| | |
17.11.2015 19:01 -
Re: Parkovací světla / C5II
|
2887907
|
|
jumep
|
|
|
poviem to tak, chalan priniesol na vymenu ledky do DRL X7, po 5 minutach sme to vybrali a bolo to take zerave ze sme skusili este tie druhe co doniesol, ta bola menej tepla takze sme tam dali tie
poviem to tak, chalan priniesol na vymenu ledky do DRL X7, po 5 minutach sme to vybrali a bolo to take zerave ze sme skusili este tie druhe co doniesol, ta bola menej tepla takze sme tam dali tie
|
|
17.11.2015 22:24 -
|
2888087
|
|
tomasg
|
Město: Podvysoka, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 77 |
|
|
jumep napsal(a): poviem to tak, chalan priniesol na vymenu ledky do DRL X7, po 5 minutach sme to vybrali a bolo to take zerave ze sme skusili este tie druhe co doniesol, ta bola menej tepla takze sme tam dali tie
aj ja som vymyslal led ,no rozsvietila sa iba raz a potom uz nie,vzdy mi to asi radiaca odstavila, lebo akonahle som dal origo tak opat to slo. A ked som chcel az tie led dobre vidiet cez den tak trebalo silnejsie a boli horuce,.
No uz som videl i z hlinikovym telom .link.
aj ja som vymyslal led ,no rozsvietila sa iba raz a potom uz nie,vzdy mi to asi radiaca odstavila, lebo akonahle som dal origo tak opat to slo. A ked som chcel az tie led dobre vidiet cez den tak trebalo silnejsie a boli horuce,.
No uz som videl i z hlinikovym telom http://allegro.pl/zarowka-hp24w-led-drl-citroen-c5-peugeot-3008-5008-i5753507456.html
|
|
18.11.2015 09:53 -
|
2888138
|
|
ivanivan
|
|
|
Tak jsem měnil parkovačky u C5II a původní majitel (kudlil horí ne já) dal místo jedné H6W obyč árovku. Obrousil na boku jeden čuflík, aby to sedlo do patice . Jinak výměna obou u jen pár minut .
Tak jsem měnil parkovačky u C5II a původní majitel (kudlil horí ne já) dal místo jedné H6W obyč árovku. Obrousil na boku jeden čuflík, aby to sedlo do patice :nevim . Jinak výměna obou u jen pár minut :palec .
|
|
21.01.2018 08:40 -
Re: Výměna árovek - Citroen C5 II 2,0HDI 2005
|
3125755
|
|
bachman
|
Město: Němčice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Zdravím, prosím o radu jak vyměnit árovky v předním světlometu. V návodu se píe hned v prvém bodu návodu: "Sejměte čelní krycí sklo". Mám tomu rozumět, e sundám sklo světlometu a pokud ano jak? Okolo skla je těsné gumové těsnění a nerad bych ho potrhal. Auto je vybavené bi xenonovými do zatáček otočnými světlomety. Zatím potřebuji vyměnit jen obrysovou árovku, ale neumím si představit, e bych tohle řeil někde na dovolené na cestách. Děkuji za případné rady.
Zdravím, prosím o radu jak vyměnit árovky v předním světlometu. V návodu se píe hned v prvém bodu návodu: "Sejměte čelní krycí sklo". Mám tomu rozumět, e sundám sklo světlometu a pokud ano jak? Okolo skla je těsné gumové těsnění a nerad bych ho potrhal. Auto je vybavené bi xenonovými do zatáček otočnými světlomety. Zatím potřebuji vyměnit jen obrysovou árovku, ale neumím si představit, e bych tohle řeil někde na dovolené na cestách. Děkuji za případné rady.
|
|
21.01.2018 09:51 -
Re: Výměna árovek - přední halogenová světla
|
3125763
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Sklo sundat nejde, to je chyba v překladu. K árovkám se dostává ze zadu světla po sundání gumových deklíků. Parkovačky jsou opruz, chce to zrcátko a 6x zalomenou ruku, ale jde to. Levá se mění líp po vyndání baterky, u pravý si povoluju nádrku nemrzky a LDS a poodtáhnu je asi tak 2cm dozadu. Pak se tam dostávám i bez fraktury. A to bude dělat po desátý, u to dá poslepu.
A jinak si nejsem jistý, jestli C5I , kterou má v podpisu, má natáčecí bixenony.
Sklo sundat nejde, to je chyba v překladu. K árovkám se dostává ze zadu světla po sundání gumových deklíků. Parkovačky jsou opruz, chce to zrcátko a 6x zalomenou ruku, ale jde to. Levá se mění líp po vyndání baterky, u pravý si povoluju nádrku nemrzky a LDS a poodtáhnu je asi tak 2cm dozadu. Pak se tam dostávám i bez fraktury. A to bude dělat po desátý, u to dá poslepu.
