| | |
03.09.2013 11:51 -
AFIL / C5 II
|
2615038
|
|
frape
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 27 |
|
|
Zdarvím vechny, nemáte někdo zkuenost s chybou systému varování jízdního pruhu? Při startu vyskakuje chybová hláka a trvale svítí upozornění "Service".
Zdarvím vechny, nemáte někdo zkuenost s chybou systému varování jízdního pruhu? Při startu vyskakuje chybová hláka a trvale svítí upozornění "Service".
|
|
03.09.2013 12:21 -
Re: AFIL / C5 II
|
2615041
|
|
jumep
|
|
|
vola sa to AFIL (pod tymto pojmom aj nieco najdes)
ked to vypnes, malo by to prestat hlasit, chybu zistis najskor len diagnostikou a predpokladam ze to bude niektory senzor (co mozes skusit je pozret kabelaz na cidlach ci je vsetko ok)
vola sa to AFIL (pod tymto pojmom aj nieco najdes)
ked to vypnes, malo by to prestat hlasit, chybu zistis najskor len diagnostikou a predpokladam ze to bude niektory senzor (co mozes skusit je pozret kabelaz na cidlach ci je vsetko ok)
|
|
03.09.2013 13:12 -
|
2615048
|
|
gull
|
|
|
Mě to občas blbne taky, větinou to mám vypnuté, zapínám jen na dlouhých trekách na dálnici a párkrát mi to u zahlásilo chybu, po vypnutí a nastartování u to obvykle opět lape. Párkrát mi dokonce zavibrovala sedačka i při vypnutém stavu...co docela vyleká, kdy s tím člověk nepočítá
Mě to občas blbne taky, větinou to mám vypnuté, zapínám jen na dlouhých trekách na dálnici a párkrát mi to u zahlásilo chybu, po vypnutí a nastartování u to obvykle opět lape. Párkrát mi dokonce zavibrovala sedačka i při vypnutém stavu...co docela vyleká, kdy s tím člověk nepočítá :-p
|
|
03.09.2013 14:07 -
|
2615053
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
No to ví, chytrej frantík. Říká si: "Ten blbec si to zapoměl zapnout a pak mě vykutálí po poli, tak se raději připomenu."
No to ví, chytrej frantík. Říká si: "Ten blbec si to zapoměl zapnout a pak mě vykutálí po poli, tak se raději připomenu." :-))))
|
|
03.09.2013 16:42 -
|
2615087
|
|
frape
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 27 |
|
|
frape napsal(a): Zdarvím vechny, nemáte někdo zkuenost s chybou systému varování jízdního pruhu? Při startu vyskakuje chybová hláka a trvale svítí upozornění "Service".
Vypnuté to mám, ale hlásí to pořád.
Vypnuté to mám, ale hlásí to pořád.
|
|
05.09.2013 09:42 -
|
2615593
|
|
frape
|
|
|
jruze napsal(a): Tak je něco patně - buď nejde tlačítko nebo tomu nerozumím - tlačítkem by se to mělo uvést do nečinnosti a to včetně sedačky mám za to e zrovna tak při závadě .Jinak se dá vypnout v diag .
Tlačítko je vypnuté (nesvítí zeleně). A nerad bych funkci vyřadil. Podívám se po kabelái. Jenom nevím, kde jsou umístěná čidla. Prosím o radu. Dik
Tlačítko je vypnuté (nesvítí zeleně). A nerad bych funkci vyřadil. Podívám se po kabelái. Jenom nevím, kde jsou umístěná čidla. Prosím o radu. Dik
|
|
05.09.2013 09:49 -
|
2615597
|
|
jumep
|
|
|
cidla su pred prednym kolesom v rohu podblatniku a postupne obchadzaju predok auta
je ich tam 6
stale si myslim ze by bolo jednoduchsie zbehnut za niekym na diagnostiku a ist presne po niecom
cidla su pred prednym kolesom v rohu podblatniku a postupne obchadzaju predok auta
je ich tam 6
stale si myslim ze by bolo jednoduchsie zbehnut za niekym na diagnostiku a ist presne po niecom
|
|
17.09.2013 17:57 -
|
2619710
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Moná se pletu,ale kdy nesvítí,tak je vyplé? Kdy zmáčknu parkovacího asistenta,tak svítí a je vypnut,vypýnal jsem ho,kdy jsem bral vozejk za auto,a neměl jsem zadáno do počítače,pořád to pískalo,pro neúmyslné oputění jízdního pruhu my nesvítí,a stále si myslím,e je aktivován,nebo se pletu?
