| | |
19.01.2013 19:02 -
Zvuk z palubky po otevření dveří / C5 III
|
2540048
|
|
LionVTS
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 39 |
|
|
Ahoj, kdyz prijdu k autu, ktere stoji treba prez noc a otevru dvere ozve se nekde od radia divny zvuk jako by vrcel nejaky motorek, ale je to dost hlasite. Trva to asi minutu a pak prestane, Je to normalni a nebo je spatny napr. ventilator na radiu atd...
Ahoj, kdyz prijdu k autu, ktere stoji treba prez noc a otevru dvere ozve se nekde od radia divny zvuk jako by vrcel nejaky motorek, ale je to dost hlasite. Trva to asi minutu a pak prestane, Je to normalni a nebo je spatny napr. ventilator na radiu atd...
|
|
19.01.2013 20:16 -
Re: Zvuk z palubky po otevření dveří / C5 III
|
2540061
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
mám to taky, u od koupě (mám RT4/5). Tipoval bych ten větrák. Někde tu myslím nedávno psal Jruze, e se rád zadírá a e ho čistil nebo měnil.
mám to taky, u od koupě (mám RT4/5). Tipoval bych ten větrák. Někde tu myslím nedávno psal Jruze, e se rád zadírá a e ho čistil nebo měnil.
|
|
19.01.2013 20:50 -
|
2540079
|
|
LionVTS
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 39 |
|
|
Nejaka rada jak vyndat radio by nebyla prosim
Nejaka rada jak vyndat radio by nebyla prosim
|
|
20.01.2013 08:41 -
|
2540121
|
|
LionVTS
|
|
|
Pravda, radio je vyple kdyz to drnci.
Pravda, radio je vyple kdyz to drnci.
|
|
20.01.2013 11:43 -
|
2540141
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
jo, dělá to vlastně jetě dříve, ne otočí klíčkem v zapalování, take je ve vypnuté.Tak nevim...
jo, dělá to vlastně jetě dříve, ne otočí klíčkem v zapalování, take je ve vypnuté.Tak nevim...
|
|
20.01.2013 12:09 -
|
2540143
|
|
LionVTS
|
|
|
Vyple je vsechno, dela to po prvnim otebreni dveri treba rano.
Vyple je vsechno, dela to po prvnim otebreni dveri treba rano.
|
|
20.01.2013 13:27 -
|
2540231
|
|
jumep
|
|
|
susedovy v nadaute ked odomkne sa spusta ventilator na snimaci vnutornej teploty, kedze o tuto krasnu vec je X7 ochudobnena toto to byt nemoze, ale moze teoreticky byt ze po zobudeni systemu zatoci tym ventilatorom a pocut ho ... kazdopadne by ho bolo pocut aj pocas jazdy ak by to bol ventilator
ako pisal ruze, moze to byt klapka, napr ze sa otvori vnutorny okruh alebo nieco podobne, nakolko auto dlho stalo a ked sa zobudilo tak si prestavilo teplotu, niekde tu uz niekto daval popis fungovania klimatizacie X7, kde nie je snimac teploty v aute, ale podla teplot okolia doby statia atd. vyhodnoti odhad vnutornej teploty a podla tej nastavuje klimatizaciu, takze po stati v noci je mozne ze presuva klapky po zobudeni
v lete sa tento zvuk predpokladam ze zmeni
susedovy v nadaute ked odomkne sa spusta ventilator na snimaci vnutornej teploty, kedze o tuto krasnu vec je X7 ochudobnena :) toto to byt nemoze, ale moze teoreticky byt ze po zobudeni systemu zatoci tym ventilatorom a pocut ho ... kazdopadne by ho bolo pocut aj pocas jazdy ak by to bol ventilator
ako pisal ruze, moze to byt klapka, napr ze sa otvori vnutorny okruh alebo nieco podobne, nakolko auto dlho stalo a ked sa zobudilo tak si prestavilo teplotu, niekde tu uz niekto daval popis fungovania klimatizacie X7, kde nie je snimac teploty v aute, ale podla teplot okolia doby statia atd. vyhodnoti odhad vnutornej teploty a podla tej nastavuje klimatizaciu, takze po stati v noci je mozne ze presuva klapky po zobudeni
v lete sa tento zvuk predpokladam ze zmeni
|
|
20.01.2013 13:28 -
|
2540232
|
|
velkaosa
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 11 |
|
|
na 99% - teda ak je to hydra, tak ten zvuk je od cerpadla - niveluje, overenie je lahke - otvorit kapotu postavit sa pred auto a poziadat niekoho nech otvori dvere a pripadne nasadne a popocuvat a napisat sem, ci to bolo to, dakujem (sorry za diakritiku)
:-)))) na 99% - teda ak je to hydra, tak ten zvuk je od cerpadla - niveluje, overenie je lahke - otvorit kapotu postavit sa pred auto a poziadat niekoho nech otvori dvere a pripadne nasadne a popocuvat a napisat sem, ci to bolo to, dakujem :-)(sorry za diakritiku)
|
|
20.01.2013 14:58 -
|
2540271
|
|
LionVTS
|
|
|
Hydro nemam. Zkusim sehnat dratky na vytahnuti radia a mrknu na vetrak
Hydro nemam. Zkusim sehnat dratky na vytahnuti radia a mrknu na vetrak
|
|
20.01.2013 15:08 -
|
2540274
|
|
velkaosa
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 11 |
|
|
skoda, ze som nepomohol, mne ten zvuk robi el. cerpadlo hydry, pobzukuje to tak, ze ked niekto cudzi nastupuje ma pocit, ze je to nejake roboticke auto a nechape jak som mohol tu poruchovu dusikoolejovinu chciet
;-)skoda, ze som nepomohol, mne ten zvuk robi el. cerpadlo hydry, pobzukuje to tak, ze ked niekto cudzi nastupuje ma pocit, ze je to nejake roboticke auto a nechape jak som mohol tu poruchovu dusikoolejovinu chciet:-d
|
|
20.01.2013 16:36 -
|
2540312
|
|
operatorXM
|
Město: Hrotovice, Auto: Citroen C6 2.7 HDi | Počet příspěvků: 138 |
|
|
Já hydrauliku mám, toto je ale jiný zvuk, dělá mi to taky. Tipoval jsem to na CD nebo HDD rádia.
