2018 12:34 -
|
3184397
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
Díky, dobrej tip. Servisy byly vykulený, co to po nich vůbec chci, a Autoport se chytl. Kdybyste mě dokázali někdo víc navést, co přesně musí udělat, abych měl jistotu, e si rozumíme, ocením to. Nebo kdybyste věděli o nějakém kolempraském expertovi, beru tipy. Ten borec od jruze, který prý uměl i vyndat elektrické dveře z economy mode, bohuel neodpovídá a je zmizelej. Díky
Díky, dobrej tip. Servisy byly vykulený, co to po nich vůbec chci, a Autoport se chytl. Kdybyste mě dokázali někdo víc navést, co přesně musí udělat, abych měl jistotu, e si rozumíme, ocením to. Nebo kdybyste věděli o nějakém kolempraském expertovi, beru tipy. Ten borec od jruze, který prý uměl i vyndat elektrické dveře z economy mode, bohuel neodpovídá a je zmizelej. Díky
|
|
| |
|
|