| | |
13.10.2015 19:21 -
Nefunguje autoradio ani display s navi a info
|
2874029
|
|
tomee20
|
Město: Ozdany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 18 |
|
|
ahojte. som novy majitel citroenu c5. rok 2009. kupil som ho tak ze nefunguje radio a blika display na navi a info. radio mam asi rt 6 je na nom napisane hore bluetooth a v strede dole je karta sd na mapy. sprava sa to asi tak ze radio blika a display tiez ( to ze blika zbadat len za svetla display na radiu blikaju kontrolky) poistky som neriesil nakolko blika aj jedno aj druhe. neaka dobra rada kade sa pobrat? no a este 4 dni sa s autom nesli a vybila sa bateria. neviem pred tym sa to nestalo asi to pripisujem tomuto
ahojte. som novy majitel citroenu c5. rok 2009. kupil som ho tak ze nefunguje radio a blika display na navi a info. radio mam asi rt 6 je na nom napisane hore bluetooth a v strede dole je karta sd na mapy. sprava sa to asi tak ze radio blika a display tiez ( to ze blika zbadat len za svetla display na radiu blikaju kontrolky) poistky som neriesil nakolko blika aj jedno aj druhe. neaka dobra rada kade sa pobrat? no a este 4 dni sa s autom nesli a vybila sa bateria. neviem pred tym sa to nestalo asi to pripisujem tomuto
|
|
13.10.2015 21:13 -
Re: Nefunguje autoradio ani display s navi a info
|
2874118
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
C5 rok 2009 nieje C5 II. ..ale C5 III. prípadne C5 x7.. nepíe aký má typ rádia.. RT6 mi na 2009 teda nesedí..daj VIN alebo foto
C5 rok 2009 nieje C5 II. ..ale C5 III. prípadne C5 x7.. nepíe aký má typ rádia.. RT6 mi na 2009 teda nesedí..daj VIN alebo foto
|
|
13.10.2015 21:17 -
|
2874123
|
|
vendac
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 143 |
|
|
Delict má pravdu. Já myslím,e tam má Rneg. Měl jsem ho taky a ten popis sedí. Ale s ostatním teda neporadim.
Delict má pravdu. Já myslím,e tam má Rneg. Měl jsem ho taky a ten popis sedí. Ale s ostatním teda neporadim. :nevim
|
|
14.10.2015 20:11 -
|
2874333
|
|
tomee20
|
Město: Ozdany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 18 |
|
|
ano sorry uz mam jasno ze mam c5 3. a radio no sajnu nemam ake to je radio maju v tom francuzsky kamarati riadny chaos. na navode neaky my way ci co a nikde ziadny popis - do radia sa nedostanem takze pardon a to rt6 sa mi najviac podobalo. tu je foto. takze mam rneg? a niekto neaky napad co tomu moze byt? pripajam link
.link.
ano sorry uz mam jasno ze mam c5 3. a radio no sajnu nemam ake to je radio maju v tom francuzsky kamarati riadny chaos. na navode neaky my way ci co a nikde ziadny popis - do radia sa nedostanem takze pardon a to rt6 sa mi najviac podobalo. tu je foto. takze mam rneg? a niekto neaky napad co tomu moze byt? pripajam link
https://www.youtube.com/watch?v=in6qmbVHIb8
Přílohy: IMG_20151014_161530.jpg ( 5298003b ) - |
|
14.10.2015 20:41 -
|
2874344
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
to je RNEG, napadov co to moze byt mam zopár ale ziadny zaruceny.. treba to mrknut na diagnostike ci je v prdeli radio alebo ci ho nevypina BSI ,,
vyzerá to ze nenabootuje nič.. mono je vadný cely PC..tzn radio.. nevieme co s tym kto robil..mozno sa tam niekto pokusal flashnut slovencinu a posral to neviem ci ma RNEG bootovačku na HDD..ten mohol tie skapa..ale to by tuím nabehla aspon tá uvítacia obrazovka..
prakticky doma moc nezmozes..mozno tak poodpajat periferie ak to ma CD menič alebo usb box.. vybrat kartu s mapami.. ked nič..tak skusi diag..ked nič tak skúsi druhú jednotku asi
Prípadne sa pohrabe v búraných C5 inzeratoch a najdes aj niečo modernejie
to je RNEG, napadov co to moze byt mam zopár :D ale ziadny zaruceny.. treba to mrknut na diagnostike ci je v prdeli radio alebo ci ho nevypina BSI ,,
vyzerá to ze nenabootuje nič.. mono je vadný cely PC..tzn radio.. nevieme co s tym kto robil..mozno sa tam niekto pokusal flashnut slovencinu a posral to :-d neviem ci ma RNEG bootovačku na HDD..ten mohol tie skapa..ale to by tuím nabehla aspon tá uvítacia obrazovka..
