| | |
03.01.2014 17:49 -
RT4 nefunguje
|
2653511
|
|
Tolstoj
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Ahoj, koupil jsem C5 s nefunkcnim palubnim pocitacem / radiem. Je to RT4 s velkym diplayem. Projevovalo se to tam, ze na diplayi se zobrazuje jen logo Citroen a obcas se cely system restartuje.
Po par dnech patrani a zkouseni vseho mozneho jsem prisel na to, ze problem je ve spatnem harddisku v radiu.
Ze zacatku me trochu zmatlo, ze i kdyz podle VIN ma byt v aute RT4, na radiu samotnem je napsano RT3.
Po vymene harddisku a pouziti upgrade CD zatim OK
Tak snad to nekomu pomuze.
Ahoj, koupil jsem C5 s nefunkcnim palubnim pocitacem / radiem. Je to RT4 s velkym diplayem. Projevovalo se to tam, ze na diplayi se zobrazuje jen logo Citroen a obcas se cely system restartuje.
Po par dnech patrani a zkouseni vseho mozneho jsem prisel na to, ze problem je ve spatnem harddisku v radiu.
Ze zacatku me trochu zmatlo, ze i kdyz podle VIN ma byt v aute RT4, na radiu samotnem je napsano RT3.
Po vymene harddisku a pouziti upgrade CD zatim OK :palec
Tak snad to nekomu pomuze.
|
|
09.01.2014 23:59 -
Re: RT4 nefunguje
|
2655269
|
|
Tolstoj
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Sice pozde, ale .... nasel jsem tuto stranku s informacemi o RT4 .link.
Sice pozde, ale .... nasel jsem tuto stranku s informacemi o RT4 http://rt4.wikidot.com/
|
|
25.11.2016 09:25 -
Nefunkční Rt4 v Citroenu c5 x7
|
3015237
|
|
MichalSrb
|
Město: Spořice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Ahoj, prosím o radu. Po aktualizaci rt4 na novějí firmware nám přestalo pracovat komplet systém. Je slyet jen CD mechaniku a jinak na displeji tma. Vyměnili jsme hardisk za jeho klon a ani to nepomohlo. Prosím o jakoukoliv radu nebo kontakt na opraváře. Navíc jsem si viml e se netočí ani ten malý ventilátor. Díky za cokoliv Michal.
Ahoj, prosím o radu. Po aktualizaci rt4 na novějí firmware nám přestalo pracovat komplet systém. Je slyet jen CD mechaniku a jinak na displeji tma. Vyměnili jsme hardisk za jeho klon a ani to nepomohlo. Prosím o jakoukoliv radu nebo kontakt na opraváře. Navíc jsem si viml e se netočí ani ten malý ventilátor. Díky za cokoliv Michal.
Přílohy: DSC_3193.JPG ( 2596760b ) - |
|
25.11.2016 10:19 -
|
3015261
|
|
MichalSrb
|
Město: Spořice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Já u mám hardisk vyměněný za ssd disk a nejde to
Já u mám hardisk vyměněný za ssd disk a nejde to :-(
|
|
25.11.2016 10:46 -
|
3015266
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Autodiag ti pomůe.
.link.
Autodiag ti pomůe.
http://www.c5club.cz/profiles/autodiag#.WDgIQyHR-70
|
|
25.11.2016 14:14 -
|
3015317
|
|
MichalSrb
|
|
|
To si určitě nemyslím a rád se nechám poučit pomáhal mi s tím kamarád já elektronice (navigacim a počítačům) vůbec nerozumím. Jaký by měl být správný postup?
To si určitě nemyslím a rád se nechám poučit ;-) pomáhal mi s tím kamarád já elektronice (navigacim a počítačům) vůbec nerozumím. Jaký by měl být správný postup?
|
|
25.11.2016 17:42 -
|
3015344
|
|
jumep
|
|
|
disk nepomoze ak je spadnuty flash ze nedokaze nacitat nic
tam fakt treba mat vybavenie a vediet co a ako
tu moc postup uz nepomoze, len to poslat alebo zajst na spravne miesto
disk nepomoze ak je spadnuty flash ze nedokaze nacitat nic
tam fakt treba mat vybavenie a vediet co a ako
tu moc postup uz nepomoze, len to poslat alebo zajst na spravne miesto
|
|
05.12.2016 08:00 -
|
3017634
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
nooo to vypada na desku..nebo HDD
nooo to vypada na desku..nebo HDD
|
|
29.01.2017 21:46 -
|
3033560
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Zdravím, po vybitej batérií a tartovaní na káble..zdechlo rádio
C5 II. RT4 2007, SW 8.31 updatovane asi pred rokom.
