03.06.2014 18:03 -
Necitelny LCD display palubniho pocitace / C5 III
|
2701780
|
|
hudman
|
Město: Kromeriz, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 10 |
|
|
hojte, 2009 C5 Tourer mi spatne zobrazuje ten malej display palubniho pocitace co je namisto velke NAVI. Jak je zima, vse ok, ale jak se to vyhreje na slunicku, nejde to skoro cist. Je to cele carkovane a podobne. Sehnal jsem novej z bouracky, ale nevim jak mam rozdelat ten ramecek okolo. nasel jsem pod listou 3 sroubky, ale vyndat to stale nejde. asi by zvitezila hruba sila nad rozumem, ale to bych pak musel krome lcd kupovat i celej ten plast
poradte nekdo prosim jak to rozkuchat
hojte, 2009 C5 Tourer mi spatne zobrazuje ten malej display palubniho pocitace co je namisto velke NAVI. Jak je zima, vse ok, ale jak se to vyhreje na slunicku, nejde to skoro cist. Je to cele carkovane a podobne. Sehnal jsem novej z bouracky, ale nevim jak mam rozdelat ten ramecek okolo. nasel jsem pod listou 3 sroubky, ale vyndat to stale nejde. asi by zvitezila hruba sila nad rozumem, ale to bych pak musel krome lcd kupovat i celej ten plast :-)
poradte nekdo prosim jak to rozkuchat :-):nevim:-((((
|
|
03.06.2014 21:21 -
Re: Necitelny LCD display palubniho pocitace / C5 III
|
2701818
|
|
Hanz 397
|
|
|
Vycvaká opatrně tu tenkou ozdobnou litu,pod ní je (myslím) 5 torxů. Ty vyroubuje a odcvakne nahoře celej ten panel a pod ním u uvidí dva rouby,kterýma drí ten display Sna se vechno vycvakávat jakoby kolmo-nepáčit do stran.
Vycvaká opatrně tu tenkou ozdobnou litu,pod ní je (myslím) 5 torxů. Ty vyroubuje a odcvakne nahoře celej ten panel a pod ním u uvidí dva rouby,kterýma drí ten display ;-) Sna se vechno vycvakávat jakoby kolmo-nepáčit do stran.
|
|
| |