| | |
11.08.2013 15:09 -
Pojistková skříňka
|
2607428
|
|
grep
|
Město: Soběslav, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Dobrý den mám takový problém nemohu najít pojistkovou skřín označenou B.., Potřeboval bych vyměnit pojistku od zapalovače a nemohu jí nikde najít prosim paradte. Tady se psalo, e je vedle fuseboxu A v pravo ale tam jjsem jí nenael.. Jedná se o pojistku na zapalovač v kufru .. Jinak C5 II 2008.. Děkuji za pomoc
Dobrý den mám takový problém nemohu najít pojistkovou skřín označenou B.., Potřeboval bych vyměnit pojistku od zapalovače a nemohu jí nikde najít prosim paradte. Tady se psalo, e je vedle fuseboxu A v pravo ale tam jjsem jí nenael.. Jedná se o pojistku na zapalovač v kufru .. Jinak C5 II 2008.. Děkuji za pomoc
|
|
11.08.2013 21:37 -
Re: Pojistková skříňka
|
2607639
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
u mně je B skříňka u levého kolena řidiče, vyklopit schránku v palubce a tam to vidí, horní je C dolní je B, a zapalovač je F9, 30 A
u mně je B skříňka u levého kolena řidiče, vyklopit schránku v palubce a tam to vidí, horní je C dolní je B, a zapalovač je F9, 30 A ;-)
|
|
12.08.2013 22:11 -
|
2608201
|
|
jumep
|
|
|
povodne to vazlo v tom ze som myslel ze zle vlakno
ale ked pan guma povedal ze ok, tak mi nejdu schemy, ale
F1 15A water in fuel sensor
F2 30A driver´s door lock assembly - passenger´s door lock assembly - rear left-hand door lock assembly - rear right-hand door lock assembly
F3 5A side airbag unit
F4 10A brake dual-function switch - cruise control safety switch (brake) - front LH ABS sensor - Switch module at the steering wheel - boot opening relay - rear screen opening relay
F5 30A right front door station - left front door station - sun roof supply
F6 30A rear RH electric window unit + motor - rear LH electric window unit + motor
F7 5A glove box lamp switch
F8 20A Switch module at the steering wheel - Trailer relay unit - multifunction screen - suspension control unit - radio - Radiotelephone transceiver
F9 30A front cigar lighter
F10 15A fuel additive injector - under-inflation detector ECU
F11 15A ignition switch - automatic transmission control unit - selector lever position switch
F12 15A rain/sunlight/tunnel sensor - driver´s seat adjustment relay - passenger´s seat adjustment relay - lateral trajectory monitoring ECU
F13 5A engine compartment fusebox panel
F14 15A Control panel - Left hand headlamp - Right hand headlamp - heater panel
F15 30A driver´s door lock assembly - passenger´s door lock assembly - rear right-hand door lock assembly - rear left-hand door lock assembly - Control panel - heated rear screen
F16 shunt
F17 40A heated rear screen
F36 30A Trailer relay unit
F37 30A passenger´s seat adjustment relay
F38 30A driver´s seat adjustment relay - forward 12 V socket
F39 30A radio amplifier
F40 30A passenger´s heated seat timer relay - driver´s heated seat timer relay - driver´s heated seat - passenger´s heated seat
a toto BSM:
F1 20A Diesel heater - Engine management ECU - Petrol high pressure regulation electrovalve - diesel fuel high pressure regulation electrovalve - turbocharged air heater electrovalve 1-2 - diesel injection pump - water in fuel sensor
F2 15A horn
F3 10A front/rear screen wash pump
F4 20A headlamp wash pump
F5 15A petrol pump supply - canister purge electrovalve
F6 10A anti-lock brake control unit - ESP ECU - relay 3 protection switch unit - heater unit (diesel)
F7 10A automatic transmission control unit - gear lever blocking actuator control relay - automatic gearbox control assembly - automatic gearbox electrohydraulic block - power steering electropump unit
F8 20A starter
F9 10A brake dual-function switch
F10 30A ignition coil - all or nothing electrovalve supply (EGR) - Injector cylinder 1 - Injector cylinder 2 - Injector cylinder 3 - Injector cylinder 4 - canister purge electrovalve - engine management ECU supply - LAMBDA probe - air flowmeter - Diesel heater - water in fuel sensor
F11 40A Blower motor
F12 30A windscreen wiper motor
F13 40A built-in systems interface
F14 30A Exhaust air injection pump power supply
viac nenapisem, lebo proste nejdu ... cakam tento tyzden jednu dodavku a potom by to malo ist tak sa mozem vyjadrit
ps. F38 30A driver´s seat adjustment relay - forward 12 V socket - je predna zasuvka (poistkovka nad bsi)
povodne to vazlo v tom ze som myslel ze zle vlakno :)
ale ked pan guma povedal ze ok, tak mi nejdu schemy, ale
F1 15A water in fuel sensor
F2 30A driver´s door lock assembly - passenger´s door lock assembly - rear left-hand door lock assembly - rear right-hand door lock assembly
