| | |
29.01.2015 13:08 -
Pípání autorádia
|
2780005
|
|
ales.kubon
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Zdravím vechny, prosím o radu. Vyměnil jsem v C5 r.v. 2001 vadné autorádio s kaz. přehrávačem za autorádio s CD. Ve funguje jak má, displej zobrazuje, ovládání pod volantem funguje taky, akorát rádio při hraní pípá v intervalech cca 3 s. Je to rádio nějak kódované? Po zapojení to ádný kód nechce. Můe na to mít vliv měnič uloený pod sedačkou spolujezdce, který není funkční (někdo z něho vybral celou mechaniku). Co způsobuje to pípání?
Zdravím vechny, prosím o radu. Vyměnil jsem v C5 r.v. 2001 vadné autorádio s kaz. přehrávačem za autorádio s CD. Ve funguje jak má, displej zobrazuje, ovládání pod volantem funguje taky, akorát rádio při hraní pípá v intervalech cca 3 s. Je to rádio nějak kódované? Po zapojení to ádný kód nechce. Můe na to mít vliv měnič uloený pod sedačkou spolujezdce, který není funkční (někdo z něho vybral celou mechaniku). Co způsobuje to pípání?
|
|
29.01.2015 13:48 -
Re: Pípání autorádia
|
2780010
|
|
Renegade01
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 135 |
|
|
.link.
najprv hžadaj potom zakladaj ... a problém je v nastavení samotného rádia ..
EDIT:C5 II sa v roku 2001 nevyrábala ..
http://www.c5club.cz/page/kod-40/search_string-autor%E1dio/x-4/y-12#.VMor8CzedvQ
najprv hžadaj potom zakladaj ... a problém je v nastavení samotného rádia ..
EDIT:C5 II sa v roku 2001 nevyrábala ..
|
|
29.01.2015 14:04 -
|
2780014
|
|
ales.kubon
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Děkuji za radu, zkusím to, profil změněný. Ale
Děkuji za radu, zkusím to, profil změněný. Ale
|
|
29.01.2015 14:06 -
|
2780015
|
|
Juras555
|
Město: Bučovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 166 |
|
|
Musí přes diagnostiku spárovat rádio s autem, zadat tam vin. To je ve, nic dalího v tom nehledej.
Musí přes diagnostiku spárovat rádio s autem, zadat tam vin. To je ve, nic dalího v tom nehledej.
|
|
08.08.2015 12:29 -
|
2848897
|
|
Rio11
|
Město: Domalice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 578 |
|
|
Ahoj vem. Hledal jsem a vhodnějí vlákno jsem nenael tak to dám sem. Jedná se o problém který podle mě je s rádiem. Sedl jsem do auta, otočil klíčkem do polohy jedna a v ten okamik se spustilo straně hlasité pípání ze vech reproduktorů v autě. nastartoval jsem a ve fungovalo normálně, dojel jsem domů i za tohoto íleného pípání. I po vypnutí a vytaení klíčku pípání nepřestalo. Odpojil jsem baterku a znovu napojil, vechno se srovnalo a bylo OK. Dnes po týdnu se to opakovalo, ne jsem stačil odpojit baterku samo to přestalo. Setkal se s tím někdo a pokud ano prosím o rady co to je. Diagnostika nic nehlásí. Dík vem.....
Ahoj vem. Hledal jsem a vhodnějí vlákno jsem nenael tak to dám sem. Jedná se o problém který podle mě je s rádiem. Sedl jsem do auta, otočil klíčkem do polohy jedna a v ten okamik se spustilo straně hlasité pípání ze vech reproduktorů v autě. nastartoval jsem a ve fungovalo normálně, dojel jsem domů i za tohoto íleného pípání. I po vypnutí a vytaení klíčku pípání nepřestalo. Odpojil jsem baterku a znovu napojil, vechno se srovnalo a bylo OK. Dnes po týdnu se to opakovalo, ne jsem stačil odpojit baterku samo to přestalo. Setkal se s tím někdo a pokud ano prosím o rady co to je. Diagnostika nic nehlásí. Dík vem.....
|
|
09.08.2015 10:01 -
|
2849100
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jruze napsal(a): Elektronika si patně nebo vůbec nestihla načít kód rádia.
