| | |
16.09.2013 17:40 -
Akustická signalizace-zvuk směrovek / C5 I/II
|
2619390
|
|
Miklásek
|
Město: Dolná Súča, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 180k (133kW) Tourer | Počet příspěvků: 134 |
|
|
Ahoj priatelia. Nevedel by mi niekto poradi s mojou C5? Občas, respektíve väčinou mi nefunguje zvuk zapnutých smeroviek. Občas sa mi stane, e stojím na kriovatke so zapnutou smerovkou, auto sa ani nehne a na chvížu sa zvuk spustí a o chvížu je opä ticho. Ostatné zvuky ako pípnutie rezervy, alebo pípanie zapnutých svetiel a "zabudnutých" kžúčov v spínacej skrinke normálne fungujú. Teda, vychádzam z predpokladu, e tie zvuky vydáva ten istý reproduktor. Vďaka za kadú radu...
Ahoj priatelia. Nevedel by mi niekto poradi s mojou C5? Občas, respektíve väčinou mi nefunguje zvuk zapnutých smeroviek. Občas sa mi stane, e stojím na kriovatke so zapnutou smerovkou, auto sa ani nehne a na chvížu sa zvuk spustí a o chvížu je opä ticho. Ostatné zvuky ako pípnutie rezervy, alebo pípanie zapnutých svetiel a "zabudnutých" kžúčov v spínacej skrinke normálne fungujú. Teda, vychádzam z predpokladu, e tie zvuky vydáva ten istý reproduktor. Vďaka za kadú radu...
|
|
16.09.2013 18:20 -
Re: Akustická signalizace-zvuk směrovek / C5 I/II
|
2619407
|
|
jumep
|
|
|
nemenil si packy pod volantom?
nemenil si packy pod volantom?
|
|
16.09.2013 19:00 -
|
2619416
|
|
jruze
|
|
|
To je sice pravda,ale pokadé dostává příkaz odjinud - buď odchází repráček, nebo (a to je pravděpodobnějí) problém v páčce (prodřená jedna cesta - podle mne je to napájené paraelně - jeden kontakt směrovky druhý zvuk.signál)
To je sice pravda,ale pokadé dostává příkaz odjinud - buď odchází repráček, nebo (a to je pravděpodobnějí) problém v páčce (prodřená jedna cesta - podle mne je to napájené paraelně - jeden kontakt směrovky druhý zvuk.signál):nevim
|
|
16.09.2013 19:26 -
|
2619421
|
|
duff74
|
Město: Holeov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 163 |
|
|
S dovolením pouiju toto vlákno. Mně blinkry normálně fungujou, jen by mě zajímalo, jestli jde nějakým způsobem, třeba přes diagnostiku, zesílit jejich zvuk.
S dovolením pouiju toto vlákno. Mně blinkry normálně fungujou, jen by mě zajímalo, jestli jde nějakým způsobem, třeba přes diagnostiku, zesílit jejich zvuk.
|
|
16.09.2013 20:03 -
|
2619441
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Blinkry mají blikat a ne troubit.
Blinkry mají blikat a ne troubit. :-))))
|
|
16.09.2013 20:40 -
|
2619478
|
|
Hanz 397
|
|
|
Mikra napsal(a): Blinkry mají blikat a ne troubit.
Nevím,co ti přijde k smíchu Já u jsem taky přemýlel nad tím,e kouknu v diag,jestli to nejde zesílit,protoe to mám taky hodně potichu. No a ne jsem se k tomu dostal,tak mě čeká(nejspí) výměna celýho commu,tak se na to kouknu při tom
Nevím,co ti přijde k smíchu :-d Já u jsem taky přemýlel nad tím,e kouknu v diag,jestli to nejde zesílit,protoe to mám taky hodně potichu. No a ne jsem se k tomu dostal,tak mě čeká(nejspí) výměna celýho commu,tak se na to kouknu při tom ;-)
|
|
16.09.2013 20:41 -
|
2619479
|
|
jumep
|
|
|
tichost commu bola popisovana niekde a treba upgrade bsi
tichost commu bola popisovana niekde a treba upgrade bsi
|
|
16.09.2013 21:12 -
|
2619511
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
.link.
http://www.c5club.cz/diskuze/informacni-zpravy-palubniho-pocitace/2509086-nefunguje-akusticka-signalizace-smerovek-apod-c5-iii/#.UjdX5j9ECTU
|
|
16.09.2013 21:28 -
|
2619528
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Mne zas keď je horúco tak zvuk smerovky ide potichu, e to niekedy ani nieje poču. A v zime je normálny.
Mne zas keď je horúco tak zvuk smerovky ide potichu, e to niekedy ani nieje poču. A v zime je normálny.
|
|
16.09.2013 21:39 -
|
2619544
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Pokud po předjídění zapomenu vypnout směrovku po nějaké době se začne zvuk směrovky zesilovat a na docela hlasitý.
