10.07.2013 17:30 -
Re: autoalarm - zabezpeceni C5
|
2598062
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nezloběj ti okna právě po instalaci toho alarmu?
Nezloběj ti okna právě po instalaci toho alarmu?
|
|
10.07.2013 17:36 -
|
2598063
|
|
birkofnet
|
Město: Okr. chrudim, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 42 |
|
|
Ne ne to uz je dlouho ale az ted jem mel cas na celkovou udrzbu a pridani alarmu.
Ne ne to uz je dlouho ale az ted jem mel cas na celkovou udrzbu a pridani alarmu.
|
|
10.07.2013 18:46 -
|
2598080
|
|
birkofnet
|
Město: Okr. chrudim, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 42 |
|
|
Tak jem to nastavil u konfigurace jsem dal "standard alarm" a uz to slape mam magicar m870as CAN - zapinani vypinani normalne dalkovym ovladacem (klickem) od vozu
Tak jem to nastavil u konfigurace jsem dal "standard alarm" a uz to slape mam magicar m870as CAN - zapinani vypinani normalne dalkovym ovladacem (klickem) od vozu
|
|
17.10.2015 20:50 -
|
2875329
|
|
Miroun
|
Město: Rychvald, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Zdravim, pustil jsem se do zapojeni alarmu s dalkovym startem do me C5 , nema nekdo el. schema patic BSI ?
Jedine co jsem nasel je drat na odemknuti a tim sem skoncil. Potrebuju smerovky, uzamykani,dverni spinace a kufr. Budu rad za jakoukoliv pomoc.
Zdravim, pustil jsem se do zapojeni alarmu s dalkovym startem do me C5 , nema nekdo el. schema patic BSI ?
Jedine co jsem nasel je drat na odemknuti a tim sem skoncil. Potrebuju smerovky, uzamykani,dverni spinace a kufr. Budu rad za jakoukoliv pomoc.
|
|
18.10.2015 00:05 -
|
2875363
|
|
jumep
|
|
|
bastlit tam analogove veci je dost zly napad (ked hladas napr smerovky) a par takych kusokov robiacich problem som uz videl
dialkovy start by som videl na dost problem ak chces zachovat funkciu immobilizeru (ked tam rves alarm tak myslim ze ti ide o nejake zabezpecenie)
ak ti ide len o start tak na to by som to riesil inac
bastlit tam analogove veci je dost zly napad (ked hladas napr smerovky) a par takych kusokov robiacich problem som uz videl
dialkovy start by som videl na dost problem ak chces zachovat funkciu immobilizeru (ked tam rves alarm tak myslim ze ti ide o nejake zabezpecenie)
ak ti ide len o start tak na to by som to riesil inac
|
|
18.10.2015 12:41 -
|
2875512
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Mě se moc líbí tohle: .link. Do desítky i s montáí a bypassem..
Mě se moc líbí tohle: http://www.levnealarmy.cz/eshop/zabezpeceni-vozidel/autoalarmy/dvoucestne-s-pagerem/dvoucestny-autoalarm-magicar-m1090.html Do desítky i s montáí a bypassem.. :palec
|
|
18.10.2015 15:27 -
|
2875535
|
|
vemda
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 113 |
|
|
Magicar jsem si nechal dělat před 12lety na Xantii. Maximální spokojenost, paradox je e jsem to sehnal přes internet nejlevnějí za nějakých 8000kč a za montá jsem zaplatil také 8000 kč. Ale.poslední rok ne jsem Xantii prodával vytekla baterka v dálkovém ovladači a začal it svým ivotem. Nicméně se dá ten ovladač koupit. Ale měl jsem přehled kdy mi do auta někdo bouchnul, nacouval atd. Já jsem byl spokojen. Teď mi chybí přehled otloukačů mé C5. Ale u nejsem ochotný dát takovou částku znova. Kdy nám polovinu funkcí Magicaru ji z výroby ve voze.
Magicar jsem si nechal dělat před 12lety na Xantii. Maximální spokojenost, paradox je e jsem to sehnal přes internet nejlevnějí za nějakých 8000kč a za montá jsem zaplatil také 8000 kč. Ale.poslední rok ne jsem Xantii prodával vytekla baterka v dálkovém ovladači a začal it svým ivotem. Nicméně se dá ten ovladač koupit. Ale měl jsem přehled kdy mi do auta někdo bouchnul, nacouval atd. Já jsem byl spokojen. Teď mi chybí přehled otloukačů mé C5. Ale u nejsem ochotný dát takovou částku znova. Kdy nám polovinu funkcí Magicaru ji z výroby ve voze.
|
|
18.10.2015 18:27 -
|
2875620
|
|
Miroun
|
Město: Rychvald, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Tak skoro vsechny draty zapojene,ale chybi mi snimace dveri. To se neda normalne najit, starsi auta jedna kontrolka otevrenych dveri a vyreseno. Jinak koupil jsem Magicar M880AS + baypas modul. Za chvili zima , s deckama kazde rano do skoly a uz se mi nechce skrabat, slo mi hlavne o dalkovy start.
Tak skoro vsechny draty zapojene,ale chybi mi snimace dveri. To se neda normalne najit, starsi auta jedna kontrolka otevrenych dveri a vyreseno. Jinak koupil jsem Magicar M880AS + baypas modul. Za chvili zima , s deckama kazde rano do skoly a uz se mi nechce skrabat, slo mi hlavne o dalkovy start.
|
|
18.10.2015 20:45 -
|
2875693
|
|
jruze
|
|
|
Já osobně bych el raději do bufika s dálkou (je to levnějí) - no ale vzhledem k tomu e mám k autu dva kroky ze dveří a nebo můu dát do dílny na noc tak to je asi to nejlevnějí nastartovat dát kávu a je v autě teplo
Já osobně bych el raději do bufika s dálkou (je to levnějí) - no ale vzhledem k tomu e mám k autu dva kroky ze dveří a nebo můu dát do dílny na noc tak to je asi to nejlevnějí nastartovat dát kávu a je v autě teplo :-p
|
|
19.10.2015 09:33 -
|
2875833
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Dělají se CAN jednotky, které ti vechno vyčtou. Imobilizér deaktivovat nemusí. Měl jsem Kopel KR 8000 na minulém autě a byl jsem maximálně spokojený. Já bydlím ve 3. patře a k autu to mám asi 100 metrů - v zimě se to opravdu hodilo... Líbí se mi el. ohřev v kombinaci s bufíkem, a budeme v baráku, tak si auto ohřeju v garái el. topením a i nabiju baterku. Bufík pak mimo gará .
Dělají se CAN jednotky, které ti vechno vyčtou. Imobilizér deaktivovat nemusí. Měl jsem Kopel KR 8000 na minulém autě a byl jsem maximálně spokojený. Já bydlím ve 3. patře a k autu to mám asi 100 metrů - v zimě se to opravdu hodilo... Líbí se mi el. ohřev v kombinaci s bufíkem, a budeme v baráku, tak si auto ohřeju v garái el. topením a i nabiju baterku. Bufík pak mimo gará :-).
|
|
| |