| | |
02.12.2015 19:56 -
Re: Auto nedrí různá nastavení
|
2893996
|
|
Dan 1
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 152 |
|
|
jumep napsal(a): jo, vypada to na BSI
podobne nieco mam na jednej P206, pocut ako sa vypne relatko a vlastne sa to uplne uspi (bola to utopenka a nemal som na to cas, zatial to jazdi)
diagnostika to nacita?
Na diagnostice jsem jetě nebyl. Do pátku se snad někam dostanu
Na diagnostice jsem jetě nebyl. Do pátku se snad někam dostanu
|
|
11.12.2015 23:19 -
|
2896621
|
|
mirasa
|
Město: Dýina, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Tak po pár měsících, co auto jaktak fungovalo (co se týká zamykání apd.) konec, stav co byl, zamkne jen po dojetí, pak u jen manuálně, průměrná spotřeba jen od nastartování po vyndání klíčku, světla , odjídění sedačky, nic Asi si po vánocích nadělím jetě jeden dárek jménem BSI
Tak po pár měsících, co auto jaktak fungovalo (co se týká zamykání apd.) konec, stav co byl, zamkne jen po dojetí, pak u jen manuálně, průměrná spotřeba jen od nastartování po vyndání klíčku, světla , odjídění sedačky, nic :) Asi si po vánocích nadělím jetě jeden dárek jménem BSI :nevim
|
|
13.12.2015 15:55 -
|
2896840
|
|
Dan 1
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 152 |
|
|
mirasa napsal(a): Tak po pár měsících, co auto jaktak fungovalo (co se týká zamykání apd.) konec, stav co byl, zamkne jen po dojetí, pak u jen manuálně, průměrná spotřeba jen od nastartování po vyndání klíčku, světla , odjídění sedačky, nic Asi si po vánocích nadělím jetě jeden dárek jménem BSI
Take aktualizace softwaru nebo něco podobného nemá moc smysl ? Nová BSI údajně cca 12 tisíc bez práce-docela pálka, taky mne to asi čeká
Take aktualizace softwaru nebo něco podobného nemá moc smysl ? Nová BSI údajně cca 12 tisíc bez práce-docela pálka, taky mne to asi čeká :nevim
|
|
13.12.2015 18:35 -
|
2896869
|
|
jumep
|
|
|
BSI sa da rovnako ako riadiacka motora naklonovat, len treba rovnaku alebo z lepsej vybavi zohnat
BSI sa da rovnako ako riadiacka motora naklonovat, len treba rovnaku alebo z lepsej vybavi zohnat
|
|
16.12.2015 11:01 -
|
2897729
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
u X7 bych rekl ze je to jednodussi nez u prvni dvou generaci
BSI je univerzalni (stejne treba s C3 Picasso II ) je s UDS takze pohoda jem se musi vedet co a kde..
kazdopadne je lepsi BSI NEKLONOVAT ale udelat jak se to ma
u X7 bych rekl ze je to jednodussi nez u prvni dvou generaci
BSI je univerzalni (stejne treba s C3 Picasso II ) je s UDS takze pohoda jem se musi vedet co a kde..
kazdopadne je lepsi BSI NEKLONOVAT ale udelat jak se to ma
|
|
17.09.2016 21:11 -
nejde ulozit datum a hodiny
|
2994876
|
|
behallumir
|
Město: Malonty, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Zdravim, mam takovy problem kdyz naladim hodiny a datum pak vipnu klicek a znovu zapnu tak muzu ladit znovu nasla by se tu naka rada? Dik
Zdravim, mam takovy problem kdyz naladim hodiny a datum pak vipnu klicek a znovu zapnu tak muzu ladit znovu nasla by se tu naka rada? Dik
|
|
18.09.2016 00:14 -
Re: nejde ulozit datum a hodiny
|
2994957
|
|
Hanz 397
|
|
|
Doplň si profil,a víme s čím chce poradit a hledej,u se to tu řeilo...
Doplň si profil,a víme s čím chce poradit a hledej,u se to tu řeilo... ;-)
|
|
18.09.2016 11:45 -
|
2995064
|
|
jumep
|
|
|
podla tohoto, tvoj problem so zamkami bude asi vacsi
daj aspon vin nech sa da orientovat co mas za auto
podla tohoto, tvoj problem so zamkami bude asi vacsi
daj aspon vin nech sa da orientovat co mas za auto
|
|
18.09.2016 12:52 -
|
2995160
|
|
jruze
|
|
|
Mně toto dělala ,,oklivka" RHR malej displej tedy jen hodiny . Nevím jestli úplně a na pořád ale vyřeila nová aku.(původní v zimě horí starty a mohl být i horí starter) Dělalo to jen po statru né po zamknutí.
Mně toto dělala ,,oklivka" RHR malej displej tedy jen hodiny . Nevím jestli úplně a na pořád ale vyřeila nová aku.(původní v zimě horí starty a mohl být i horí starter) Dělalo to jen po statru né po zamknutí.
|
|
| |
|
|