| | |
06.04.2016 18:41 -
Re: Originální Autoalarm - problémy
|
2937227
|
|
davi
|
Město: Mimoň/Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Prosim te. Jak na to uvedeni auta do modu showroom?
Prosim te. Jak na to uvedeni auta do modu showroom?
|
|
06.04.2016 18:46 -
|
2937229
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
kdyz se kouknes v BSI mezi pojistky najdes tam jednu ktere je plna bez okenky,bejva vetsinou zelena nepruhledna a poznas tu pozici i tak ze se da dat do dvou pozic (nahoru/dolu)
nektere BSI maji na teto pozici i vyrazeno SH (pozice jsou potom PARC a CL)
jen ji presunes do druhe pozice
jen bacha nepujde ti pokud auto usne zamcit ani odemcit dalkou a taky nefunguje economy mod tak je pak nezapomen vratit
kdyz se kouknes v BSI mezi pojistky najdes tam jednu ktere je plna bez okenky,bejva vetsinou zelena nepruhledna a poznas tu pozici i tak ze se da dat do dvou pozic (nahoru/dolu)
nektere BSI maji na teto pozici i vyrazeno SH (pozice jsou potom PARC a CL)
jen ji presunes do druhe pozice
jen bacha nepujde ti pokud auto usne zamcit ani odemcit dalkou a taky nefunguje economy mod tak je pak nezapomen vratit
|
|
06.04.2016 18:52 -
|
2937237
|
|
davi
|
Město: Mimoň/Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Díky jdu se na to kouknout.
Díky jdu se na to kouknout.
|
|
06.04.2016 19:16 -
|
2937249
|
|
davi
|
|
|
Nasel jsem tam sedo zelenou klemu s oznacenim HS. Byla na svorkách 19a. V tom miste jsou tri konektory zástrčky. prostredni a horejsi jsou oznaceny 19a. a prostredni a dolejsi jsou oznaceny 19. jenom ze ty 19 jsou bliz u sebe a nejde tam dat ta klema. není to na malou pojistku? A co se stane kdy ji tam vůbec nedam. Auto nepotrebuji pouívat, jen nechci aby v noci houkalo.
Nasel jsem tam sedo zelenou klemu s oznacenim HS. Byla na svorkách 19a. V tom miste jsou tri konektory zástrčky. prostredni a horejsi jsou oznaceny 19a. a prostredni a dolejsi jsou oznaceny 19. jenom ze ty 19 jsou bliz u sebe a nejde tam dat ta klema. není to na malou pojistku? A co se stane kdy ji tam vůbec nedam. Auto nepotrebuji pouívat, jen nechci aby v noci houkalo.
|
|
06.04.2016 19:56 -
|
2937272
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pokud tam ta pozice je melo vy to jit dat na obe...jestli to pujde bez SH netusim musis to vyzkouset
pokud tam ta pozice je melo vy to jit dat na obe...jestli to pujde bez SH netusim musis to vyzkouset
|
|
06.04.2016 20:07 -
|
2937277
|
|
davi
|
|
|
ok. dik. zítra to jetě skouknu.
ok. dik. zítra to jetě skouknu. :palec
|
|
06.04.2016 21:08 -
|
2937326
|
|
jumep
|
|
|
ak zamknes len klucom, ten alarm sa neaktivuje, obchadza sa to uz takto dost davno (mozes skusit, nechas otovrene okno, zamknes len klucom, nie dialkovim a kludne po 10min mozes otvorit dvere, nebude hulakat)
ak zamknes len klucom, ten alarm sa neaktivuje, obchadza sa to uz takto dost davno (mozes skusit, nechas otovrene okno, zamknes len klucom, nie dialkovim a kludne po 10min mozes otvorit dvere, nebude hulakat)
|
|
06.04.2016 22:31 -
|
2937406
|
|
Hanz 397
|
|
|
Mě se takhle kdysi spoutěl na I. taky asi 14 dní,ne jsem na to úplně náhoou přiel-za jízdy to na mě začalo řvát,e mám otevřenou kapotu
Tak jsem prohlédl zámek a vypadl z něj na mě malej kamínek...
