24.08.2016 10:51 -
Videopřehrávač pro zadní cestující
|
2987032
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Ahoj, jak máte vyřeené poutění pohádek pro děti? Teď pouívám 10' tablet v dráku, který je přichycený na noičky hlavové opěrky. Je to pouitelné, ale nemám z toho úplně dobrý pocit.
Neinstaloval někdo drák do těla opěradla předního sedáku?
Mám íbr, stropní přehrávač tam kvůli tomu nemůu nainstalovat.
Ahoj, jak máte vyřeené poutění pohádek pro děti? Teď pouívám 10' tablet v dráku, který je přichycený na noičky hlavové opěrky. Je to pouitelné, ale nemám z toho úplně dobrý pocit.
Neinstaloval někdo drák do těla opěradla předního sedáku?
Mám íbr, stropní přehrávač tam kvůli tomu nemůu nainstalovat.
|
|
24.08.2016 11:33 -
Re: Videopřehrávač pro zadní cestující
|
2987062
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ja myslim ze tablet je ta nejlepsi volba
1.kdyz umre tak tam dal za par stokorun lepsu a novej
2.nemusis zasahovat do auta (delat diry protahovat kabela atd)
3.pokud mas dve deti ma kazde svuj tablet na sve operce
ja myslim ze tablet je ta nejlepsi volba
1.kdyz umre tak tam dal za par stokorun lepsu a novej
2.nemusis zasahovat do auta (delat diry protahovat kabela atd)
3.pokud mas dve deti ma kazde svuj tablet na sve operce :palec
|
|
24.08.2016 13:28 -
|
2987126
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Mě ty dráky na opěrku přijdou takový pouový... Jinak mi to taky přijde jako nej řeení.
Mě ty dráky na opěrku přijdou takový pouový... Jinak mi to taky přijde jako nej řeení.
|
|
24.08.2016 19:45 -
|
2987215
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Jo trochu to při jízdě vre ale jinak dcera byla spokojená - ona to se sluchátky neslyí a mě to trochu rozčilovalo . Loni jsem měl starý notebook přivázaný gumicukem k opěrce. Proti tomu je ten tablet v dráku megaluxus
Hlavně to stálo asi 330.- Take kdy se ulomí tak brečet nebudu,v nákladech na dovolenou se to ztratí úplně v pohodě
Jo trochu to při jízdě vre ale jinak dcera byla spokojená - ona to se sluchátky neslyí a mě to trochu rozčilovalo :-d. Loni jsem měl starý notebook přivázaný gumicukem k opěrce. Proti tomu je ten tablet v dráku megaluxus :-))
Hlavně to stálo asi 330.- Take kdy se ulomí tak brečet nebudu,v nákladech na dovolenou se to ztratí úplně v pohodě :palec
|
|
24.08.2016 21:11 -
|
2987222
|
|
johnny.m
|
|
|
Pouový myslím na pouití, e kdyby dolo k nějakému karambolu, tak se ten tablet můe stát dobrou cihlou volně letící po interiéru auta...
Pouový myslím na pouití, e kdyby dolo k nějakému karambolu, tak se ten tablet můe stát dobrou cihlou volně letící po interiéru auta...
|
|
| |