| | |
19.03.2012 21:43 -
Re: autoalarm - zabezpeceni C5
|
2459979
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
2 Qwik: ta EMA vůbec nevypadá patně, akorát to otravné prozvánění při odchodu a příchodu do vozu...
2 Qwik: ta EMA vůbec nevypadá patně, akorát to otravné prozvánění při odchodu a příchodu do vozu...
|
|
19.03.2012 21:49 -
|
2459980
|
|
DanV
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 153 |
|
|
Ladman napsal(a): v diagnostice mám povolen dodatečně montovaný alarm a kdy mi tam chtěli dát ten Jablotron, tak sběrnice CAN prý komunikovala pouze jednostranně. Alespoň tak mi to bylo řečeno. Tak to chtěli napojit na blinkry, jene tam byl problém, který je uveden výe.
Prakticky jestli to má povolené, tak by to mělo lapat. Jedniné co se tam jetě musí nastavit je citlivost ultrazvuků. Pro textil nebo koené sedačky. Opravdu nevím kde vzali, e jsou s tím problémy. Já u montoval 4 kusy a pracuje bez problémů.
Prakticky jestli to má povolené, tak by to mělo lapat. Jedniné co se tam jetě musí nastavit je citlivost ultrazvuků. Pro textil nebo koené sedačky. Opravdu nevím kde vzali, e jsou s tím problémy. Já u montoval 4 kusy a pracuje bez problémů.
|
|
20.05.2012 09:14 -
|
2479533
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Ja teda nevim, ale co zabrani nejakymu zlodejickovi vlezt do auta v ramci odpoctu vytrhnout EMU z napajeni a znicit / vyndat SIM ? ...navic dneska - v dobe kdy rusicku GSM koupite za 700 na aukru...
Ja teda nevim, ale co zabrani nejakymu zlodejickovi vlezt do auta v ramci odpoctu vytrhnout EMU z napajeni a znicit / vyndat SIM ? ...navic dneska - v dobe kdy rusicku GSM koupite za 700 na aukru...
|
|
20.05.2012 12:16 -
|
2479574
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Tak ten čas by měl být nastaven tak, aby někdo neměl půl hodiny na to tu emu najít a odpojit(co vím, tak při odpojení se taky informuje majitel, ale nevím jestli je to i u tohoto). Ruička by to sice řeila, ale a nějaká kvalitní, co jsem slyel, tak ty na aukru nic moc, e spí zhorí kvalitu signálu, ne e by ho "odpojili"..
Tak ten čas by měl být nastaven tak, aby někdo neměl půl hodiny na to tu emu najít a odpojit(co vím, tak při odpojení se taky informuje majitel, ale nevím jestli je to i u tohoto). Ruička by to sice řeila, ale a nějaká kvalitní, co jsem slyel, tak ty na aukru nic moc, e spí zhorí kvalitu signálu, ne e by ho "odpojili".. ;-)
|
|
20.05.2012 12:48 -
|
2479591
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
A co komu brání dát tento pager do místa, kde není na první pohled vidět? Popřípadě doplnit o novou zásuvku jen pro EMA a nebo po uplynutí záruční doby vyvést přímo kablíky a zapojit napřímo a eventuelně pouít větí akumulátor. Kdo chce, cestu si najde, kdo nechce snese stovky důvodů proč to nejde.
A co komu brání dát tento pager do místa, kde není na první pohled vidět? Popřípadě doplnit o novou zásuvku jen pro EMA a nebo po uplynutí záruční doby vyvést přímo kablíky a zapojit napřímo a eventuelně pouít větí akumulátor. Kdo chce, cestu si najde, kdo nechce snese stovky důvodů proč to nejde. :-d
|
|
20.05.2012 13:30 -
|
2479594
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
No podle mě je to samozřejmý, e se to musí někam schovat. To mě ani nenapadlo, e by to mohlo být někde na očích..
