30.05.2013 15:23 -
Zatekani vody do mlhovky / C5III
|
2584894
|
|
JiF
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Zacala mi zatekat voda do predni mlhovky C5 III. Poradite mi, jak vymontovat mlhovku z auta? Chci ji rozebrat a pretesnit
Zacala mi zatekat voda do predni mlhovky C5 III. Poradite mi, jak vymontovat mlhovku z auta? Chci ji rozebrat a pretesnit
|
|
30.05.2013 18:22 -
Re: Zatekani vody do mlhovky / C5III
|
2584930
|
|
Rampa
|
Město: Rio, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 89 |
|
|
Zdarec, viz návod k obsliue str. 173 (pod směrovkou odroubovat torx, sklopit a sejmout kryt, pod ním odroubovat dalí torx a vysunout sestavu z nárazníku) Jinak se mi začala také zamlovat (zavodňovat) mlhovka, řeeno v rámci záruky ale nikoliv přetěsněním, ale výměnou nějaké gumové průchodky s funkcí odvětrání z tělesa za větí - novějí verzi. Zatím se nemlí
Zdarec, viz návod k obsliue str. 173 (pod směrovkou odroubovat torx, sklopit a sejmout kryt, pod ním odroubovat dalí torx a vysunout sestavu z nárazníku) Jinak se mi začala také zamlovat (zavodňovat) mlhovka, řeeno v rámci záruky ale nikoliv přetěsněním, ale výměnou nějaké gumové průchodky s funkcí odvětrání z tělesa za větí - novějí verzi. Zatím se nemlí :-))
|
|
30.05.2013 20:52 -
|
2584974
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
varuji před koupí mlhovek zn. TYC. Jsou to shity, co po umytí auta wapkou jsou plné vody. Já jednu takovou vloni měl a reklamoval v domnění, e se jedná o vadný kus. S druhou to bylo úplně to samé, take vracečka a koupě origo Citroen (VALEO). Ta u je OK.
varuji před koupí mlhovek zn. TYC. Jsou to shity, co po umytí auta wapkou jsou plné vody. Já jednu takovou vloni měl a reklamoval v domnění, e se jedná o vadný kus. S druhou to bylo úplně to samé, take vracečka a koupě origo Citroen (VALEO). Ta u je OK.
|
|
20.06.2013 12:38 -
|
2591124
|
|
JiF
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Voda do mlhovky se mi dostala v mycce, zrejme pri tlakovem myti podvozku. Po rozebrání mlhoky me prekvapilo, ze jeden z gumovych nastavcu na odvetrani smeruje vzhuru... jen do nej nalit vodu
Voda do mlhovky se mi dostala v mycce, zrejme pri tlakovem myti podvozku. Po rozebrání mlhoky me prekvapilo, ze jeden z gumovych nastavcu na odvetrani smeruje vzhuru... jen do nej nalit vodu :-)
|
|
| |