prakticky doma moc nezmozes..mozno tak poodpajat periferie ak to ma CD menič alebo usb box.. vybrat kartu s mapami.. ked nič..tak skusi diag..ked nič tak skúsi druhú jednotku asi :nevim
Prípadne sa pohrabe v búraných C5 inzeratoch a najdes aj niečo modernejie
|
|
14.10.2015 20:51 -
|
2874349
|
|
Delict
|
|
|
Tu mas potom prehlad.. len pre RNEG2 RT6 mam zly obrazok..tam ma byt napis bluetooth dole a par mini uprav..nemam cas
.link.
Tu mas potom prehlad.. len pre RNEG2 RT6 mam zly obrazok..tam ma byt napis bluetooth dole a par mini uprav..nemam cas :-d
http://hydrocitro.besaba.com/c5multimedia.html
|
|
15.10.2015 19:57 -
|
2874596
|
|
tomee20
|
|
|
no mam zmenu. odpojil som bateriu. pockal napojil pockal. dal klucik a nic uz neblika ani jedno ani druhe vytiahol radio odpojil konektor napojil nic. takze ked dobre chapem v radiu je pc celeho displaya?
delict - ked uz mam hladat odporucas mi nieco lepsie? - co alebo toto iste. s radiom nic robene nebolo. mam auto od znameho ktory ho ma 3 roky. vecer vypol auto. rano nastartoval a radio uz neslo. mam diag ale uni nie origo psa takze uvidim ci mi nieco povie a budem mudrejsi neako na to nebolo casu
no mam zmenu. odpojil som bateriu. pockal napojil pockal. dal klucik a nic uz neblika ani jedno ani druhe :D vytiahol radio odpojil konektor napojil nic. takze ked dobre chapem v radiu je pc celeho displaya?
delict - ked uz mam hladat odporucas mi nieco lepsie? - co alebo toto iste. s radiom nic robene nebolo. mam auto od znameho ktory ho ma 3 roky. vecer vypol auto. rano nastartoval a radio uz neslo. mam diag ale uni nie origo psa takze uvidim ci mi nieco povie a budem mudrejsi neako na to nebolo casu
|
|
15.10.2015 20:14 -
|
2874602
|
|
Delict
|
|
|
s uni diag nepochodí.. kup si za stofku lexiu z číny..je toho plny net..aj bazos, pomoze viac
radio je jednoduchý počítač.. a displej zobrazuje info z radia.. (ak je to ako pri starsich navi..nove som nepitval)
kym neskusis diag..tak zbytocne nevyhadzuj peniaze za novsiu / inu navi-rádio.. nevies ci je problem prave tam..alebo v napajani..alebo to len nieje spárované / inicializované .. nwm
Novie sú napr RNEG2 RT6 ..alebo NG4, ta sa mi lubi viac ale je to 2DIN musel by si menit cely dekel predny
s uni diag nepochodí.. kup si za stofku lexiu z číny..je toho plny net..aj bazos, pomoze viac :)
radio je jednoduchý počítač.. a displej zobrazuje info z radia.. (ak je to ako pri starsich navi..nove som nepitval)
kym neskusis diag..tak zbytocne nevyhadzuj peniaze za novsiu / inu navi-rádio.. nevies ci je problem prave tam..alebo v napajani..alebo to len nieje spárované / inicializované .. nwm :-)
Novie sú napr RNEG2 RT6 ..alebo NG4, ta sa mi lubi viac ale je to 2DIN musel by si menit cely dekel predny
Přílohy: Citroen-C5-9.jpg ( 197577b ) - index.jpg ( 8209b ) - NG4 |
|
20.11.2015 22:25 -
|
2889402
|
|
tomee20
|
|
|
len sa pripomeniem keby mal nahodou niekto problem. bolo to vadne radio. vymenil som a vsetko fici ako ma. nestahuje baterku, ide display sicko ok. akurat to radio bolo treba nakodovat nakolko su kodovane na vin. ale to je dane takze to je jasne. vdaka za rady
len sa pripomeniem keby mal nahodou niekto problem. bolo to vadne radio. vymenil som a vsetko fici ako ma. nestahuje baterku, ide display sicko ok. akurat to radio bolo treba nakodovat nakolko su kodovane na vin. ale to je dane takze to je jasne. vdaka za rady
|
|
24.10.2017 11:06 -
Mrtvé rádio + navigace
|
3104026
|
|
Loupak
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Ahojte,
potřeboval bych poradit.Mám C5 Tourer 1,6 2011.(mapy na SD kartě)
Kadý rok jsem si aktualizoval nové mapy dle instrukcí zde v klubu .