F3 5A side airbag unit
F4 10A brake dual-function switch - cruise control safety switch (brake) - front LH ABS sensor - Switch module at the steering wheel - boot opening relay - rear screen opening relay
F5 30A right front door station - left front door station - sun roof supply
F6 30A rear RH electric window unit + motor - rear LH electric window unit + motor
F7 5A glove box lamp switch
F8 20A Switch module at the steering wheel - Trailer relay unit - multifunction screen - suspension control unit - radio - Radiotelephone transceiver
F9 30A front cigar lighter
F10 15A fuel additive injector - under-inflation detector ECU
F11 15A ignition switch - automatic transmission control unit - selector lever position switch
F12 15A rain/sunlight/tunnel sensor - driver´s seat adjustment relay - passenger´s seat adjustment relay - lateral trajectory monitoring ECU
F13 5A engine compartment fusebox panel
F14 15A Control panel - Left hand headlamp - Right hand headlamp - heater panel
F15 30A driver´s door lock assembly - passenger´s door lock assembly - rear right-hand door lock assembly - rear left-hand door lock assembly - Control panel - heated rear screen
F16 shunt
F17 40A heated rear screen
F36 30A Trailer relay unit
F37 30A passenger´s seat adjustment relay
F38 30A driver´s seat adjustment relay - forward 12 V socket
F39 30A radio amplifier
F40 30A passenger´s heated seat timer relay - driver´s heated seat timer relay - driver´s heated seat - passenger´s heated seat
a toto BSM:
F1 20A Diesel heater - Engine management ECU - Petrol high pressure regulation electrovalve - diesel fuel high pressure regulation electrovalve - turbocharged air heater electrovalve 1-2 - diesel injection pump - water in fuel sensor
F2 15A horn
F3 10A front/rear screen wash pump
F4 20A headlamp wash pump
F5 15A petrol pump supply - canister purge electrovalve
F6 10A anti-lock brake control unit - ESP ECU - relay 3 protection switch unit - heater unit (diesel)
F7 10A automatic transmission control unit - gear lever blocking actuator control relay - automatic gearbox control assembly - automatic gearbox electrohydraulic block - power steering electropump unit
F8 20A starter
F9 10A brake dual-function switch
F10 30A ignition coil - all or nothing electrovalve supply (EGR) - Injector cylinder 1 - Injector cylinder 2 - Injector cylinder 3 - Injector cylinder 4 - canister purge electrovalve - engine management ECU supply - LAMBDA probe - air flowmeter - Diesel heater - water in fuel sensor
F11 40A Blower motor
F12 30A windscreen wiper motor
F13 40A built-in systems interface
F14 30A Exhaust air injection pump power supply
viac nenapisem, lebo proste nejdu ... cakam tento tyzden jednu dodavku a potom by to malo ist tak sa mozem vyjadrit
ps. F38 30A driver´s seat adjustment relay - forward 12 V socket - je predna zasuvka (poistkovka nad bsi)
|
|
13.08.2013 12:31 -
|
2608428
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
V četině: .link.
Poslední dvě poloky (C5 od roku 2006), v manuálu: 2díl od strany 112 do strany 116.
V četině: http://www.c5club.cz/clanky/ke-stazeni/manualy/servisni-manualy-a-dokumentace-ke-stazeni#.UgoJH7y9pwA.
Poslední dvě poloky (C5 od roku 2006), v manuálu: 2díl od strany 112 do strany 116.
|
|
27.07.2018 22:02 -
Pojistková skříňka v prostoru motoru.
|
3173015
|
|
Masaros
|
Město: Ústí nad Labem , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 27 |
|
|
Zdravím Citroëňáky, nevím přesně jestli tento dotaz se hodí sem, ale potřeboval bych nabídnout BSM jednotku s tím to označením: BSM R02 9807028580, VIN: VF7RWRHF8BL550869. Nevíte prosím někdo kolik to stojí, jedna se mi o ten releovy obvod, ale asi se to musí koupit v celku...nemáte někdo tuto náhradní BSM a jestli ne, tak bych chtěl poprosit o objednací nebo katalogové číslo, mnohokrát děkuji 👍
Zdravím Citroëňáky, nevím přesně jestli tento dotaz se hodí sem, ale potřeboval bych nabídnout BSM jednotku s tím to označením: BSM R02 9807028580, VIN: VF7RWRHF8BL550869. Nevíte prosím někdo kolik to stojí, jedna se mi o ten releovy obvod, ale asi se to musí koupit v celku...nemáte někdo tuto náhradní BSM a jestli ne, tak bych chtěl poprosit o objednací nebo katalogové číslo, mnohokrát děkuji 👍
Přílohy: IMG_20180713_103056.jpg ( 2952899b ) - BSM R02 IMG_20180713_101150.jpg ( 2669542b ) - BSM R02 |
|
28.07.2018 09:38 -
|
3173059
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
Číslo má ve svém popisu ... 9807028580 ... cena u citroenu plná pro konečného zákazníka cca 4700,- s DPH.
