12.10.2013 18:38 -
Stropní lampičky hnou
|
2626369
|
|
radůz
|
Město: Holice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 43 |
|
|
potřeboval bych poradit. Dal sem do obou stropních lampiček do prostředku ledkovou árovku. 2 dny dobrý a ted zničeho nic mi při jízdě árovky lehce hnou. Pokud auto zamknu tak zhasnou. ale při jízdě lehce prosvicují, nemá někdo nějakej nápad?? díky..
potřeboval bych poradit. Dal sem do obou stropních lampiček do prostředku ledkovou árovku. 2 dny dobrý a ted zničeho nic mi při jízdě árovky lehce hnou. Pokud auto zamknu tak zhasnou. ale při jízdě lehce prosvicují, nemá někdo nějakej nápad?? díky..
|
|
12.10.2013 21:29 -
Re: Stropní lampičky hnou
|
2626430
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
no váhal jsem jestli to nemám smáznout, ale kdyby si tady brouzdal, četl, tak zjistí, e třeba 3. brzdové světlo trochu svítí i po oputění auta, e kdo si dal parkovačky do předu, tak to samé a to a do usnutí elektroniky
dej tam co tam patří a nespekuluj
no váhal jsem jestli to nemám smáznout, ale kdyby si tady brouzdal, četl, tak zjistí, e třeba 3. brzdové světlo trochu svítí i po oputění auta, e kdo si dal parkovačky do předu, tak to samé a to a do usnutí elektroniky ;-)
dej tam co tam patří a nespekuluj
|
|
12.10.2013 21:31 -
|
2626432
|
|
radůz
|
|
|
najk napsal(a): no váhal jsem jestli to nemám smáznout, ale kdyby si tady brouzdal, četl, tak zjistí, e třeba 3. brzdové světlo trochu svítí i po oputění auta, e kdo si dal parkovačky do předu, tak to samé a to a do usnutí elektroniky
četl jsem to tu, ale nechápu jak to e dva dny nic a ted najednou??
no váhal jsem jestli to nemám smáznout, ale kdyby si tady brouzdal, četl, tak zjistí, e třeba 3. brzdové světlo trochu svítí i po oputění auta, e kdo si dal parkovačky do předu, tak to samé a to a do usnutí elektroniky ;-)
|
|
12.10.2013 21:46 -
|
2626446
|
|
jumep
|
|
|
vsetky ledky principom auta budu presvecovat - prirad si tam odpory ked potrebujes mat ledky a nechces aby to presvecovalo
vsetky ledky principom auta budu presvecovat - prirad si tam odpory ked potrebujes mat ledky a nechces aby to presvecovalo
|
|
12.10.2013 21:59 -
|
2626449
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
radůz napsal(a): najk napsal(a): no váhal jsem jestli to nemám smáznout, ale kdyby si tady brouzdal, četl, tak zjistí, e třeba 3. brzdové světlo trochu svítí i po oputění auta, e kdo si dal parkovačky do předu, tak to samé a to a do usnutí elektroniky
si si spíe neviml, jestli bylo hodně světla - den
si si spíe neviml, jestli bylo hodně světla - den ;-)
|
|
13.10.2013 11:51 -
|
2626601
|
|
radůz
|
|