| | |
20.11.2016 13:31 -
Směrová světla, blinkry / C5 III
|
3014012
|
|
petrptz
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Dobrý den,
mám C5 III a začínám mít problém s elektrikou. Teď mi začal problém s blinkry. Kdy pustím varovné blinkry, tak blikají normálně, ale jak to pustím jako směrovky, blikají rychle. Zároveň s tím mi nefunguje zadní parkovací asistent (přední funguje). Navíc mi i blbnou árovky denního svícení, nesvítí, bouchnete do světla a rozsvítí se. Mám podezření, e by mohlo jít o problém se zásuvkou na tané, kde mi v servisu zjistili, e tam nejde nula, ale tané jsem teď dlouho nepouíval. Jednou mi v servise opravovali přídavné brzdové světlo a po opravě se mi rozsvítilo světlo denního svícení, které do té doby nelo.Mám problém i se stahováním předního okna, které nefunguje ideálně. V servise (Citroen Pardubice) mi řekli, e okno nemám řeit, e to není taková závada. Celkově jsem zděen z originál servisu. Třeba mi měli vyměnit silenblok na těhlici a řekli mi, e lze jen vyměnit celou těhlici za 7500 a přitom stačilo napsat do jednoho eshopu a silenblok stál 200.Můe mi někdo poradit, kde v okolí Pardubic sehnat dobrý servis na C5?
Dobrý den,
mám C5 III a začínám mít problém s elektrikou. Teď mi začal problém s blinkry. Kdy pustím varovné blinkry, tak blikají normálně, ale jak to pustím jako směrovky, blikají rychle. Zároveň s tím mi nefunguje zadní parkovací asistent (přední funguje). Navíc mi i blbnou árovky denního svícení, nesvítí, bouchnete do světla a rozsvítí se. Mám podezření, e by mohlo jít o problém se zásuvkou na tané, kde mi v servisu zjistili, e tam nejde nula, ale tané jsem teď dlouho nepouíval. Jednou mi v servise opravovali přídavné brzdové světlo a po opravě se mi rozsvítilo světlo denního svícení, které do té doby nelo.Mám problém i se stahováním předního okna, které nefunguje ideálně. V servise (Citroen Pardubice) mi řekli, e okno nemám řeit, e to není taková závada. Celkově jsem zděen z originál servisu. Třeba mi měli vyměnit silenblok na těhlici a řekli mi, e lze jen vyměnit celou těhlici za 7500 a přitom stačilo napsat do jednoho eshopu a silenblok stál 200.Můe mi někdo poradit, kde v okolí Pardubic sehnat dobrý servis na C5?
|
|
21.11.2016 04:29 -
Re: Směrová světla, blinkry / C5 III
|
3014185
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Kdy byla v okolí Pardubic naposledy povodeň?
Kdy byla v okolí Pardubic naposledy povodeň?
|
|
21.11.2016 07:29 -
|
3014186
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
..nejde ti nula do zasuvky ???? ..silentblok v tehlici ???
a uvedomujes si ze vestici kouli uz to ma malokdo ?
..nejde ti nula do zasuvky ???? ..silentblok v tehlici ???
a uvedomujes si ze vestici kouli uz to ma malokdo ?
|
|
21.11.2016 07:52 -
|
3014187
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
petrptz napsal(a): Dobrý den,
Jedno vlakno = jedno tema (viz pravidla diskuzniho fora)
Toto vlakno = smerova svetla/blinkry
Zbytek prosim res zde, diky za pochopeni:
Parkovaci asistent: .link.
Denni sviceni: .link.
Stahovani okna: .link.
Servisy: .link. popr.: .link.
Jedno vlakno = jedno tema (viz pravidla diskuzniho fora)
Toto vlakno = smerova svetla/blinkry
Zbytek prosim res zde, diky za pochopeni:
Parkovaci asistent: http://www.c5club.cz/diskuze/elektrika-elektronika-multimedia/167984-problemy-s-parkovacim-asistentem
Denni sviceni: http://www.c5club.cz/diskuze/elektrika-elektronika-multimedia/2423723-original-denni-sviceni-c5-iii
Stahovani okna: http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/2415808-stahovani-okna-spolujezdec-c5-iii
Servisy: http://www.c5club.cz/diskuze/servisy-vrakoviste-sluzby popr.: http://www.c5club.cz/page/kod-2000.html
|
|
17.10.2021 06:34 -
|
3325116
|
|
MazelCz
|
|
|
Zdravím.Ten problém s blinkry řeím taky,natěstí bez parkovacího asistenta,světel,oken apod...Jestli jste problém vyřeil prosím dejte vědět,jde mi to straně na nervy.