A jinak si nejsem jistý, jestli C5I , kterou má v podpisu, má natáčecí bixenony. :nevim
|
|
21.01.2018 09:52 -
|
3125764
|
|
xsedmička
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
árovku vyměnit zezadu nevím kdo psal ten návod asi je to patný překlad mladej má taky xenony a obrysovku měnil zezadu na levé straně musela ven baterka a teď mu praskla na pravé straně jetě jsme neměnili tak nevíme jak to půjde
árovku vyměnit zezadu nevím kdo psal ten návod asi je to patný překlad mladej má taky xenony a obrysovku měnil zezadu na levé straně musela ven baterka a teď mu praskla na pravé straně jetě jsme neměnili tak nevíme jak to půjde:nevim
|
|
21.01.2018 10:05 -
|
3125766
|
|
jendaosek
|
Město: Velký Osek, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
ádně čelní krycí sklo nesundávej. Jestli má bixenony pak parkovačky jsou halogenové árovky H6W BAX9s. árovky se mění z motorového prostoru v návodu asi někdo nezvládlnul překladatelský oříek Na videu .link. je vidět výměna xenonu u řidiče, ale v čase 2:20 se nad sundaným krytem objeví i odkrytovaný otvor s edou paticí parkovačky, kterou musí vytáhnout. Vřele doporučuji při výměně zrcátko a nesahat na arovku prstama. Pro klid due pouívám H6W se zvýenou ivotností, ale nevím jestli to není placebo. Při zpětné montái je dobré si rozsvítit parkovačky, líp se patice trefuje na své místo.
bachman napsal(a): Zdravím, prosím o radu jak vyměnit árovky v předním světlometu. V návodu se píe hned v prvém bodu návodu: "Sejměte čelní krycí sklo". Mám tomu rozumět, e sundám sklo světlometu a pokud ano jak? Okolo skla je těsné gumové těsnění a nerad bych ho potrhal. Auto je vybavené bi xenonovými do zatáček otočnými světlomety. Zatím potřebuji vyměnit jen obrysovou árovku, ale neumím si představit, e bych tohle řeil někde na dovolené na cestách. Děkuji za případné rady.
ádně čelní krycí sklo nesundávej. Jestli má bixenony pak parkovačky jsou halogenové árovky H6W BAX9s. árovky se mění z motorového prostoru v návodu asi někdo nezvládlnul překladatelský oříek:-) Na videu https://www.youtube.com/watch?v=oGre2GRHHOg je vidět výměna xenonu u řidiče, ale v čase 2:20 se nad sundaným krytem objeví i odkrytovaný otvor s edou paticí parkovačky, kterou musí vytáhnout. Vřele doporučuji při výměně zrcátko a nesahat na arovku prstama. Pro klid due pouívám H6W se zvýenou ivotností, ale nevím jestli to není placebo. Při zpětné montái je dobré si rozsvítit parkovačky, líp se patice trefuje na své místo.
|
|
21.01.2018 13:00 -
|
3125802
|
|
bachman
|
Město: Němčice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Momentálně mám C5 II 2,0 HDI a myslím e ji mám i v popisu Citron 3
U C5 I byla výměna árovky opravdu brnkačka, tady ji budu měnit prvně, tak abych něco neolámal. A mockrát díky.
Momentálně mám C5 II 2,0 HDI a myslím e ji mám i v popisu Citron 3
U C5 I byla výměna árovky opravdu brnkačka, tady ji budu měnit prvně, tak abych něco neolámal. A mockrát díky.
|
|
21.01.2018 13:05 -
|
3125804
|
|
bachman
|
|
|
Mockrát díky, to je ono, co jsem potřeboval, polopatě
jendaosek napsal(a): ádně čelní krycí sklo nesundávej. Jestli má bixenony pak parkovačky jsou halogenové árovky H6W BAX9s. árovky se mění z motorového prostoru v návodu asi někdo nezvládlnul překladatelský oříek Na videu .link. je vidět výměna xenonu u řidiče, ale v čase 2:20 se nad sundaným krytem objeví i odkrytovaný otvor s edou paticí parkovačky, kterou musí vytáhnout. Vřele doporučuji při výměně zrcátko a nesahat na arovku prstama. Pro klid due pouívám H6W se zvýenou ivotností, ale nevím jestli to není placebo. Při zpětné montái je dobré si rozsvítit parkovačky, líp se patice trefuje na své místo.
Mockrát díky, to je ono, co jsem potřeboval, polopatě
|
|
| |
|
|