28.02.2018 07:26 -
Displej a palubní PC se nevypíná
|
3135862
|
|
LadesFCB
|
Město: Pňovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 52 |
|
|
Zdravím,
z ničeho nic se mi včera večer po startu sekl displej na palubní desce, nereaguje na ádné tlačítko a jen svítí. I po vypnutí klíčku a zamknutí auta displej svítí. Pomohlo jen odpojení pojistky. A pro jistotu jsem odpojil celou AKU. Ráno jsem zapojil AKU a na displaji se objevilo pouze načítání a znak citroena a tím to končí. Opět nereaguje a nejde vypnout. Nejde ani rádio. Nevíte někdo čím by to mohlo být?
Zdravím,
z ničeho nic se mi včera večer po startu sekl displej na palubní desce, nereaguje na ádné tlačítko a jen svítí. I po vypnutí klíčku a zamknutí auta displej svítí. Pomohlo jen odpojení pojistky. A pro jistotu jsem odpojil celou AKU. Ráno jsem zapojil AKU a na displaji se objevilo pouze načítání a znak citroena a tím to končí. Opět nereaguje a nejde vypnout. Nejde ani rádio. Nevíte někdo čím by to mohlo být?
|
|
28.02.2018 07:33 -
Re: Displej a palubní PC se nevypíná
|
3135863
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pravdepodobne ti odesel LCD nebo RT3...spis ten LCD
pravdepodobne ti odesel LCD nebo RT3...spis ten LCD
|
|
28.02.2018 07:57 -
|
3135864
|
|
LadesFCB
|
Město: Pňovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 52 |
|
|
diagnostika pie trvalá porucha komunikace na kabelu DATA, nebo tak něco, co by odpovídalo, problém je e to nejde vypnout... kdy odpojím pojistku F11 pod palubkou tak to sice vypnu, ale nejde pak nastartovat auto... mě by stačilo vypnout komplet displej aby mi nevybíjel baterku... a samotnej problém bych řeil a nebude venku -12°C
diagnostika pie trvalá porucha komunikace na kabelu DATA, nebo tak něco, co by odpovídalo, problém je e to nejde vypnout... kdy odpojím pojistku F11 pod palubkou tak to sice vypnu, ale nejde pak nastartovat auto... mě by stačilo vypnout komplet displej aby mi nevybíjel baterku... a samotnej problém bych řeil a nebude venku -12°C
|
|
28.02.2018 08:05 -
|
3135865
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
vzhledem k tomu ze mas dve moznosti musis odpojit radio i LCD...
obcas se stavalo ze v mrazu tp nevydrzela optika
diagnostika v tomto pripade nenapise nic relevantniho
kdyz zapojis ten LCD k napajeni mel by nabehnout a dole v pravem rohu zobrazit READY i v pripade ze se radio neprihlasi...
popripade s tim prijed,nemas to k nam do Luzic tak daleko
vzhledem k tomu ze mas dve moznosti musis odpojit radio i LCD...
obcas se stavalo ze v mrazu tp nevydrzela optika
diagnostika v tomto pripade nenapise nic relevantniho
kdyz zapojis ten LCD k napajeni mel by nabehnout a dole v pravem rohu zobrazit READY i v pripade ze se radio neprihlasi...
popripade s tim prijed,nemas to k nam do Luzic tak daleko ;)
|
|
28.02.2018 08:08 -
|
3135866
|
|
LadesFCB
|
|
|
jj, displej sviti a dule pie ready a tim to konci... a jsi v Luicich, ted prave? e bych přijel hned?
jj, displej sviti a dule pie ready a tim to konci... a jsi v Luicich, ted prave? e bych přijel hned? :-)
|
|
28.02.2018 08:10 -
|
3135870
|
|
autodiag
|
|
|
ted ne ale v 9 uz budu,jsem jeste v olomouci na servisu a cekam az kluci nachystaji auto na diag ..kdyztak cinkni
ted ne ale v 9 uz budu,jsem jeste v olomouci na servisu a cekam az kluci nachystaji auto na diag ;) ..kdyztak cinkni
|
|
| |