Zdravím.Ten problém s blinkry řeím taky,natěstí bez parkovacího asistenta,světel,oken apod...Jestli jste problém vyřeil prosím dejte vědět,jde mi to straně na nervy.:-d
|
|
17.10.2021 12:42 -
|
3325149
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
Ked je problem so svetlom, tak asi to treba riesit. Buchat po svetle sa nevyplaca. Na X7 bolo niekolko druhov svetiel
Ze smerovky idu pravidelne po zapnuti varovnych svetiel je tiez OK, ale prvorade je snad obist auto a skontrolovat, ci vsetky smerovky idu.
A vlastne MazelCZ nenapisal ani o ake auto sa jedna.
Ked je problem so svetlom, tak asi to treba riesit. Buchat po svetle sa nevyplaca. Na X7 bolo niekolko druhov svetiel
Ze smerovky idu pravidelne po zapnuti varovnych svetiel je tiez OK, ale prvorade je snad obist auto a skontrolovat, ci vsetky smerovky idu.
A vlastne MazelCZ nenapisal ani o ake auto sa jedna.
|
|
17.10.2021 18:01 -
|
3325167
|
|
James01
|
Město: Tachov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Co se blinkrů týče, tak mám zkuenost.
Při zapnutí výstraných blinkrů, bliká jakoby ve normálně, vechno se zdá být v pořádku, ale normální blikání do levé strany mi to blikalo rychle a do pravé normálně.
Po vysednutí z auta a kontrole árovek jsem zjistil, e levá přední árovka byla prasklá.
Po výměně prasklé za novou ve fungovalo normálně. Mám klasické vláknové a né ledkové.
Mám C5 X7
Co se blinkrů týče, tak mám zkuenost.
Při zapnutí výstraných blinkrů, bliká jakoby ve normálně, vechno se zdá být v pořádku, ale normální blikání do levé strany mi to blikalo rychle a do pravé normálně.
Po vysednutí z auta a kontrole árovek jsem zjistil, e levá přední árovka byla prasklá.
Po výměně prasklé za novou ve fungovalo normálně. Mám klasické vláknové a né ledkové.
Mám C5 X7
|
|
08.08.2023 18:18 -
|
3365948
|
|
Milhausis
|
Město: Ústí nad Orlicí, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravím.
Mám prosbu, koupil jsem si C5 X7 vyměnil na ní motor, byla v pořádku a nic se s ní nedělo. Teď mi z ničeho nic přestal fungovat levý přední blink co je v mlhovce, a v levém světlometu mi nesvítí árovka h7. Kdy jsem to zkouel proměřit tak to vypadá, e tam nejde proud, pojistky jsem kontroloval a jsou v pořádku. Nemá někdo někdo nějakou radu, čím by to mohlo být??? Docela se bojím BSM a BSI jednotky nevím jestli mi jedna z nich neodela. Předem díky za radu.
Zdravím.
Mám prosbu, koupil jsem si C5 X7 vyměnil na ní motor, byla v pořádku a nic se s ní nedělo. Teď mi z ničeho nic přestal fungovat levý přední blink co je v mlhovce, a v levém světlometu mi nesvítí árovka h7. Kdy jsem to zkouel proměřit tak to vypadá, e tam nejde proud, pojistky jsem kontroloval a jsou v pořádku. Nemá někdo někdo nějakou radu, čím by to mohlo být??? Docela se bojím BSM a BSI jednotky nevím jestli mi jedna z nich neodela. Předem díky za radu. :nevim :nevim
|
|
14.08.2023 07:48 -
|
3366326
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pokud ti tam pujde napeti,pujde ti i proud
pokud ti nejde naoeti nejdrive si zjisti jestli se ti nespina kladny pol nebo kostra
nasledne to zmer v BSM a mas jasno
pokud ti tam pujde napeti,pujde ti i proud ;)
pokud ti nejde naoeti nejdrive si zjisti jestli se ti nespina kladny pol nebo kostra
nasledne to zmer v BSM a mas jasno
|
|
| |
|
|