Začalo se mi stávat,e se mi během jízdy několikrát vypla navigace vč.rádia a ve se začalo restartovat a asi do včerejka,kdy mi obrazovka zčernala....nic nefunguje.
Dá se s tím něco udělat?
Moc díky za odpovědi
Ahojte,
potřeboval bych poradit.Mám C5 Tourer 1,6 2011.(mapy na SD kartě)
Kadý rok jsem si aktualizoval nové mapy dle instrukcí zde v klubu ;-).
Začalo se mi stávat,e se mi během jízdy několikrát vypla navigace vč.rádia a ve se začalo restartovat a asi do včerejka,kdy mi obrazovka zčernala....nic nefunguje.
Dá se s tím něco udělat?
Moc díky za odpovědi ;-)
|
|
24.10.2017 11:30 -
Re: Mrtvé rádio + navigace
|
3104027
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
predpokladam ze mas RNEG
pokud je napajeni v poradku mas dve moznosti..bud je vadny LCD nebo Vlastni RNEG
pokud by bylo vadne LCD RNEG by ale pravdepodobne fungoval (radio,navi)
v tom pripade mas dve moznostiopravu nebo novy RNEG
predpokladam ze mas RNEG
pokud je napajeni v poradku mas dve moznosti..bud je vadny LCD nebo Vlastni RNEG
pokud by bylo vadne LCD RNEG by ale pravdepodobne fungoval (radio,navi)
v tom pripade mas dve moznostiopravu nebo novy RNEG
|
|
24.10.2017 11:38 -
|
3104028
|
|
Loupak
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Děkuji za odpověď.
Nový RNEG lze stáhnout a nainstalovat nebo je to sloitějí operace?
Díky.
Děkuji za odpověď.
Nový RNEG lze stáhnout a nainstalovat nebo je to sloitějí operace?
Díky.
|
|
24.10.2017 14:15 -
|
3104053
|
|
jumep
|
|
|
RNEG = radio
ked ho dokazes stiahnut tak mozes skusit
RNEG = radio
ked ho dokazes stiahnut tak mozes skusit :)
|
|
24.10.2017 15:09 -
|
3104066
|
|
Loupak
|
|
|
Jetě dotaz,rádio mám venku,který kabel je napájení?Mám bluetooth radio s sd kartou.
Díky.
Jetě dotaz,rádio mám venku,který kabel je napájení?Mám bluetooth radio s sd kartou.
Díky.
|
|
24.10.2017 15:28 -
|
3104067
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no pokud nevis radeji to sver nekomu kdo vi aby bylo jeste co opracovat...je jedno jake radio mas,pinout je vzdy stejny
no pokud nevis radeji to sver nekomu kdo vi aby bylo jeste co opracovat...je jedno jake radio mas,pinout je vzdy stejny
|
|
24.10.2017 16:45 -
|
3104083
|
|
Loupak
|
|
|
Zřejmě to tak dopadne.U vidím to finanční turbo v Citroenu...
Zřejmě to tak dopadne.U vidím to finanční turbo v Citroenu...
|
|
24.10.2017 16:50 -
|
3104084
|
|
jumep
|
|
|
tak citroen v tomto pripade by som uplne vynechal, kupit radio a vymenit ho vies lacnejsie
tak citroen v tomto pripade by som uplne vynechal, kupit radio a vymenit ho vies lacnejsie
|
|
27.03.2018 17:24 -
|
3143535
|
|
wampoo
|
Město: Cestice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 4 |
|
|
nema niekto na predaj radio RT3 nakolko mam ten isty problem ako pisal kolega blika mi display, dakujem
nema niekto na predaj radio RT3 nakolko mam ten isty problem ako pisal kolega blika mi display, dakujem
|
|
28.03.2018 21:18 -
|
3143860
|
|
wampoo
|
Město: Cestice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 4 |
|
|
mozem namontovat aj novsi typ radia co prehrava aj mp3 ?
mozem namontovat aj novsi typ radia co prehrava aj mp3 ?
|
|
28.03.2018 21:32 -
|
3143866
|
|
jumep
|
|
|