| | |
21.09.2015 23:58 -
Originální Autoalarm - problémy
|
2865543
|
|
vladaq
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Dělá to někdy ihned někdy i po několika hodinách. Měl jsem nainstalovaný Magicar od firmy Bluetuning ale po nějakých problémech s elektronikou jsem ho nechal v autorizovaném servisu odpojit. Zůstaly v autě asi vechny kabely jen mám zpět jednotky. V servisu (Dojáček Praha) si nějak nevědí rady. Alarm se spustí i kdu je podle nich odpojen, Netuíte někdo co můe být problém.
Dík
Dělá to někdy ihned někdy i po několika hodinách. Měl jsem nainstalovaný Magicar od firmy Bluetuning ale po nějakých problémech s elektronikou jsem ho nechal v autorizovaném servisu odpojit. Zůstaly v autě asi vechny kabely jen mám zpět jednotky. V servisu (Dojáček Praha) si nějak nevědí rady. Alarm se spustí i kdu je podle nich odpojen, Netuíte někdo co můe být problém.
Dík
|
|
22.09.2015 00:57 -
Re: Neoriginální Autoalarm - problémy
|
2865545
|
|
vladaq
|
|
|
Já taky ne. Autorizovaný servis si s tím u týden neví rady??? Jsem u pěkně nasr..ej. Nemůu mít auto ktrý celou noc houká. Tomne někdo zabije, nebo přinejlepím vezme moje auto krumpáčem. Help pleas !!!
Já taky ne. Autorizovaný servis si s tím u týden neví rady??? Jsem u pěkně nasr..ej. Nemůu mít auto ktrý celou noc houká. Tomne někdo zabije, nebo přinejlepím vezme moje auto krumpáčem. Help pleas !!!
|
|
22.09.2015 01:14 -
|
2865548
|
|
vladaq
|
|
|
Byl tam namontovanej Magicar ale ten odpojili a dostal jsem jednotky, Dráty asi zůstali. Take teď jen orginální a ten právě dělá problém.
Byl tam namontovanej Magicar ale ten odpojili a dostal jsem jednotky, Dráty asi zůstali. Take teď jen orginální a ten právě dělá problém.
|
|
22.09.2015 01:17 -
|
2865549
|
|
vladaq
|
|
|
jruze napsal(a): Co je v tom vlastně za alarm - nějak jsem se v tom ztratil - origo? Tohle dělá dost často prostorové čidlo KO - teď se k tomu nedostanu - ale není problém ten alarm zruit a bude klid - tyhle auta se nekradou!!!
Nechápu proč v tom servisu nic takovýho neudělají, Můj poadavek byl a to přestane houkat. Se..u na nějaký zabezpeční.
Nechápu proč v tom servisu nic takovýho neudělají, Můj poadavek byl a to přestane houkat. Se..u na nějaký zabezpeční.
|
|
22.09.2015 01:43 -
|
2865561
|
|
vladaq
|
|
|
Dik zavolam, Vlada
Dik zavolam, Vlada
|
|
05.04.2016 22:21 -
samovolné sputění originálního alarmu u c5 I rok 2003
|
2936939
|
|
davi
|
Město: Mimoň/Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Zdravím. Včera večer se mi sám od sebe rozhoukal original alarm,ale blinkry neblikaly. Behem dne se mi to stalo v praci na parkovitijjetě asi tak pětkrát. Potom jsem odpoji akumulátor a dalo to do večera pokoj. Ted večer se zase sam rozhoukal bez blikání. Blinry normalne fungují i pri zamykání.
nevi nekdo co s tim?
Nobo prosim aspon o radu kde najdu sirenu. Houka to někde v levém pod běhu.
Děkuji
Zdravím. Včera večer se mi sám od sebe rozhoukal original alarm,ale blinkry neblikaly. Behem dne se mi to stalo v praci na parkovitijjetě asi tak pětkrát. Potom jsem odpoji akumulátor a dalo to do večera pokoj. Ted večer se zase sam rozhoukal bez blikání. Blinry normalne fungují i pri zamykání.
nevi nekdo co s tim?
Nobo prosim aspon o radu kde najdu sirenu. Houka to někde v levém pod běhu.