Moná se pletu,ale kdy nesvítí,tak je vyplé? Kdy zmáčknu parkovacího asistenta,tak svítí a je vypnut,vypýnal jsem ho,kdy jsem bral vozejk za auto,a neměl jsem zadáno do počítače,pořád to pískalo,pro neúmyslné oputění jízdního pruhu my nesvítí,a stále si myslím,e je aktivován,nebo se pletu?:nevim
|
|
17.09.2013 18:04 -
|
2619712
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
63zdenda napsal(a): Moná se pletu,ale kdy nesvítí,tak je vyplé? Kdy zmáčknu parkovacího asistenta,tak svítí a je vypnut,vypýnal jsem ho,kdy jsem bral vozejk za auto,a neměl jsem zadáno do počítače,pořád to pískalo,pro neúmyslné oputění jízdního pruhu my nesvítí,a stále si myslím,e je aktivován,nebo se pletu?
Já mám AFIL aktivní a kdy stisknu tlačítko, a to svítí.
Já mám AFIL aktivní a kdy stisknu tlačítko, a to svítí.
|
|
17.09.2013 18:09 -
|
2619714
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Díky za rychlou reakci,při nejblií příleitosti odskouim a dam vědět,jen mně zaráí,e u toho park. asistenta to u mého emíka funguje obráceně.
Díky za rychlou reakci,při nejblií příleitosti odskouim a dam vědět,jen mně zaráí,e u toho park. asistenta to u mého emíka funguje obráceně.
|
|
17.09.2013 18:15 -
|
2619716
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
U parkovacího asistenta je napsáno OFF. To znamená, e rozsvícením se vypíná. U AFIL to tak není, ten se rozsvícením zapíná.
Stejně tak má OFF i alarm a ESP. Taky se rozsvícením vypnou.
U parkovacího asistenta je napsáno OFF. To znamená, e rozsvícením se vypíná. U AFIL to tak není, ten se rozsvícením zapíná.
Stejně tak má OFF i alarm a ESP. Taky se rozsvícením vypnou.
|
|
17.09.2013 18:20 -
|
2619722
|
|
63zdenda
|
|
|
Díky,pořád je se co učit,kadopádně to odskouim.
Díky,pořád je se co učit,kadopádně to odskouim.:-))
|
|
17.09.2013 19:19 -
|
2619748
|
|
jumep
|
|
|
cidla su seriovo prepojene, takze bez urcenia ktore je ktore by to nevedelo fungovat, preto sa to urcuje takto, skor ma sklamalo to ze ked kupis nove uz ho neprepises na ine
cidla su seriovo prepojene, takze bez urcenia ktore je ktore by to nevedelo fungovat, preto sa to urcuje takto, skor ma sklamalo to ze ked kupis nove uz ho neprepises na ine
|
|
18.09.2013 15:53 -
|
2619978
|
|
63zdenda
|
|
|
Odzkoueno,a je to tak,na rozdíl od parkovacího asistenta kdy svítí,je aktivován,pěkná masá.
Odzkoueno,a je to tak,na rozdíl od parkovacího asistenta kdy svítí,je aktivován,pěkná masá.;-)
|
|
18.07.2016 23:28 -
|
2973892
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Rieim aktualne AFIL na mojej C5 II.
Pri demontái som naiel vadnú kabelá ako keby zalomenú, po výmene to ohlásilo jeden senzor take vymenený aj ten.
Aktuálne tam mám chybu napájanie snímačov - skrat na kostru. Vie niekto kde sa mrknú ? Netuím odkial to je napajane. A vie niekto ktorá poistka je pre afil systém?
Rieim aktualne AFIL na mojej C5 II.
Pri demontái som naiel vadnú kabelá ako keby zalomenú, po výmene to ohlásilo jeden senzor take vymenený aj ten.
Aktuálne tam mám chybu napájanie snímačov - skrat na kostru. Vie niekto kde sa mrknú ? Netuím odkial to je napajane. A vie niekto ktorá poistka je pre afil systém?
|
|
| |
|
|