22.02.2018 20:17 -
Stropní DVD
|
3133758
|
|
macicek86
|
Město: Kopidlno, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Zdravím , nemáte někdo zkuenost s montá stropního DVD do c5 I kombi ? Snail jsem se najít něco po netu a nikde nic není mi jasné jak na to ani podle čínského návodu
Zdravím , nemáte někdo zkuenost s montá stropního DVD do c5 I kombi ? Snail jsem se najít něco po netu a nikde nic není mi jasné jak na to ani podle čínského návodu :D
|
|
22.02.2018 20:44 -
Re: Stropní DVD
|
3133780
|
|
jumep
|
|
|
ja som videl len v opierkach nahodene
kazdopadne neviem o co ti ide, sak dam dole stresny tapec, upevnim si do vystuhy drziak, natiahnem kable (poza airbag) narezem dieru do stropnice a nahodim hore a pozapajam
ja som videl len v opierkach nahodene
kazdopadne neviem o co ti ide, sak dam dole stresny tapec, upevnim si do vystuhy drziak, natiahnem kable (poza airbag) narezem dieru do stropnice a nahodim hore a pozapajam
|
|
02.03.2018 12:56 -
Re: Stropní DVD
|
3136412
|
|
macicek86
|
Město: Kopidlno, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Tak konkretne mi lo o to, e v místě kde by se mi monitor libil zadna vyztuha neni. Navíc nosniky které tam jsou sou cca 15mm nad třechovicí. Na konec jsem byl na výzvědy u kamaráda co montuje a/v techniku do aut a doporučil mi na střechu nalepit mdf desku potřebné síly (v tomto případě 2,3mm). mdf jsem neměl, pouil jsem lamino. Do stopnice udělat díru jen na kabely. Po smontování vruty přiroubovat drák.
Tak konkretne mi lo o to, e v místě kde by se mi monitor libil zadna vyztuha neni. Navíc nosniky které tam jsou sou cca 15mm nad třechovicí. Na konec jsem byl na výzvědy u kamaráda co montuje a/v techniku do aut a doporučil mi na střechu nalepit mdf desku potřebné síly (v tomto případě 2,3mm). mdf jsem neměl, pouil jsem lamino. Do stopnice udělat díru jen na kabely. Po smontování vruty přiroubovat drák.
Přílohy: IMG_20180301_082252.jpg ( 1929117b ) - |
|
| |