| | |
27.01.2013 11:09 -
Re: Výstraná světla, nejdou vypnout
|
2542556
|
|
Stirius
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 229 |
|
|
Take včera jsem to odpojil a u nebliká . Ale safe mode se tam nahazoval pořád, nebylo to jen vypnutím baterky. Fakt tam ta svině byla nonstop zamáčklá a to mrvilo komplet elektriku. Take teď mi akorát nejdou výstrané světla a mám rok a půl do kontroly, tak to snad nějak opravím. Jen nevím, jestli je zmrvený červený čudl a nevyjídí zpět, nebo spínač pod ním. Nemáte náhodou někdo navíc tyhle součástky??
Take včera jsem to odpojil a u nebliká :-). Ale safe mode se tam nahazoval pořád, nebylo to jen vypnutím baterky. Fakt tam ta svině byla nonstop zamáčklá a to mrvilo komplet elektriku. Take teď mi akorát nejdou výstrané světla a mám rok a půl do kontroly, tak to snad nějak opravím. Jen nevím, jestli je zmrvený červený čudl a nevyjídí zpět, nebo spínač pod ním. Nemáte náhodou někdo navíc tyhle součástky??
|
|
27.01.2013 11:16 -
|
2542563
|
|
jumep
|
|
|
to kedtak kupis aj nove
6554 A0 - stoji 18Eur
co sa tyka economy mode, musis nastartovat a chvilu mat nastartovane a potom by sa to uz malo spravat normalne
to kedtak kupis aj nove
6554 A0 - stoji 18Eur
co sa tyka economy mode, musis nastartovat a chvilu mat nastartovane a potom by sa to uz malo spravat normalne
|
|
27.01.2013 11:17 -
|
2542564
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
A přitom stačilo začít právě vyhozením toho pomrvenýho tlačítka jak ti tady radili . Sis mohl uetřit tři dny nervů a bezesných nocí ...
A přitom stačilo začít právě vyhozením toho pomrvenýho tlačítka jak ti tady radili . Sis mohl uetřit tři dny nervů a bezesných nocí ...
|
|
27.01.2013 17:15 -
|
2542610
|
|
Stirius
|
|
|
Já bezesné noci neměl. Jsem to udělal ve volném čase. Jinak, jumepe, opakuji asi popáté, ne, nestačí. Economy mode prostě nezmizel a nespravil se, protoe třeba ani nelo nastartovat. Tam to fakt k...ilo to blikání, které to celé zmátlo a pořád jsi byl v economy modu.
Já bezesné noci neměl. Jsem to udělal ve volném čase. Jinak, jumepe, opakuji asi popáté, ne, nestačí. Economy mode prostě nezmizel a nespravil se, protoe třeba ani nelo nastartovat. Tam to fakt k...ilo to blikání, které to celé zmátlo a pořád jsi byl v economy modu.
|
|
27.01.2013 18:52 -
|
2542623
|
|
jumep
|
|
|
sak to samozrejme, zasa ma nechapes
ked bol ten spinac zopnuty, auto sa neuspalo a padlo do economy modu
ja hovorim o tom ze teraz tam ten economy mode zmyzne po nastartovani a zjavy sa tak ako ma (po 30 alebo 60 min, alebo ako je nastaveny)
sak to samozrejme, zasa ma nechapes :)
ked bol ten spinac zopnuty, auto sa neuspalo a padlo do economy modu
ja hovorim o tom ze teraz tam ten economy mode zmyzne po nastartovani a zjavy sa tak ako ma (po 30 alebo 60 min, alebo ako je nastaveny)
|
|
06.02.2013 16:34 -
|
2545096
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
6554 A0 - To je objednací číslo citroenu. A podle toho to koupí přímo v citroenu za 18E.
6554 A0 - To je objednací číslo citroenu. A podle toho to koupí přímo v citroenu za 18E.
|
|
07.02.2013 11:17 -
|
2545270
|
|
Stirius
|
|
|
jruze napsal(a): Já ho mám,ale pota je stejně drahá jako ten vypínač
To moná jo, ale pořád lepí dát +-200 jak 18 éček . Můu se ti ozvat PMkem, e bych poprosil o zaslání třeba na dobírku?? Jinak bych zkusil asi nějaké ty náhradní díly, otázka, kolik tam za to budou chtít...
To moná jo, ale pořád lepí dát +-200 jak 18 éček :-). Můu se ti ozvat PMkem, e bych poprosil o zaslání třeba na dobírku?? Jinak bych zkusil asi nějaké ty náhradní díly, otázka, kolik tam za to budou chtít...
|
|
20.11.2015 16:58 -
|
2889310
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Tak dnes se mi to stalo také, přiel jsem k autu odemkl dálkou a začaly blikat výstraná, ale bez zvuku. Kdy jsem zmáčkl tlačítko, tak se akorát přidal zvuk. Nastartování, nepomohlo, zamknutí a odemknutí auta také ne. Tak jsem zkusil ten trojúhelník podret déle a bylo po blikání. Nemyslím si, e by byl problém v tlačítku, protoe ho vůbec nepouívám. Jetě kouknu do diag, jestli tam něco nebude.
Tak dnes se mi to stalo také, přiel jsem k autu odemkl dálkou a začaly blikat výstraná, ale bez zvuku. Kdy jsem zmáčkl tlačítko, tak se akorát přidal zvuk. Nastartování, nepomohlo, zamknutí a odemknutí auta také ne. Tak jsem zkusil ten trojúhelník podret déle a bylo po blikání. Nemyslím si, e by byl problém v tlačítku, protoe ho vůbec nepouívám. Jetě kouknu do diag, jestli tam něco nebude.:nevim
|
|
20.11.2015 19:19 -
|
2889330
|
|
jumep
|
|
|
prasknut perko v nom moze aj ked sa nepouziva, ale tazko to takto, chcelo by to v tom momente mat diagnostiku a nacitat co to realne vidi a preco to pusta
prasknut perko v nom moze aj ked sa nepouziva, ale tazko to takto, chcelo by to v tom momente mat diagnostiku a nacitat co to realne vidi a preco to pusta
|
|
21.11.2015 15:12 -
|
2889598
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Tak to ukazuje závadu v komunikaci s počítačem alarmu, mám se něčeho bát?
Tak to ukazuje závadu v komunikaci s počítačem alarmu, mám se něčeho bát?
Přílohy: F034_1.pdf ( 28970b ) - zavada komunikace.jpg ( 109286b ) - |
|
21.11.2015 19:10 -
|
2889694
|
|
jumep
|
|
|
toto je vidim zaznam z denniku, inak komunikuje normalne?
ak ano, skus ju odpojit
toto je vidim zaznam z denniku, inak komunikuje normalne?
ak ano, skus ju odpojit
|
|
21.11.2015 19:51 -
|
2889720
|
|
BlueSeven
|
|
|
jumep napsal(a): toto je vidim zaznam z denniku, inak komunikuje normalne?
ak ano, skus ju odpojit
A jsem dnes dělal cokoliv, nepodařilo se mi to opět nasimulovat, alarm jsem teda deaktivovat nezkouel. Ten záznam jinde ne v deníku nebyl a je to z té doby, co se to stalo a hodně prelo. Tak to zatím nechám a uvidíme
A jsem dnes dělal cokoliv, nepodařilo se mi to opět nasimulovat, alarm jsem teda deaktivovat nezkouel. :-(Ten záznam jinde ne v deníku nebyl a je to z té doby, co se to stalo a hodně prelo. Tak to zatím nechám a uvidíme ;-)
|
|
21.11.2015 20:09 -
|
2889748
|
|
jumep
|
|
|