Já hydrauliku mám, toto je ale jiný zvuk, dělá mi to taky. Tipoval jsem to na CD nebo HDD rádia.
|
|
20.01.2013 18:44 -
|
2540427
|
|
Ladman
|
|
|
taky mám hydru a ten zvuk jde vyloeně od rádia (a dělá to i v létě).
taky mám hydru a ten zvuk jde vyloeně od rádia (a dělá to i v létě).
|
|
20.01.2013 21:33 -
|
2540566
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
nerad vstupuji mezi vyí level, jestli jsou klapky na stejném proncipu jako u C5 II tak, mně to u auta loni dělalo v zimě taky a jsem přesvědčen, e to dělaly klapky topení, někdy něco jako kdy přeskakují zuby na plastových kolečkách - tipuji, e klapky prostě zaparkují po odstavení auta a pak zase se telují a mrazem - zimou se to zřejmě projevuje vlhkost - přimrznutí . Klapky mám v pořádku, letos mi to zatím neudělalo.
nerad vstupuji mezi vyí level, jestli jsou klapky na stejném proncipu jako u C5 II tak, mně to u auta loni dělalo v zimě taky a jsem přesvědčen, e to dělaly klapky topení, někdy něco jako kdy přeskakují zuby na plastových kolečkách - tipuji, e klapky prostě zaparkují po odstavení auta a pak zase se telují a mrazem - zimou se to zřejmě projevuje vlhkost - přimrznutí :nevim. Klapky mám v pořádku, letos mi to zatím neudělalo.
|
|
23.01.2013 12:44 -
|
2541540
|
|
LionVTS
|
|
|
Tak dalsi poznatek, na 99% je to ventilator na radiu a co hlavne, dela to jen v garazi kde netopim za mrazu. Mel jsem auto ted u znameho a ten ma na dilne teplo a po otevreni dveri to jen sevelilo, zadne drnceni.
Tak dalsi poznatek, na 99% je to ventilator na radiu a co hlavne, dela to jen v garazi kde netopim za mrazu. Mel jsem auto ted u znameho a ten ma na dilne teplo a po otevreni dveri to jen sevelilo, zadne drnceni.
|
|
23.01.2013 13:00 -
|
2541543
|
|
jumep
|
|
|
je tam v podstate rovnaky plastovy ventilator ako byva v PC, tieto nemaju moc radi zimu a prach a odchadzaju na nich loziska, ak si si isty ze je to on, vyber tu navigaciu a skus nim rukou zavrtet / zahybat a uvidis
je tam v podstate rovnaky plastovy ventilator ako byva v PC, tieto nemaju moc radi zimu a prach a odchadzaju na nich loziska, ak si si isty ze je to on, vyber tu navigaciu a skus nim rukou zavrtet / zahybat a uvidis
|
|
23.01.2013 17:06 -
|
2541612
|
|
jumep
|
|
|
aj tych PC ventilatorov su spusty, treba to vybrat, namerat a podla toho kupit
idealne s gulickovymi loziskami
aj tych PC ventilatorov su spusty, treba to vybrat, namerat a podla toho kupit
idealne s gulickovymi loziskami
|
|
24.01.2013 10:10 -
|
2541755
|
|
LionVTS
|
|
|
To ma radost, neni nekde navod k rozebrani radia?
To ma radost, neni nekde navod k rozebrani radia?
|
|
24.01.2013 14:57 -
|
2541810
|
|
jumep
|
|
|
uz to tu bolo pisane, klince pomohli ked som vyberal dwarfovi rt4
uz to tu bolo pisane, klince pomohli ked som vyberal dwarfovi rt4
Přílohy: C5 (X7) - D5AG0118P0 - Demontá - Montá _ Autorádio - Rádio s navigací.pdf ( 320900b ) - |
|
| |
|
|