| | |
27.02.2014 07:03 -
Pískání v autorádiu
|
2672327
|
|
quattrop
|
Město: Česká Bělá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Ahoj, poslední 3 dny mi začalo pískat autorádio (originál tuím RD2). Je to jakoby mi ho něco ruilo, ale není to úplně pravidelné, i kdy v 95% času to píská a jen občas přestane. Dělá to na jakékoliv frekvenci, při běhu CD ne. Nic jsem poslední dobou nikde nepřipojoval, nic mi v autě neběí. Podezříval jsem i jiný telefon, ale i bez toho telefonu to dělá. Je to nezávislé na zapnutém zapalování... Napadá někoho, co by to mohlo být? Asi me někdo napíchnul nějakou ruičkou
Jediné co by na to snad mohlo mít vliv bylo, e jsem měnil anténu za mení prut a ten starý byl zarezlý, musel jsem starý závit odvrtat, tak e bych v anténě něco pokodil. Ale to jsem dělal u 2 měsíce zpátky a do teď to bylo bez problému.
Přivítám jakýkoliv tip.
Díky
Ahoj, poslední 3 dny mi začalo pískat autorádio (originál tuím RD2). Je to jakoby mi ho něco ruilo, ale není to úplně pravidelné, i kdy v 95% času to píská a jen občas přestane. Dělá to na jakékoliv frekvenci, při běhu CD ne. Nic jsem poslední dobou nikde nepřipojoval, nic mi v autě neběí. Podezříval jsem i jiný telefon, ale i bez toho telefonu to dělá. Je to nezávislé na zapnutém zapalování... Napadá někoho, co by to mohlo být? :nevim Asi me někdo napíchnul nějakou ruičkou :-))
Jediné co by na to snad mohlo mít vliv bylo, e jsem měnil anténu za mení prut a ten starý byl zarezlý, musel jsem starý závit odvrtat, tak e bych v anténě něco pokodil. Ale to jsem dělal u 2 měsíce zpátky a do teď to bylo bez problému.
Přivítám jakýkoliv tip.
Díky
|
|
27.02.2014 08:23 -
Re: Pískání v autorádiu
|
2672366
|
|
tief
|
|
|
Demontuj ten bobek co je na nom antena, asi sa tam dostala voda ...
Demontuj ten bobek co je na nom antena, asi sa tam dostala voda ...
|
|
01.07.2014 23:26 -
|
2711660
|
|
Devilian
|
|
|
ahoj
Kupil som si yatour mp3 prehravac,ktory sa pripaja namiesto cd changera. Mam ale problem. Hra to naozaj mizerne,ale na to si uz zvykam.Problem je,ze piska. Piskot sa zvysuje z otackami motora,piska ale stale. Robi to len na ten yatour, radio a cd idu bez problemov. Neviete co to moze sposobovat?
ahoj
Kupil som si yatour mp3 prehravac,ktory sa pripaja namiesto cd changera. Mam ale problem. Hra to naozaj mizerne,ale na to si uz zvykam.Problem je,ze piska. Piskot sa zvysuje z otackami motora,piska ale stale. Robi to len na ten yatour, radio a cd idu bez problemov. Neviete co to moze sposobovat?
|
|
02.07.2014 08:16 -
|
2711698
|
|
LPX
|
Město: Česká Skalice, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 35 |
|
|
ahoj, koupil jsem si také podobný přístroj u kterého je zvuk z SD nebo flash v pořádku, kdy jsem vak připojil přes aux jiné zařízení, měl jsem stejný problém. Vyřeil jsem to vsunutím odruovače (takový váleček s cich na obou stranách), který jsem měl ji dlouho doma a je po pískání. Zkus se podívat po něčem takovém a věřím e to bude O.K..
ahoj, koupil jsem si také podobný přístroj u kterého je zvuk z SD nebo flash v pořádku, kdy jsem vak připojil přes aux jiné zařízení, měl jsem stejný problém. Vyřeil jsem to vsunutím odruovače (takový váleček s cich na obou stranách), který jsem měl ji dlouho doma a je po pískání. Zkus se podívat po něčem takovém a věřím e to bude O.K..
|
|
14.07.2014 09:25 -
|
2715031
|
|
Devilian
|
|
|
Ahoj
Tak pozeral som na ten yatour, a na kabli vyzera ze uz ma take nieco ako odrusovac. Alebo je to mozno len spojka, kde sa prepajaju koncovky na yatour z citroen koncovkou. Kazdopadne kabel aspon skusil obalit alobalom a prelepit paskou, a taktiez som ho zapajalpri uplnom vypnuti napajania radia. Radio uz nepiska, ale zvuk sa nezlepsil. Kabliky tam rozpojene nevidim, mozno v tej skrinke kde sa spajaju budu zaliate. Dnes idem skusit pisat vyrobcovy. Na stranke sa pise, ze kvalita zvuku ako CD. Aj ked, neviem aka CD kvalita je v cine...
Ahoj
Tak pozeral som na ten yatour, a na kabli vyzera ze uz ma take nieco ako odrusovac. Alebo je to mozno len spojka, kde sa prepajaju koncovky na yatour z citroen koncovkou. Kazdopadne kabel aspon skusil obalit alobalom a prelepit paskou, a taktiez som ho zapajalpri uplnom vypnuti napajania radia. Radio uz nepiska, ale zvuk sa nezlepsil. Kabliky tam rozpojene nevidim, mozno v tej skrinke kde sa spajaju budu zaliate. Dnes idem skusit pisat vyrobcovy. Na stranke sa pise, ze kvalita zvuku ako CD. Aj ked, neviem aka CD kvalita je v cine...
|
|
14.07.2014 13:57 -
|
2715062
|
|
jumep
|
|
|
jasne ze som mal na mysli len to piskanie (tie kabliky by tam mali byt prave priamo na to)
co sa tyka zvuku to je ina (mas to povolene v diagnostike ? - dost na tom tiez zalezi)
jasne ze som mal na mysli len to piskanie (tie kabliky by tam mali byt prave priamo na to)
co sa tyka zvuku to je ina (mas to povolene v diagnostike ? - dost na tom tiez zalezi)
|
|
| |
|
|