Od té doby byl klid...
Mě se takhle kdysi spoutěl na I. taky asi 14 dní,ne jsem na to úplně náhoou přiel-za jízdy to na mě začalo řvát,e mám otevřenou kapotu :-d
Tak jsem prohlédl zámek a vypadl z něj na mě malej kamínek... ;-)
Od té doby byl klid...
|
|
07.04.2016 19:11 -
|
2937592
|
|
davi
|
|
|
Sirénu jsem odpojil. Mam za to e to je spí nějaká porucha na alarmu, nebo na sireně. protoe houkala jenom sirena a neblikaly blinkry. Jako u skutečného poplachu.
Sirénu jsem odpojil. Mam za to e to je spí nějaká porucha na alarmu, nebo na sireně. protoe houkala jenom sirena a neblikaly blinkry. Jako u skutečného poplachu.
|
|
07.04.2016 20:23 -
|
2937625
|
|
jumep
|
|
|
ak to chces odpojit tak je dobre odpojit aj riadiacu jednotku a odkonfigurovat to
ak to chces odpojit tak je dobre odpojit aj riadiacu jednotku a odkonfigurovat to
|
|
07.04.2016 20:50 -
|
2937635
|
|
jumep
|
|
|
vedla bsi
vedla bsi
|
|
07.04.2016 20:58 -
|
2937636
|
|
autodiag
|
|
|
diky
diky:palec
|
|
08.04.2016 19:19 -
|
2937934
|
|
davi
|
|
|
Konektor u sireny Ok. Draty taky Ok. Moná někde cestou. Rek byc, e jednotka alarmu bude zmatena. A posle signal sirene. A na blinkry ne. Tted mi staci , e to nekouká. Pouívám jiny auto.
Konektor u sireny Ok. Draty taky Ok. Moná někde cestou. Rek byc, e jednotka alarmu bude zmatena. A posle signal sirene. A na blinkry ne. Tted mi staci , e to nekouká. Pouívám jiny auto.
|
|
12.04.2016 23:38 -
Originální Autoalarm - problémy
|
2940474
|
|
Lukako
|
Město: Zvolen, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Zdravím. Mám C5 I.2004. Mám problém podobný tomu o ktorom sa tu píe, resp. písalo. Originálny autoalarm sa spúa sám od seba ako sa mu zachce. Nechápem tomu... robilo mi to u minulú jeseň, prila zima a prestalo to. Teraz sa to opakuje a lezie mi to na nervy, susedom určite viacej. Poraďte prosím niekto...
Zdravím. Mám C5 I.2004. Mám problém podobný tomu o ktorom sa tu píe, resp. písalo. Originálny autoalarm sa spúa sám od seba ako sa mu zachce. Nechápem tomu... robilo mi to u minulú jeseň, prila zima a prestalo to. Teraz sa to opakuje a lezie mi to na nervy, susedom určite viacej. Poraďte prosím niekto...
|
|
12.04.2016 23:41 -
|
2940477
|
|
jumep
|
|
|
bud to deaktivovat a vypojit, alebo najst pricinu
k moznej pricine je tu malo informacii
bud to deaktivovat a vypojit, alebo najst pricinu
k moznej pricine je tu malo informacii
|
|
13.04.2016 00:05 -
|
2940501
|
|
Lukako
|
Město: Zvolen, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 2 |
|
|
autodiag napsal(a): podivej se diagnostikou co alarm spousti a koukni na sirenu jestli neni zaoxidovana (uvnitr,konektory)
OK, budem musie zájs do servisu, nech to napoja na diagnostiku. Zatiaž vďaka...
OK, budem musie zájs do servisu, nech to napoja na diagnostiku. Zatiaž vďaka...
|
|
| |
|
|