| | |
13.01.2016 23:06 -
Re: Blikanie kontrolky stretavacich svetiel / C5 III
|
2908573
|
|
OneGin
|
Město: Velký Krtí, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 180k (133kW) Tourer | Počet příspěvků: 56 |
|
|
Zdravím, tak dnes sa aj u mňa vyskytlo občasné preblikávanie tej kontrolky a chystám sa vyčistit tie ukostrenia, len by som potreboval poradit, e kde presne hžadat tie kostriace káble, pretoe ani podža iqokovej fotografii neviem identifikovat to miesto. Je to niekde v interiéri pri pedáloch?
Zdravím, tak dnes sa aj u mňa vyskytlo občasné preblikávanie tej kontrolky a chystám sa vyčistit tie ukostrenia, len by som potreboval poradit, e kde presne hžadat tie kostriace káble, pretoe ani podža iqokovej fotografii neviem identifikovat to miesto:nevim. Je to niekde v interiéri pri pedáloch?
|
|
14.01.2016 00:04 -
|
2908583
|
|
Royce
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 221 |
|
|
přesně tak, kdy se podívá na poslední fotku, tak vlevo nahoře je páčka na otevření kapoty. je to ve spodní části řidičova A sloupku
přesně tak, kdy se podívá na poslední fotku, tak vlevo nahoře je páčka na otevření kapoty. je to ve spodní části řidičova A sloupku
|
|
14.01.2016 16:18 -
|
2908708
|
|
OneGin
|
Město: Velký Krtí, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 180k (133kW) Tourer | Počet příspěvků: 56 |
|
|
Ano v pravidelných intervaloch, ako kontrolka smerovky. Ale nie stále. Nikdy predtým to nespravilo, len včera. Aj tak vyčistím kostry a ked to neprestane, pôjdem na diagnostiku.
Ano v pravidelných intervaloch, ako kontrolka smerovky. Ale nie stále. Nikdy predtým to nespravilo, len včera. Aj tak vyčistím kostry a ked to neprestane, pôjdem na diagnostiku.
|
|
14.01.2016 18:09 -
|
2908764
|
|
jozicoupe
|
Město: Levice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Aj mne to robilo. V citroene prehrali soft pre BSI a vraj vybavené.Kontrolka prestala blika,ale diagnostika stále vypisovala tú chybu vysokého napätia. Po rade od Jumepa ohladne konntroli tej kostry sa problém odstránil. Aj čo som čítal v citroeňáckych pokecoch tak sa to má riei prehratím softu BSI a kontrolov kostry. Presne ako píe Jumep
Aj mne to robilo. V citroene prehrali soft pre BSI a vraj vybavené.Kontrolka prestala blika,ale diagnostika stále vypisovala tú chybu vysokého napätia. Po rade od Jumepa ohladne konntroli tej kostry sa problém odstránil. Aj čo som čítal v citroeňáckych pokecoch tak sa to má riei prehratím softu BSI a kontrolov kostry. Presne ako píe Jumep
|
|
17.01.2016 21:49 -
|
2909535
|
|
OneGin
|
|
|
Tak k vyčisteniu ukostrenia som sa kvôli nedostatku času nedostal, ale dnes som preiel asi 120 km zapnutými stretávačkami a kontrolka neblikla ani raz. Jedine čo som urobil - nabil som akumulátor, pretoe v ten deň ked mi to preblikávalo, tak pri prvom tarte v studenej garái po vye týdni státia motor trocha pomalie točil ako obvykle. Tak ma napadlo či niečo zle nenačítalo pri poklese napätia a následne sa to prejavilo v blikaní kontrolky. Utorok to otestujem viac, pretoe ma čaká cesta vye 500km
Tak k vyčisteniu ukostrenia som sa kvôli nedostatku času nedostal, ale dnes som preiel asi 120 km zapnutými stretávačkami a kontrolka neblikla ani raz. Jedine čo som urobil - nabil som akumulátor, pretoe v ten deň ked mi to preblikávalo, tak pri prvom tarte v studenej garái po vye týdni státia motor trocha pomalie točil ako obvykle. Tak ma napadlo či niečo zle nenačítalo pri poklese napätia a následne sa to prejavilo v blikaní kontrolky. Utorok to otestujem viac, pretoe ma čaká cesta vye 500km;-)
|
|
19.01.2016 19:19 -
|
2909765
|
|
OneGin
|
|
|
Tak určite to bolo tým slabím akumulátorom, pretoe dnes som ubehol do 600km a vetko lapalo normálne, kontrolka neblikala. Ono je to tým , e v zime C5 jazdí menej a na zasneené a posolené cesty máme iné citroeny. Ale tie ukostrenia preventívne prečistím.
Tak určite to bolo tým slabím akumulátorom, pretoe dnes som ubehol do 600km a vetko lapalo normálne, kontrolka neblikala. Ono je to tým , e v zime C5 jazdí menej a na zasneené a posolené cesty máme iné citroeny:-d. Ale tie ukostrenia preventívne prečistím;-).
|
|
19.01.2016 20:47 -
|
2909785
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
Hlasim ze kontrolka zacala opat blbnut uz dakedy koncom novembra minuleho roku. Blikanie sa spusta pri aktivnom natacani svetlometov za vlhkeho, dazdiveho pocasia ale az po ubehnuti nejakeho kilometra. Takze tie kostry co som cistil to asi neboli. Ratam ze to bude asi poskodena izolacia na kabloch alebo nejaky blby kontakt na svetlomete. Skratka bude to asi niekde pod kapotou, v motorovom priestore, kam sa pocas jazdy lahko dostane vlhkost.
Hlasim ze kontrolka zacala opat blbnut uz dakedy koncom novembra minuleho roku. Blikanie sa spusta pri aktivnom natacani svetlometov za vlhkeho, dazdiveho pocasia ale az po ubehnuti nejakeho kilometra. Takze tie kostry co som cistil to asi neboli. Ratam ze to bude asi poskodena izolacia na kabloch alebo nejaky blby kontakt na svetlomete. Skratka bude to asi niekde pod kapotou, v motorovom priestore, kam sa pocas jazdy lahko dostane vlhkost.
|
|
06.03.2023 09:21 -
|
3357445
|
|
Peter77
|
|
|
Zdravím vás. Chcel by som sa podeli so skúsenosou s blikajúcou kontrolkou, čo to asi znamená.
Jedného chladného rána sa mi porúčala baterka a nenatartoval som. Sused doniesol silnú nabíjačku a pár hodín ju dobíjal na priamo bez odpojenie. Od vtedy blikala niekedy táto kontrolka. Baterka u asi bola nevyhovujúca pre francúzsku riadiacu jednotku a u aj pri meních mrazoch ju vyžahalo havenie.
Kúpil som novú Vartu 75Ah 800A a odvtedy kontrolka nebliká. Mono, e to signalizuje problém s autobatériou.
Zdravím vás. Chcel by som sa podeli so skúsenosou s blikajúcou kontrolkou, čo to asi znamená.
Jedného chladného rána sa mi porúčala baterka a nenatartoval som. Sused doniesol silnú nabíjačku a pár hodín ju dobíjal na priamo bez odpojenie. Od vtedy blikala niekedy táto kontrolka. Baterka u asi bola nevyhovujúca pre francúzsku riadiacu jednotku a u aj pri meních mrazoch ju vyžahalo havenie.
Kúpil som novú Vartu 75Ah 800A a odvtedy kontrolka nebliká. Mono, e to signalizuje problém s autobatériou.
|
|
| |
|
|