Kod PSA radia nemaji,jsou jen vazana na VIN
podle vseho to odesla eeprom v radiu nebo, coz je horsi a beznejsi, odchazi BSI
Kod PSA radia nemaji,jsou jen vazana na VIN
podle vseho to odesla eeprom v radiu nebo, coz je horsi a beznejsi, odchazi BSI
|
|
10.08.2015 22:43 -
|
2849882
|
|
jumep
|
|
|
ja by som ako prve skusil vymenit radio
ja by som ako prve skusil vymenit radio
|
|
11.08.2015 08:18 -
|
2849947
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
je to jednoduche..pokud radio ladi bez chyb,"drzi" naladene freq a nastaveni audio je ok
stare VAN BSI si obcas delaji co chteji..nekdy pomuze prehrat..vetsinou se ale kremik unavil
je to jednoduche..pokud radio ladi bez chyb,"drzi" naladene freq a nastaveni audio je ok
stare VAN BSI si obcas delaji co chteji..nekdy pomuze prehrat..vetsinou se ale kremik unavil :)
|
|
06.09.2015 09:22 -
|
2857856
|
|
Rio11
|
|
|
Ahoj vem. Jak jsem ji psal začalo to pípáním autorádia, to teď ji měsíc dělá dobrotu. V současné době zlobí dálkové na centrál . Jednou odemkne a zamkne jednou ne. Prostě jak se tomu chce. Myslíte e by to mohlo mít něco společného, radio a centrál .
Ahoj vem. Jak jsem ji psal začalo to pípáním autorádia, to teď ji měsíc dělá dobrotu. V současné době zlobí dálkové na centrál . Jednou odemkne a zamkne jednou ne. Prostě jak se tomu chce. Myslíte e by to mohlo mít něco společného, radio a centrál .
|
|
06.09.2015 10:12 -
|
2857859
|
|
autodiag
|
|
|
muze to souvyset s radiem pokud odchazi BSI
ale muze ti blbnout i klicek
muze to souvyset s radiem pokud odchazi BSI
ale muze ti blbnout i klicek
|
|
06.09.2015 11:00 -
|
2857861
|
|
Rio11
|
|
|
V dálkovačce je baterka dobrá, kontakty také, přezkouel jsem to kov na kov. Napadá mě jetě zda by to nemohla dělat odcházející autobaterie.
V dálkovačce je baterka dobrá, kontakty také, přezkouel jsem to kov na kov. Napadá mě jetě zda by to nemohla dělat odcházející autobaterie.
|
|
06.09.2015 11:32 -
|
2857863
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Autobaterie na odchodu můe přichystat různé nepříjemnosti, ale myslím, e na dálkáč to nebude mít tak velký vliv, aby jednou el a podruhé ne. Jestli má monost někde půjčit, odzkouej, ale spí bych se přikláněl k tomu, co psal autodiag.
Autobaterie na odchodu můe přichystat různé nepříjemnosti, ale myslím, e na dálkáč to nebude mít tak velký vliv, aby jednou el a podruhé ne. Jestli má monost někde půjčit, odzkouej, ale spí bych se přikláněl k tomu, co psal autodiag.
|
|
06.09.2015 11:35 -
|
2857865
|
|
Rio11
|
|
|
Odchod BSI do věčných lovi je skoro stejné jako odchod celé C5ky. to nebude sranda za pár korun.
Odchod BSI do věčných lovi je skoro stejné jako odchod celé C5ky. to nebude sranda za pár korun.
|
|
06.09.2015 12:42 -
|
2857880
|
|
jumep
|
|
|
ten kluc je inac uplne normalne, ta guma co to macka blbne uplne bezne - hlavne pri tomto veku auta
ten kluc je inac uplne normalne, ta guma co to macka blbne uplne bezne - hlavne pri tomto veku auta
|
|
06.09.2015 13:05 -
|
2857892
|
|
Rio11
|
|
|
Zkusím to jetě jednou přímo propojit kontakty natvrdo bez té gumy.
Zkusím to jetě jednou přímo propojit kontakty natvrdo bez té gumy.
|
|
02.07.2017 17:47 -
Re: Neoriginální autorádio do C5 I
|
3079573
|
|
Froggy
|
Město: Radnice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Díky kluci, u jsem sehnal jiné pouité originál rádio, ale projevil se tenhle problém: Po připojení rádio i CD hraje, ale v cca jednosekundovém intervalu se ozývá celkem hlasité pípání-něco jako kdy v rádiu ohlaujou přesný čas-dělá to jak u CD tak u rádia a nemá na to vliv ovládání hlasitosti. Nepomohlo ani odpojení baterie. Nemáte s tím zkuenost?
Díky kluci, u jsem sehnal jiné pouité originál rádio, ale projevil se tenhle problém: Po připojení rádio i CD hraje, ale v cca jednosekundovém intervalu se ozývá celkem hlasité pípání-něco jako kdy v rádiu ohlaujou přesný čas-dělá to jak u CD tak u rádia a nemá na to vliv ovládání hlasitosti. Nepomohlo ani odpojení baterie. Nemáte s tím zkuenost?
|
|
| |
|
|