| | |
30.12.2017 13:59 -
Zadní světla / C5 I Break
|
3121585
|
|
jambura3
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Nejde levý - blinkr,mlhovka ,couvačka . Problém s BSI ? Je tam trvale nějakých 8V .
Nejde levý - blinkr,mlhovka ,couvačka . Problém s BSI ? Je tam trvale nějakých 8V .
|
|
31.12.2017 11:13 -
Re: Zadní světla / C5 I Break
|
3121654
|
|
vapnov
|
|
|
co jsem vdycky viděl u jiných aut, tak patná kostra. Někam zatekla voda a zkorodovalo to. pak to bralo proud třeba přes árovku blinkru nebo brzdy, taková barevná hudba při blinkru a světlech a brdění
BSI by taky mohlo být, trvalých 8V by tomu nasvědčovalo , ale první dodělat nějakou kostru přímo do lampy na zkouku.
co jsem vdycky viděl u jiných aut, tak patná kostra. Někam zatekla voda a zkorodovalo to. pak to bralo proud třeba přes árovku blinkru nebo brzdy, taková barevná hudba při blinkru a světlech a brdění :-)
BSI by taky mohlo být, trvalých 8V by tomu nasvědčovalo , ale první dodělat nějakou kostru přímo do lampy na zkouku.
|
|
31.12.2017 11:48 -
|
3121659
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
problem s kostrou bych vyloucil,protoze brzdove svetlo ve vyctu chybi,stejne jako potkavaci/obrysove
pokud tedy jambura3 nema tajemstvi
problem s kostrou bych vyloucil,protoze brzdove svetlo ve vyctu chybi,stejne jako potkavaci/obrysove
pokud tedy jambura3 nema tajemstvi
|
|
28.11.2018 08:31 -
Svítí couvačky spolu s parkovačkama C5 I 2003 2,0 hdi combi tané
|
3193612
|
|
duckjan
|
Město: Černčice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Prosím o radu, při rozsvícení světel se rozsvítí i couvačky. Dále při zařazení zpátečky se rozběhne i naftové čerpadlo, resp. začne proces jako při zapnutí klíčku. Kostra a svazek podél prahu od řidiče a dozadu vizuálně kontrolován, jako nový. Při odpojení čidla na převodovce couvačky svítí stále.
Pokud někdo řeil, budu rád za pomoc moc děkuji.
Prosím o radu, při rozsvícení světel se rozsvítí i couvačky. Dále při zařazení zpátečky se rozběhne i naftové čerpadlo, resp. začne proces jako při zapnutí klíčku. Kostra a svazek podél prahu od řidiče a dozadu vizuálně kontrolován, jako nový. Při odpojení čidla na převodovce couvačky svítí stále.
Pokud někdo řeil, budu rád za pomoc moc děkuji.
|
|
10.12.2018 07:57 -
|
3195751
|
|
duckjan
|
Město: Černčice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Dobrý den, děkuji
kostra to není. Jinak ve funkční. Blinky, mlhovka jsou ok, pracují jak mají. ádná barevná hudba. Prostě to svítí jasně stále spolu a běí naftové čerpadlo.
Dobrý den, děkuji
kostra to není. Jinak ve funkční. Blinky, mlhovka jsou ok, pracují jak mají. ádná barevná hudba. Prostě to svítí jasně stále spolu a běí naftové čerpadlo. :nevim
|
|
10.12.2018 14:04 -
|
3195813
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
nepamatuji si 100% ale cerpadlo spina BSM a zpatecky BSI...
muzes mit nekde spojene vodice nebo vadne BSI,ale takhle po netu je to jen teorie
nepamatuji si 100% ale cerpadlo spina BSM a zpatecky BSI...
muzes mit nekde spojene vodice nebo vadne BSI,ale takhle po netu je to jen teorie
|
|
15.03.2020 15:14 -
|
3262809
|
|
xsarafobie
|
Město: Zarosice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Nekupoval někdo ten blok objímek árovek na zadní světla? Jestli nemáte třeba konkrétní kód, objednací číslo nebo dokonce link na prodejce. Minulý rok mi to přestalo fungovat a servisák to jenom natvrdo přepájel... jene teď na STK mi nejela mlhovka a abych si to zprovoznil, musím sehnat komplet panel. Světla nejsou na výměnu - jen ty objímky, take to mi vrakovitě prodat nechce. Prý prodávají jedině komplet (a ty ceny Teď jsem nael jednu info v jiném dotazu - obj. č. 6534 KA - ale to bylo v roce 2010. Nemůu nikde najít obchod, který by to prodával. Na citroen servis se v týdnu nedostanu (mají karanténu), take asi jedině nějaký inzerát se starou kabeláí podobnou té mojí....