Dokonce ji mají i někde skladem ... .link.
Číslo má ve svém popisu ... 9807028580 ... cena u citroenu plná pro konečného zákazníka cca 4700,- s DPH.
Dokonce ji mají i někde skladem ... http://www.autond.cz/hledani.php?dil=9807028580&stat=&vy=&sub1=
|
|
28.07.2018 09:54 -
|
3173062
|
|
Masaros
|
Město: Ústí nad Labem , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 27 |
|
|
PATaMAT napsal(a): Číslo má ve svém popisu ... 9807028580 ... cena u citroenu plná pro konečného zákazníka cca 4700,- s DPH.
Dokonce ji mají i někde skladem ... .link.
Jj, v Citroënu jsem to u poptal, ale zatím mi neodpověděli. O té stránce o burze náhradních dílů, jsem vůbec nevěděl, děkuji 😉 Já to hledal po internetu, nael jsem BSM, ale s jiným číslem...jen se zeptám a asi to bude blbě, ale dá se podle VIN kódu zjistit jakou přesně pojistkovou skříň tam mám mít, jen se ptám, jestli to je moné, to jen pro kontrolu...
Jj, v Citroënu jsem to u poptal, ale zatím mi neodpověděli. O té stránce o burze náhradních dílů, jsem vůbec nevěděl, děkuji 😉 Já to hledal po internetu, nael jsem BSM, ale s jiným číslem...jen se zeptám a asi to bude blbě, ale dá se podle VIN kódu zjistit jakou přesně pojistkovou skříň tam mám mít, jen se ptám, jestli to je moné, to jen pro kontrolu...
|
|
28.07.2018 17:59 -
|
3173102
|
|
Masaros
|
|
|
Masaros napsal(a): Zdravím Citroëňáky, nevím přesně jestli tento dotaz se hodí sem, ale potřeboval bych nabídnout BSM jednotku s tím to označením: BSM R02 9807028580, VIN: VF7RWRHF8BL550869. Nevíte prosím někdo kolik to stojí, jedna se mi o ten releovy obvod, ale asi se to musí koupit v celku...nemáte někdo tuto náhradní BSM a jestli ne, tak bych chtěl poprosit o objednací nebo katalogové číslo, mnohokrát děkuji 👍
Psal jsem hlavně tento dotaz i na to, jestli někdo náhodou nemá tuto BSM jednotku doma a jen se mu na ni práí 👍
Psal jsem hlavně tento dotaz i na to, jestli někdo náhodou nemá tuto BSM jednotku doma a jen se mu na ni práí 👍
|
|
18.02.2024 17:16 -
Re: Pojistková skříňka u motoru
|
3375047
|
|
Soumin
|
Město: Dačice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Nemáte někdo návod na vyndání BSM. Potřebuje uklidit po nezvaných hostech a nerad bych něco urval, a to budu vyndávat.
Nemáte někdo návod na vyndání BSM. Potřebuje uklidit po nezvaných hostech a nerad bych něco urval, a to budu vyndávat.
Přílohy: DSC_1956.JPG ( 6124999b ) - DSC_1957.JPG ( 5663727b ) - |
|
21.02.2024 18:52 -
|
3375250
|
|
Hanz 397
|
|
|
Asi se zvířátka bála, aby nedostala ránu od elektriky... Nebo se jim prostě jen nehodila do obýváku...
Je to jednoduché: odpojí baterku (nebo nemusí, záleí na míře odvahy a ikovnosti), odpojí vechny konektory, co vidí, odroubuje ten přívodní plus kabel a kdy se pořádně podívá po obvodu, tak uvidí pruné zámečky (myslím, e jsou na třech stranách po jednom). Ty odjistí roubovákem za současného mírného tahu nahoru. Opatrně vytáhne, a odpojí zespoda drák mega pojistek. Je nacvaknutýze stran zase prunými zámečky a musí do nich odspoda. No a BSM ti zůstane v ruce...