No podle mě je to samozřejmý, e se to musí někam schovat. To mě ani nenapadlo, e by to mohlo být někde na očích.. :-)
|
|
06.10.2012 13:01 -
|
2510235
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
Tak u konečně taky houkám. Koupil jsem v Citroenu origo alarm (s 25% slevou ) a nechal si ho nainstalovat od renomované firmy, která se tím zabývá. Akorát, e ty neměli Lexii,take jsem si pak jetě musel dojet k mému dvornímu mechanikovi na aktivaci. Nastavil mi tam citlivost č. 6 u ultrazvukových čidel, tak uvidím, jestli to nebude občas vyvolávat planné polachy, kdytak mi ji zas sníí. Alarm byl to jediné, co mi ve výbavě scházelo, teď u mám auto vybavené přesně podle mých představ Jinak děkuji uivateli DanV za link na staení manuálu k montái alarmu. Ty dobráci v Citroenu to prodávají bez něj. Tak jsem ho stáhnul, vytisknul a předal i s alarmem montérům. Pak jsem se jich ptal, jak by to zvládli bez něj. Prej by to byl dost velkej problém.
Tak u konečně taky houkám:palec. Koupil jsem v Citroenu origo alarm (s 25% slevou :-p) a nechal si ho nainstalovat od renomované firmy, která se tím zabývá. Akorát, e ty neměli Lexii,take jsem si pak jetě musel dojet k mému dvornímu mechanikovi na aktivaci. Nastavil mi tam citlivost č. 6 u ultrazvukových čidel, tak uvidím, jestli to nebude občas vyvolávat planné polachy, kdytak mi ji zas sníí. Alarm byl to jediné, co mi ve výbavě scházelo, teď u mám auto vybavené přesně podle mých představ:palec Jinak děkuji uivateli DanV za link na staení manuálu k montái alarmu. Ty dobráci v Citroenu to prodávají bez něj. Tak jsem ho stáhnul, vytisknul a předal i s alarmem montérům. Pak jsem se jich ptal, jak by to zvládli bez něj. Prej by to byl dost velkej problém.
|
|
06.10.2012 18:53 -
|
2510260
|
|
DanV
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 153 |
|
|
To je to nejlepí co jsi mohl udělat, jsem rád, e má taky někdo rozum. A to slouí.
To je to nejlepí co jsi mohl udělat, jsem rád, e má taky někdo rozum. A to slouí.
|
|
06.10.2012 21:06 -
|
2510281
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Ladman napsal(a): Tak u konečně taky houkám . Koupil jsem v Citroenu origo alarm (s 25% slevou ) a nechal si ho nainstalovat od renomované firmy, která se tím zabývá. Akorát, e ty neměli Lexii,take jsem si pak jetě musel dojet k mému dvornímu mechanikovi na aktivaci. Nastavil mi tam citlivost č. 6 u ultrazvukových čidel, tak uvidím, jestli to nebude občas vyvolávat planné polachy, kdytak mi ji zas sníí. Alarm byl to jediné, co mi ve výbavě scházelo, teď u mám auto vybavené přesně podle mých představ Jinak děkuji uivateli DanV za link na staení manuálu k montái alarmu. Ty dobráci v Citroenu to prodávají bez něj. Tak jsem ho stáhnul, vytisknul a předal i s alarmem montérům. Pak jsem se jich ptal, jak by to zvládli bez něj. Prej by to byl dost velkej problém.
no abych pravdu řekl, tvůj příspěvek , alespon pro mně postrádá docela podstatný údaj - na kolik Tě to celé vylo
no abych pravdu řekl, tvůj příspěvek , alespon pro mně postrádá docela podstatný údaj - na kolik Tě to celé vylo ;-)
|
|
06.10.2012 23:20 -
|
2510337
|
|
Ladman
|
|
|
alarm - 7.300,-
montá - 2.500,-
aktivace - 100,-
suma sumárum 9.900,- Kč, co je v podstatě cena samotného alarmu bez slevy
alarm - 7.300,-
montá - 2.500,-
aktivace - 100,-
suma sumárum 9.900,- Kč, co je v podstatě cena samotného alarmu bez slevy:-)
|
|
06.10.2012 23:22 -
|
2510342
|
|
jumep
|
|
|
hmmm a co na tom montovali za 2500?
sak to je pripojit kable a par srobov
hmmm a co na tom montovali za 2500? :)
sak to je pripojit kable a par srobov :)
|
|
06.10.2012 23:57 -
|
2510369
|
|
Ladman
|
|
|
nevím, nebyl jsem u toho. Ráno jsem jim dal auto a odpoledne bylo hotovo. Dělali prý na tom dva a bylo s tím dost práce. Na to mne upozorňovali u v Citroenu, e je to práce na celej den, ale těm jsem to nesvěřil.