Uvedený kabel je asi stejně jen na brzdu... číslo toho kabelu se 3 paticemi nemáte někdo náhodou? Díky moc!
Nekupoval někdo ten blok objímek árovek na zadní světla? Jestli nemáte třeba konkrétní kód, objednací číslo nebo dokonce link na prodejce. Minulý rok mi to přestalo fungovat a servisák to jenom natvrdo přepájel... jene teď na STK mi nejela mlhovka a abych si to zprovoznil, musím sehnat komplet panel. Světla nejsou na výměnu - jen ty objímky, take to mi vrakovitě prodat nechce. Prý prodávají jedině komplet (a ty ceny :-p Teď jsem nael jednu info v jiném dotazu - obj. č. 6534 KA - ale to bylo v roce 2010. Nemůu nikde najít obchod, který by to prodával. Na citroen servis se v týdnu nedostanu (mají karanténu), take asi jedině nějaký inzerát se starou kabeláí podobnou té mojí....
Uvedený kabel je asi stejně jen na brzdu... číslo toho kabelu se 3 paticemi nemáte někdo náhodou? Díky moc!
|
|
15.03.2020 16:57 -
|
3262822
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
6534 JZ ale v citroene sa u neda kupi a inde to tie nekupi...
6534 JZ ale v citroene sa u neda kupi a inde to tie nekupi...
|
|
16.03.2020 21:15 -
|
3262918
|
|
xsarafobie
|
Město: Zarosice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Díky kluci... dva dny jsem prohledával nabídky a vrakovitě on-line mají také kolem 500 a víc za kus ... Nakonec mi napsal jeden, kterému asi prdla hydro, e likviduje auto a prodá mi kompletní světla za 600,-.
Jeliko to jedno u je taky "vlhký", beru komplet od něj, tj. 4 zadní kousky s kabeláí. Snad to bude bez potíí. Vypadá to, e kabely levé a pravé strany jsou shodné... objímky se jen vycvaknout. Tak budu mít asi jednu funkční do zásoby.
Auto udělalo na 2 roky TK jen o prsa. Tak to nechám dojet a naetřím na verzi III
Díky kluci... dva dny jsem prohledával nabídky a vrakovitě on-line mají také kolem 500 a víc za kus ... Nakonec mi napsal jeden, kterému asi prdla hydro, e likviduje auto a prodá mi kompletní světla za 600,-.
Jeliko to jedno u je taky "vlhký", beru komplet od něj, tj. 4 zadní kousky s kabeláí. Snad to bude bez potíí. Vypadá to, e kabely levé a pravé strany jsou shodné... objímky se jen vycvaknout. Tak budu mít asi jednu funkční do zásoby.
Auto udělalo na 2 roky TK jen o prsa. Tak to nechám dojet a naetřím na verzi III :D
|
|
23.06.2022 13:31 -
|
3343022
|
|
ret33
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 162 |
|
|
Řeil jsem také, stačí koupit patici BAY15d a napojit na původní konektor. Samotný konektor u původní kabeláe bude nejspí v pořádku, uhnívá buď plíek nebo uzemnění v patici. Oprava za 40 Kč a 5 minut práce s páječkou a elektrikářskou páskou.
Řeil jsem také, stačí koupit patici BAY15d a napojit na původní konektor. Samotný konektor u původní kabeláe bude nejspí v pořádku, uhnívá buď plíek nebo uzemnění v patici. Oprava za 40 Kč a 5 minut práce s páječkou a elektrikářskou páskou.
|
|
| |
|
|