Asi se zvířátka bála, aby nedostala ránu od elektriky... Nebo se jim prostě jen nehodila do obýváku...
Je to jednoduché: odpojí baterku (nebo nemusí, záleí na míře odvahy a ikovnosti), odpojí vechny konektory, co vidí, odroubuje ten přívodní plus kabel a kdy se pořádně podívá po obvodu, tak uvidí pruné zámečky (myslím, e jsou na třech stranách po jednom). Ty odjistí roubovákem za současného mírného tahu nahoru. Opatrně vytáhne, a odpojí zespoda drák mega pojistek. Je nacvaknutýze stran zase prunými zámečky a musí do nich odspoda. No a BSM ti zůstane v ruce...
|
|
24.02.2024 18:33 -
|
3375436
|
|
Soumin
|
|
|
Díky, bylo to celkem triviální. Bohuel F8 to nedala a při vytaení v tom nechala noičky. Zatím tápu nad tím, jak je vyprostit a kdy nepůjdou, tak na ně asi nějak připájím novou
Díky, bylo to celkem triviální. Bohuel F8 to nedala a při vytaení v tom nechala noičky. Zatím tápu nad tím, jak je vyprostit a kdy nepůjdou, tak na ně asi nějak připájím novou :D
Přílohy: DSC_1965.JPG ( 4621172b ) - BSM v ruce DSC_1967.JPG ( 4039934b ) - pojistky DSC_1973.JPG ( 2590605b ) - zadělaná F8 |
|
26.02.2024 00:01 -
|
3375513
|
|
Hanz 397
|
|
|
Soumin napsal(a): Díky, bylo to celkem triviální. Bohuel F8 to nedala a při vytaení v tom nechala noičky. Zatím tápu nad tím, jak je vyprostit a kdy nepůjdou, tak na ně asi nějak připájím novou
Seeň jinou, nebo vylom ten plast okolo té pojistky, noičky vyndá a kdy tam dá jinou, bude fungovat.
Kadopádně bych asi řeil, proč se ta pojistka roztekla... Řekl bych, e podávací čerpadlo v nádri má velký odběr...
Seeň jinou, nebo vylom ten plast okolo té pojistky, noičky vyndá a kdy tam dá jinou, bude fungovat.
Kadopádně bych asi řeil, proč se ta pojistka roztekla... Řekl bych, e podávací čerpadlo v nádri má velký odběr...
|
|
03.03.2024 16:59 -
|
3375864
|
|
Soumin
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): Seeň jinou, nebo vylom ten plast okolo té pojistky, noičky vyndá a kdy tam dá jinou, bude fungovat.
Podařilo se to v rámci moností vyčistit. Dneska bylo hezky, tak jsem to osadil novými pojistkami a vrazil zpátky do auta a to lape jako by nic.
Je pravda, e předtím býval problém, e se baterie vybíjela kdy to stálo. Vdy kdy jsem to chtěl jednou za čas protáhnout, tak baterie byla v prdeli a musel sem jí nabít (nevím jestli u tam tou dobou měli to hnízdo).
Jak bych to mohl změřit? Jsem dost elektro-analfabet. Zkusil jsem multimetrem měřit proud na té pojistce a byla tam nula.
Podařilo se to v rámci moností vyčistit. Dneska bylo hezky, tak jsem to osadil novými pojistkami a vrazil zpátky do auta a to lape jako by nic.
Je pravda, e předtím býval problém, e se baterie vybíjela kdy to stálo. Vdy kdy jsem to chtěl jednou za čas protáhnout, tak baterie byla v prdeli a musel sem jí nabít (nevím jestli u tam tou dobou měli to hnízdo).
Jak bych to mohl změřit? Jsem dost elektro-analfabet. Zkusil jsem multimetrem měřit proud na té pojistce a byla tam nula.
|
|
03.03.2024 19:53 -
|
3375873
|
|
Hanz 397
|
|
|
Předpokládám e jsi proud měřil přiloením hrotů na ty viditelné kovové části pojistky... To změří prd a ne proud... 😉
Ale to neva. Zjisti přesně, co na té pojistce visí a u toho zkontroluj konektory (přechody, zelenina) a pokud bude ve ok, tak ta věc (myslím, e na ni visí právě to čerpadlo v nádri, ale jistej si nejsem) má velkej odběr...
Předpokládám e jsi proud měřil přiloením hrotů na ty viditelné kovové části pojistky... To změří prd a ne proud... 😉
Ale to neva. Zjisti přesně, co na té pojistce visí a u toho zkontroluj konektory (přechody, zelenina) a pokud bude ve ok, tak ta věc (myslím, e na ni visí právě to čerpadlo v nádri, ale jistej si nejsem) má velkej odběr...
|
|
| |
|
|