18.08.2015 20:15 -
samovolné rozsvěcení palubky
|
2852651
|
|
Řezník
|
Město: Rodalovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 161 |
|
|
DAL JSEM HLEDAT ale výraz nebyl nalezen ...v zamčeném autě se sama rozsvěcí palubka a to tak e dokáe vybít baterku..vím e to tu u někdo řeil ale nenael jsem .kde je červ ??pokud to tu je tak prosím adminy o smazání
DAL JSEM HLEDAT ale výraz nebyl nalezen ...v zamčeném autě se sama rozsvěcí palubka a to tak e dokáe vybít baterku..vím e to tu u někdo řeil ale nenael jsem .kde je červ ??pokud to tu je tak prosím adminy o smazání :nevim
|
|
18.08.2015 21:53 -
Re: samovolné rozsvěcení palubky
|
2852698
|
|
jumep
|
|
|
to znie ako ked nieco brani uspaniu auta, to samotne svietenie nespravi s baterkou nic tak hrozne (su to ledky), ale to ze sa to neuspi / zobudi z nejakeho dovodu je problem
otazka je co sa neuspi / ake tam mas radio?
to znie ako ked nieco brani uspaniu auta, to samotne svietenie nespravi s baterkou nic tak hrozne (su to ledky), ale to ze sa to neuspi / zobudi z nejakeho dovodu je problem
otazka je co sa neuspi / ake tam mas radio?
|
|
18.08.2015 23:12 -
|
2852714
|
|
Hanz 397
|
|
|
Tohle jsem řeil na C8 a bylo zatečeno do BSM (tam je ale umístěná tak,e do ní prostě musí zatéct )
Po kompletním odbahnění,vyčitění a vysuení byl klid...
Tohle jsem řeil na C8 a bylo zatečeno do BSM (tam je ale umístěná tak,e do ní prostě musí zatéct ;-) )
Po kompletním odbahnění,vyčitění a vysuení byl klid...
|
|
19.08.2015 04:51 -
|
2852761
|
|
Řezník
|
Město: Rodalovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 161 |
|
|
měl jsem tam neorigo rádio a ted si tam vagr dal jiné s tím mým to nedělalo....byla to první věc co mě napadla ..uvidím včera jsem mu to taky řekl ..
měl jsem tam neorigo rádio a ted si tam vagr dal jiné s tím mým to nedělalo....byla to první věc co mě napadla ..uvidím včera jsem mu to taky řekl ..:palec
|
|
| |