26.06.2013 20:02 -
Montá CB do C5
|
2593076
|
|
schoking
|
Město: Baka City, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Mám dotaz chci si nacpat do c5 Cbčko ale nechci ho nikam priroubovávat jenom někam nacpat a nelikviduju interiér nemáte někdo zkuenosti kam s ním? a kudy protáhnout kablík na anténu magnetku.
Díky za radu
Mám dotaz chci si nacpat do c5 Cbčko ale nechci ho nikam priroubovávat jenom někam nacpat a nelikviduju interiér nemáte někdo zkuenosti kam s ním? a kudy protáhnout kablík na anténu magnetku.
Díky za radu
|
|
26.06.2013 20:09 -
Re: Montá CB do C5
|
2593077
|
|
jumep
|
|
|
no, da sa narvat mezi tunel a sedacku (len nou nesmies hybat) a antena pomedzi dvere (docasne ok, dlhodobo nie)
no, da sa narvat mezi tunel a sedacku (len nou nesmies hybat) a antena pomedzi dvere (docasne ok, dlhodobo nie)
|
|
26.06.2013 20:26 -
|
2593083
|
|
schoking
|
Město: Baka City, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
ok tak cb k tunelu a jak jinak vyresit antenu dlouhodobe ?
ok tak cb k tunelu a jak jinak vyresit antenu dlouhodobe ?
|
|
26.06.2013 20:29 -
|
2593084
|
|
jumep
|
|
|
tu moc moznosti nemas a diere sa nevyhnes, mozes pouzit tu co je v antene a spravit si dieru do patky anteny, alebo proste niekde do strechy spravit dieru a prechodku
alx alebo maxifik ti poradia asi lepsie kedze toto uz maju osetrene
este ma napada interna antena niekde pod oknom, ale to asi neni prave orechove
tu moc moznosti nemas a diere sa nevyhnes, mozes pouzit tu co je v antene a spravit si dieru do patky anteny, alebo proste niekde do strechy spravit dieru a prechodku
alx alebo maxifik ti poradia asi lepsie kedze toto uz maju osetrene
este ma napada interna antena niekde pod oknom, ale to asi neni prave orechove
|
|
26.06.2013 20:29 -
|
2593085
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
jak asi můe řeit anténu dlouhodobě... vem si vrtačku a vymlaskni si do střechy díru, nic jiného nevymyslí
jak asi můe řeit anténu dlouhodobě... :-)))) vem si vrtačku a vymlaskni si do střechy díru, nic jiného nevymyslí
|
|
26.06.2013 20:35 -
|
2593086
|
|
schoking
|
|
|
díky za rady
ja vím vyvrtat díru do střechy ale to já se bojím
proto se ptám kudy jinudy
no jinak kdy tak budu menit po čase kablik od antény
tak můete to téma lockout
hlavně mi lo kam s tou vysílačkou
díky
díky za rady
ja vím vyvrtat díru do střechy ale to já se bojím :D
proto se ptám kudy jinudy
no jinak kdy tak budu menit po čase kablik od antény
tak můete to téma lockout
hlavně mi lo kam s tou vysílačkou
díky
|
|
26.06.2013 20:50 -
|
2593091
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
ádná náhraková anténa není dobrá. Měl jsem anténu nalepenou na zadním bočním okně a signál byl přenáen skrz sklo indukční vazbou podobně jako u elektrického kartáčku na zuby jeho dobíjení. Dosah tak pro auta jedoucí na dovolenou za sebou. Díra do střechy je to jedinné dobré, antény jsou navrhovány na toto upevnění. Magnet Ti někdo ukradne a pokrábe Ti lak na střee
ádná náhraková anténa není dobrá. Měl jsem anténu nalepenou na zadním bočním okně a signál byl přenáen skrz sklo indukční vazbou podobně jako u elektrického kartáčku na zuby jeho dobíjení. Dosah tak pro auta jedoucí na dovolenou za sebou. Díra do střechy je to jedinné dobré, antény jsou navrhovány na toto upevnění. Magnet Ti někdo ukradne a pokrábe Ti lak na střee ;-)
|
|
26.06.2013 21:36 -
Re: CB vysílačka v C5 II
|
2593173
|
|
Jano
|
Město: Vychodna, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Poliaci to majú na kufrovych dverách na magnet kábel tesneniu nevadí.
Poliaci to majú na kufrovych dverách na magnet kábel tesneniu nevadí.
|
|
27.06.2013 05:55 -
|
2593323
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Pokud chce mít anténu na střee trvale je nejlepí vrtat a to uprostřed střechy(antény potřebují protiváhu a nejrovnoměrnějí protiváhu do vech stran získá uprostřed střechy). Kdy jsem měl CB, tak se mi vrtat nechtělo a proto jsem volil silný magnet, který anténu drel i ve 180km/hod. Poláci to sice mívají na kufru, ale také k tomu mívají 150wat zesilovače, co je trochu rozdíl proti legálním 4watům. Jestli nechce vrtat, tak si pečlivě vybírej jakou anténu zvolí a také se pověnuj jejímu sladění a uvidí, e i s magnetem uprostřed střechy to chodí dost dobře.
Vysílačku samotnou bych zkusil pověsit na uplík vlevo od volantu, je v něm zásuvka na diagnostiku.
Pokud chce mít anténu na střee trvale je nejlepí vrtat a to uprostřed střechy(antény potřebují protiváhu a nejrovnoměrnějí protiváhu do vech stran získá uprostřed střechy). Kdy jsem měl CB, tak se mi vrtat nechtělo a proto jsem volil silný magnet, který anténu drel i ve 180km/hod. Poláci to sice mívají na kufru, ale také k tomu mívají 150wat zesilovače, co je trochu rozdíl proti legálním 4watům. Jestli nechce vrtat, tak si pečlivě vybírej jakou anténu zvolí a také se pověnuj jejímu sladění a uvidí, e i s magnetem uprostřed střechy to chodí dost dobře.
Vysílačku samotnou bych zkusil pověsit na uplík vlevo od volantu, je v něm zásuvka na diagnostiku.
|
|
27.06.2013 14:33 -
|
2593424
|
|
schoking
|
|
|
Zkusim to napred pres kufr ven a kdyz se polame koax tak holt pujde do strechy dira
Zkusim to napred pres kufr ven a kdyz se polame koax tak holt pujde do strechy dira
|
|
| |