Pokud po předjídění zapomenu vypnout směrovku po nějaké době se začne zvuk směrovky zesilovat a na docela hlasitý.
|
|
19.09.2013 17:46 -
|
2620260
|
|
Miklásek
|
Město: Dolná Súča, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 180k (133kW) Tourer | Počet příspěvků: 134 |
|
|
Peo, auto mám ani nie mesiac, take nemám ajnu, či boli menené alebo nie. Ono hlasitos je (asi) normlna. Akurát problém je, e ten zvuk skôr nejde ako ide. Ako keby bol niekde zlý kontakt... Pokiaž je ten kontakt paralelný so signálom pre zapnute smerovky tak by to malo logiku. Ale príde mi to ako nezmysel, keďe zvuk smeroviek ide aj od výstraných svetiel, take si osobne myslím, e signál do repráčika generuje priamo BSI.
Peo, auto mám ani nie mesiac, take nemám ajnu, či boli menené alebo nie. Ono hlasitos je (asi) normlna. Akurát problém je, e ten zvuk skôr nejde ako ide. Ako keby bol niekde zlý kontakt... Pokiaž je ten kontakt paralelný so signálom pre zapnute smerovky tak by to malo logiku. Ale príde mi to ako nezmysel, keďe zvuk smeroviek ide aj od výstraných svetiel, take si osobne myslím, e signál do repráčika generuje priamo BSI.
|
|
19.09.2013 18:22 -
|
2620263
|
|
jumep
|
|
|
pochopil som to tak ze ti to islo potichu ...
V tomto pripade ma moc nenapada, ak ostatne zvuky idu rovnakou intenzitou (otvorit a skontrolovat kontakty?)
pochopil som to tak ze ti to islo potichu ...
V tomto pripade ma moc nenapada, ak ostatne zvuky idu rovnakou intenzitou (otvorit a skontrolovat kontakty?)
|
|
19.09.2013 18:28 -
|
2620266
|
|
Miklásek
|
|
|
no práve. Aj keď nechám pustené svetlá, alebo zabudnem kžúčik v zapalovaní, tak to pípa a aj dostatočne hlasito. Tak isto aj pípnutie pri prekročení zadanej rýchlosti ide. Len smerovky takto trajkujú. Inak, napadá ma ete taká podotázka, je nejaká zvuková signalizácia pri nezapnutom páse, alebo otvorených dverách? Lebo toto mi zobrazí len na obrazovke.
no práve. Aj keď nechám pustené svetlá, alebo zabudnem kžúčik v zapalovaní, tak to pípa a aj dostatočne hlasito. Tak isto aj pípnutie pri prekročení zadanej rýchlosti ide. Len smerovky takto trajkujú. Inak, napadá ma ete taká podotázka, je nejaká zvuková signalizácia pri nezapnutom páse, alebo otvorených dverách? Lebo toto mi zobrazí len na obrazovke.
|
|
19.09.2013 18:39 -
|
2620271
|
|
jumep
|
|
|
to uz si mimo tema, ale pri pasoch je az v c5 2 a dvere je len 3jpipnutie po otvoreni
to uz si mimo tema, ale pri pasoch je az v c5 2 a dvere je len 3jpipnutie po otvoreni
|
|
19.09.2013 19:33 -
|
2620283
|
|
jumep
|
|
|
jemu to blika, rele s tym nic nema, je to multiplexne spojene - packy = bsi, packy beru udaj o tom ze je zopnuta smerovka a posielaju to do bsi, ktora blika a posiela signal s5 ze repracik ma pipat tak a tak, tam neni co riesit v tomto zmysle, ja by som to videl na nieco v come
jemu to blika, rele s tym nic nema, je to multiplexne spojene - packy = bsi, packy beru udaj o tom ze je zopnuta smerovka a posielaju to do bsi, ktora blika a posiela signal s5 ze repracik ma pipat tak a tak, tam neni co riesit v tomto zmysle, ja by som to videl na nieco v come
Přílohy: C5 - D4EA19P0 - Princip_funkce-Signalizace.pdf ( 189594b ) - |
|
19.09.2013 21:47 -
|
2620301
|
|
jruze
|
|
|
jumep napsal(a): jemu to blika, rele s tym nic nema, je to multiplexne spojene - packy = bsi, packy beru udaj o tom ze je zopnuta smerovka a posielaju to do bsi, ktora blika a posiela signal s5 ze repracik ma pipat tak a tak, tam neni co riesit v tomto zmysle, ja by som to videl na nieco v come
To bal můj první typ(nejsem si jistý jestli páčka neposílá do relatka jednou cestou a druhou do pípáku) a nebo jestli neposílá cesta z relátka , nebo BSI jako takové BSI tu mám , ale čas na to ne - mám zas týden nonstop.
No C5 ijou svým ivotem - mám na jednom RHR v BSI chybu klaksonu,nejde smazat a klakson funguje OK - to jen mimo mísu.
To bal můj první typ(nejsem si jistý jestli páčka neposílá do relatka jednou cestou a druhou do pípáku) a nebo jestli neposílá cesta z relátka , nebo BSI jako takové :nevim BSI tu mám , ale čas na to ne - mám zas týden nonstop.
No C5 ijou svým ivotem - mám na jednom RHR v BSI chybu klaksonu,nejde smazat a klakson funguje OK - to jen mimo mísu.
|
|
20.09.2013 13:05 -
|
2620325
|
|
tief
|
|
|