Děkuji
|
|
05.04.2016 22:24 -
Re: samovolné sputění originálního alarmu u c5 I rok 2003
|
2936947
|
|
jumep
|
|
|
najskor zatiekla voda do sireny ... treba otvorit a skontrolovat
najskor zatiekla voda do sireny ... treba otvorit a skontrolovat
|
|
05.04.2016 23:20 -
Re: Originální Autoalarm - problémy
|
2936978
|
|
jruze
|
|
|
Diag by měla říct co je patně- co to spíná - na jedné C5I to dělalo jedno vnitřní ultrazvukové čidlo a u mé snímač(spínač) kapoty - deaktivoval jsem a je klid.(pokud by to bylo něco z tohoto a byl by zájem to udret v provozu tak to tu mám.
Diag by měla říct co je patně- co to spíná;-) - na jedné C5I to dělalo jedno vnitřní ultrazvukové čidlo a u mé snímač(spínač) kapoty - deaktivoval jsem a je klid.(pokud by to bylo něco z tohoto a byl by zájem to udret v provozu tak to tu mám.;-)
|
|
06.04.2016 16:02 -
|
2937164
|
|
davi
|
Město: Mimoň/Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Kouknu na tu sirenu. Jeliko alarm jenom houka a blinkry neblikaji.Ty blikaji jinak soucasne se sirenou.
jen nevim kudy k sirene?
Kouknu na tu sirenu. Jeliko alarm jenom houka a blinkry neblikaji.Ty blikaji jinak soucasne se sirenou.
jen nevim kudy k sirene?
|
|
06.04.2016 18:05 -
|
2937206
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
na sirene je tusim jen CAN a napajeni
na sirene je tusim jen CAN a napajeni
|
|
06.04.2016 18:06 -
|
2937207
|
|
davi
|
|
|
Jjj uz jsem ji nasel,ale musim sundat naraznik. Tak az zitra. Nemam torxy.
Prosím Te je ta sirena zalohovana? Zatim jsem odpojil hlavni baterii.
Jjj uz jsem ji nasel,ale musim sundat naraznik. Tak az zitra. Nemam torxy.
Prosím Te je ta sirena zalohovana? Zatim jsem odpojil hlavni baterii.
|
|
06.04.2016 18:10 -
|
2937212
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
sirena je zalohovana a pokud alarm nedeaktivujes,bude ti houkat pri odpojeni baterie
sirena je zalohovana a pokud alarm nedeaktivujes,bude ti houkat pri odpojeni baterie
|
|
06.04.2016 18:25 -
|
2937221
|
|
davi
|
|
|
Je zalohovana baterkou , nobo nějakým kondenzatorem?
Je zalohovana baterkou , nobo nějakým kondenzatorem?
|
|
06.04.2016 18:27 -
|
2937223
|
|
autodiag
|
|
|
baterkou ..na kondik by sis moc nezahoukal ..sirena dokaze "spapat" i 2A
baterkou :)..na kondik by sis moc nezahoukal :)..sirena dokaze "spapat" i 2A
|
|
06.04.2016 18:32 -
|
2937225
|
|
davi
|
|
|
Kdy zamknu klicky klíčky ne dálku tak ho neaktivuji. Nejak jsem nenael misto kde alarm vypnout klickem jako ma třeba C8.
Kdy zamknu klicky klíčky ne dálku tak ho neaktivuji. Nejak jsem nenael misto kde alarm vypnout klickem jako ma třeba C8.
|
|
06.04.2016 18:37 -
|
2937226
|
|
autodiag
|
|
|
klickem ho nevypnes to urcite ne..ten se u oriho alarmu ani nedava uz jen proto ze origo alarmy jsou umistovany tak aby byli nedostupne (nebo ne uplne lehce)
pokud mas stare BSI muzes prepnout auto do modu showroom v nem si myslim neni alarm aktivni
klickem ho nevypnes to urcite ne..ten se u oriho alarmu ani nedava uz jen proto ze origo alarmy jsou umistovany tak aby byli nedostupne (nebo ne uplne lehce)
pokud mas stare BSI muzes prepnout auto do modu showroom v nem si myslim neni alarm aktivni
|
|
| |
|
|