06.02.2017 13:46 -
Stropní osvětlení - nejde vypnout
|
3036309
|
|
zlatka
|
Město: Kolín, Auto: | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Nejde mi vypnout stropní osvětlení vpředu. Problém se začal projevovat občasným problikáváním árovičky ve stropním světle, která se za jízdy rozsvítí a nejde tlačítkem vypnout. Čtecí lampičky se v pohodě dají vypnout a zapnout. Po uzamčení auta stropní osvětlení normalně zhasne. Nevíte o nějakém jiném řeením ne vyndání árovičky, která při jízdě večer docela oslňuje?
Nejde mi vypnout stropní osvětlení vpředu. Problém se začal projevovat občasným problikáváním árovičky ve stropním světle, která se za jízdy rozsvítí a nejde tlačítkem vypnout. Čtecí lampičky se v pohodě dají vypnout a zapnout. Po uzamčení auta stropní osvětlení normalně zhasne. Nevíte o nějakém jiném řeením ne vyndání árovičky, která při jízdě večer docela oslňuje?
|
|
06.02.2017 13:57 -
Re: Stropní osvětlení - nejde vypnout
|
3036310
|
|
jumep
|
|
|
skusit precvaknut lampicku zozadu ci nepomoze
skusit precvaknut lampicku zozadu ci nepomoze
|
|
06.02.2017 16:03 -
|
3036367
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Já bych si tipnul, e ti přes anténu zatejká do zadní lampičky, blbla mi pak právě hlavně přední..
Já bych si tipnul, e ti přes anténu zatejká do zadní lampičky, blbla mi pak právě hlavně přední.. :-)
|
|
09.02.2017 17:25 -
|
3037883
|
|
zlatka
|
Město: Kolín, Auto: | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Nazdárek, díky za typ, byla to opravdu vysráená voda v zadní lampičce. Světlo jsem rozebrala, vytřela, kontakty vystříkala kontaktolem a ve u 3 dny funguje, jak má
Nazdárek, díky za typ, byla to opravdu vysráená voda v zadní lampičce. Světlo jsem rozebrala, vytřela, kontakty vystříkala kontaktolem a ve u 3 dny funguje, jak má :-)
|
|
09.02.2017 17:37 -
|
3037891
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Ahoj, to nebude vysráený, bude odlepená anténa a kdy jede v mokru, tak pod to teče.. Take jetě doporučuju odroubovat anténu, vyčistit jí a vrátit zpátky - mezi střechu a anténu to podpořit silikonem, aby tam u nezatékalo..
Ahoj, to nebude vysráený, bude odlepená anténa a kdy jede v mokru, tak pod to teče.. Take jetě doporučuju odroubovat anténu, vyčistit jí a vrátit zpátky - mezi střechu a anténu to podpořit silikonem, aby tam u nezatékalo.. ;-)
|
|
09.02.2017 17:57 -
|
3037911
|
|
jumep
|
|
|
tak to mi je novinka, ja ked som mal zatecenu lampicku tak auto totalne skolabovalo (jak zla bsi)
tak to mi je novinka, ja ked som mal zatecenu lampicku tak auto totalne skolabovalo (jak zla bsi)
|
|
09.02.2017 18:43 -
|
3037947
|
|
DeFuckTo
|
|
|
No, já nevim, co to dělá obecně, ale vim, co to dělalo u mne.. To ti tam asi zateklo fest a nebo my měli kliku.. A nebo ti tam natekla nějaká íravina..
No, já nevim, co to dělá obecně, ale vim, co to dělalo u mne.. ;-) To ti tam asi zateklo fest a nebo my měli kliku.. :-) A nebo ti tam natekla nějaká íravina.. :-))
|
|
| |