Bootuje, vyhodí uvodnú obrazovku..a asi po minute-dvoch to vzdá a retartuje sa :/ Niesom si istý, v pozadí poču odpojenie HDD pri vypnutí..cvak
Ked je kluč vypnutý rádio je zapnutelne aj vypnutelne hlavným gombíkom. Ked je natartované tak sa nedá robi nič, stále len nabieha a padá.
Pomôe výmena HDD? Alebo to mozem rovno hodi do smetí? Nevála sa doma niekomu RT4 / 5 ?
(kludne aj RT6, rneg2 ak sa to tam da narva )
Zdravím, po vybitej batérií a tartovaní na káble..zdechlo rádio :-d
C5 II. RT4 2007, SW 8.31 updatovane asi pred rokom.
Bootuje, vyhodí uvodnú obrazovku..a asi po minute-dvoch to vzdá a retartuje sa :/ Niesom si istý, v pozadí poču odpojenie HDD pri vypnutí..cvak
Ked je kluč vypnutý rádio je zapnutelne aj vypnutelne hlavným gombíkom. Ked je natartované tak sa nedá robi nič, stále len nabieha a padá.
Pomôe výmena HDD? Alebo to mozem rovno hodi do smetí? Nevála sa doma niekomu RT4 / 5 ?
(kludne aj RT6, rneg2 ak sa to tam da narva :) )
|
|
29.01.2017 21:47 -
|
3033561
|
|
jumep
|
|
|
mal by to byt disk
samozrejme ta vymena neni len tak ze sa tam strci novy disk a ide to ...
mal by to byt disk
samozrejme ta vymena neni len tak ze sa tam strci novy disk a ide to ...
|
|
29.01.2017 21:52 -
|
3033562
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Tiez by som tam rad hodil SSD, videl som uz taku upravu.. tomu by otrasy nevadili, a zivotnostou strci klasicky HDD do vačku.
Pokusim sa stiahnut ten disk co tam bol, mam na to prevodník do PC.. pripadne skusim novu instalaciu z CD ako písali na hentej stranke. Mam origo CD s firmwarom.
Tiez by som tam rad hodil SSD, videl som uz taku upravu.. tomu by otrasy nevadili, a zivotnostou strci klasicky HDD do vačku.
Pokusim sa stiahnut ten disk co tam bol, mam na to prevodník do PC.. pripadne skusim novu instalaciu z CD ako písali na hentej stranke. Mam origo CD s firmwarom.
|
|
29.01.2017 22:26 -
|
3033587
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
muze to byt HDD ale nemusi je to 50 na 50
nedavej tam SSD ,pokud muzu radit
muze to byt HDD ale nemusi je to 50 na 50
nedavej tam SSD ,pokud muzu radit
|
|
29.01.2017 23:08 -
|
3033618
|
|
Delict
|
|
|
Sak ked to nebude HDD..tak mam este jednu RT4
Ja som ho uz objednal .link.
Preco nie SSD? Vela ludi to tam dava a funguju
- nevadia mu teploty
- nevadia mu otrasy
- zivotnost write/read je 10x vyssia ako pri klasickych HDD..
Sak ked to nebude HDD..tak mam este jednu RT4 :)
Ja som ho uz objednal https://pevne-disky.heureka.sk/transcend-32gb-ts32gpsd330/#
Preco nie SSD? Vela ludi to tam dava a funguju
- nevadia mu teploty
- nevadia mu otrasy
- zivotnost write/read je 10x vyssia ako pri klasickych HDD..
|
|
30.01.2017 01:17 -
|
3033644
|
|
jruze
|
|
|
To jsem zvědavej jak to dopadne. Mně dělá to e v mrazu po nastartování naskočí logo (jako kdy je OK) a zústane viset do doby ne se auto zahřeje (kdy je venku - 10 tak to trvá tak 10-15minut nejde rádio,teplota a smě foukání,ventilátor atd .. jde ovládat normálně) potom vypne displej,problikne osvětlení rádia a normálně naběhne ve jak má být, pokud nechám auto v teple naběhne tak jak má a ve funguje hned.Zatím to neřeím - moná budu a napodzim.(nezhoruje se to,neprodluuje se doba do zapnutí.
To jsem zvědavej jak to dopadne. Mně dělá to e v mrazu po nastartování naskočí logo (jako kdy je OK) a zústane viset do doby ne se auto zahřeje (kdy je venku - 10 tak to trvá tak 10-15minut nejde rádio,teplota a smě foukání,ventilátor atd .. jde ovládat normálně) potom vypne displej,problikne osvětlení rádia a normálně naběhne ve jak má být, pokud nechám auto v teple naběhne tak jak má a ve funguje hned.Zatím to neřeím - moná budu a napodzim.(nezhoruje se to,neprodluuje se doba do zapnutí.:nevim
|
|
| |
|
|