nevím, nebyl jsem u toho. Ráno jsem jim dal auto a odpoledne bylo hotovo. Dělali prý na tom dva a bylo s tím dost práce. Na to mne upozorňovali u v Citroenu, e je to práce na celej den, ale těm jsem to nesvěřil.
|
|
05.06.2013 10:16 -
|
2586701
|
|
milda67
|
|
|
Chtěl bych se tu místních odborníků zeptat: Dnes ráno jsem po 4 dnech (detivých) přiel k autu,normálně ho dálkou otevřel,naloil kufr,dálkou zase zavřel a v tom se spustil alarm. Následovalo 10 minutové trápení,při něm jsem vzbudil celou ulic Nepomohlo deaktivování dálkou,nepomohlo mačkání tlačítka alarmu na středovém panelu, nepomohlo dokonce ani nastartování auta,na palubáku vůbec ádná hláka, v autě ve fungovalo uplně normálně a na řvoucí alarm po 10 minutách to přestalo samo od sebe.Krom toho čím to můe být mám hlavně dotaz ,kdy se mi to znovu stane,dá se to něčím rychle vypnout???
p.s. alarm mám originál z výroby
Chtěl bych se tu místních odborníků zeptat: Dnes ráno jsem po 4 dnech (detivých) přiel k autu,normálně ho dálkou otevřel,naloil kufr,dálkou zase zavřel a v tom se spustil alarm. Následovalo 10 minutové trápení,při něm jsem vzbudil celou ulic:-( Nepomohlo deaktivování dálkou,nepomohlo mačkání tlačítka alarmu na středovém panelu, nepomohlo dokonce ani nastartování auta,na palubáku vůbec ádná hláka, v autě ve fungovalo uplně normálně a na řvoucí alarm:-( po 10 minutách to přestalo samo od sebe.Krom toho čím to můe být mám hlavně dotaz ,kdy se mi to znovu stane,dá se to něčím rychle vypnout???:-d
p.s. alarm mám originál z výroby
|
|
05.06.2013 10:34 -
|
2586704
|
|
DeFuckTo
|
|
|
Tak já myslim, e u to nemusí řeit, sousedi se ti o to auto postaraj.. Jinak mě napadá jedině odpojit baterku, to je díky rychloupínákům otázka 30ti vteřin..
Tak já myslim, e u to nemusí řeit, sousedi se ti o to auto postaraj.. ;-) Jinak mě napadá jedině odpojit baterku, to je díky rychloupínákům otázka 30ti vteřin.. :nevim
|
|
05.06.2013 10:37 -
|
2586705
|
|
Bobo
|
|
|
Ahoj Mildo, podle toho co popisuje ti natekla voda do sirény a nebo do jednotky.
Alarm má jiné napájení.
Ahoj Mildo, podle toho co popisuje ti natekla voda do sirény a nebo do jednotky. ;-)
Alarm má jiné napájení.
|
|
05.06.2013 10:43 -
|
2586706
|
|
milda67
|
|
|
no já si myslím,e odpojení baterky by moc nepomohlo,e to bude zvlá napájené
no já si myslím,e odpojení baterky by moc nepomohlo,e to bude zvlá napájené:-(
|
|
05.06.2013 13:38 -
|
2586776
|
|
jumep
|
|
|
jj, natiekla voda do sireny najskor a stratil sa spoj alarm - sirena co automaticky spusti sirenu
je vlavo vzadu pod naraznikom zadnym ...
deaktivovat sa to da len tak ze to odpojis priamo tam ...
jj, natiekla voda do sireny najskor a stratil sa spoj alarm - sirena co automaticky spusti sirenu
je vlavo vzadu pod naraznikom zadnym ...
deaktivovat sa to da len tak ze to odpojis priamo tam ...
|
|
10.07.2013 17:27 -
|
2598061
|
|
birkofnet
|
Město: Okr. chrudim, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 42 |
|
|
Zdravim, jen dotazek namontoval jsem si CAN BUS alarm a v manuale pisou ze musi byt povoleny v BSI. Diagnostiku mam jen kde to presne v lexii je abych to povolil. Diky
Zdravim, jen dotazek namontoval jsem si CAN BUS alarm a v manuale pisou ze musi byt povoleny v BSI. Diagnostiku mam jen kde to presne v lexii je abych to povolil. Diky :)
|
|
| |
|
|