| | |
11.01.2014 22:12 -
Re: Nefunkční natáčení světel / C5II
|
2655901
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
ja na x7 ale h1 nemam, je to fake miesto zaslepene , nie je tam ziarovka
to akoze bixenon x7 svietia tak isto ako bixenon plus h1 v c5 II?
ja na x7 ale h1 nemam, je to fake miesto zaslepene , nie je tam ziarovka
to akoze bixenon x7 svietia tak isto ako bixenon plus h1 v c5 II?
|
|
11.01.2014 22:14 -
|
2655903
|
|
jumep
|
|
|
nie, X7 je to inac ... tam je viac variant svetiel dokonca ...
nie, X7 je to inac ... tam je viac variant svetiel dokonca ...
|
|
25.04.2014 22:47 -
|
2690336
|
|
Hanz 397
|
|
|
Sice to není Citroen,ale...
P 407 coupé nové světlo komplet. Po výměně samozřejmě nefungovalo.
V amvar načtení druhu světla,ve světlech konfigurace vozu s jednotkou amvar a ve bez problému funkční. Dva dny bez problému,a dneska najednou gong,oznámení a úplně rozházená konfigurace,vpodstatě,jako kdybych jí vůbec neudělal(ve světlech vozidlo bez amvar např...)
Kabelá,pojistky,komunikace po sběrnicích,aku ve ok...
Při přezkouení obě světla chodí,jak mají.
Je mi jasný,e kdy to nakonfiguruju znova,tak to bude chvilku pracovat a po chvíli to zase přestane...
Někdo nějakej nápad,proč se to stalo?
Sice to není Citroen,ale...
P 407 coupé nové světlo komplet. Po výměně samozřejmě nefungovalo.
V amvar načtení druhu světla,ve světlech konfigurace vozu s jednotkou amvar a ve bez problému funkční. Dva dny bez problému,a dneska najednou gong,oznámení a úplně rozházená konfigurace,vpodstatě,jako kdybych jí vůbec neudělal(ve světlech vozidlo bez amvar např...)
Kabelá,pojistky,komunikace po sběrnicích,aku ve ok...
Při přezkouení obě světla chodí,jak mají.
Je mi jasný,e kdy to nakonfiguruju znova,tak to bude chvilku pracovat a po chvíli to zase přestane...
Někdo nějakej nápad,proč se to stalo?
|
|
25.04.2014 22:52 -
|
2690338
|
|
jumep
|
|
|
zle ulozena konfiguracia - skus to znova a ries az ked to zblbne zas
zle ulozena konfiguracia - skus to znova a ries az ked to zblbne zas
|
|
26.04.2014 18:31 -
|
2690560
|
|
Hanz 397
|
|
|
EE,nebyl v tom nikdo-od načtení a do zpětného samozmrení tý konfigurace to stálo u mě. Aku má ok a jsem zvyklej z německých aut to po uloení kadý konfigurace to auto nechat usnout,take usnutí tomu asi taky neva.
Ale přiel jsem teď na něco,co by s tím mohlo souviset-na levym předním kole nejde zadat v Amvar výka vozu. A napíu,co chci,vdycky je to patně(před tím tam chyba načtení výky nebyla,taď tam najednou je) a z ničeho nic mi v načtených hodnotách tvrdí,e je to auto na tom levým předku o 9!!! cm vý,co samo neni. A díru jsem taky ádnou neprojel...
Samozřejmě u mi hází dalí permanentní chybu i světla,protoe ta výka se jim taky nezdá(nekoherence signálu od jednotky pérování)...
U jsem z toho muflon
EE,nebyl v tom nikdo-od načtení a do zpětného samozmrení tý konfigurace to stálo u mě. Aku má ok a jsem zvyklej z německých aut to po uloení kadý konfigurace to auto nechat usnout,take usnutí tomu asi taky neva.
Ale přiel jsem teď na něco,co by s tím mohlo souviset-na levym předním kole nejde zadat v Amvar výka vozu. A napíu,co chci,vdycky je to patně(před tím tam chyba načtení výky nebyla,taď tam najednou je) a z ničeho nic mi v načtených hodnotách tvrdí,e je to auto na tom levým předku o 9!!! cm vý,co samo neni. A díru jsem taky ádnou neprojel...
Samozřejmě u mi hází dalí permanentní chybu i světla,protoe ta výka se jim taky nezdá(nekoherence signálu od jednotky pérování)...
U jsem z toho muflon :nevim
|
|
26.04.2014 20:43 -
|
2690612
|
|
jruze
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): EE,nebyl v tom nikdo-od načtení a do zpětného samozmrení tý konfigurace to stálo u mě. Aku má ok a jsem zvyklej z německých aut to po uloení kadý konfigurace to auto nechat usnout,take usnutí tomu asi taky neva.
U jsem z toho muflon
Tak to přivez - mi tomu ,,muflonovi" ty rohy narovnáme
Tak to přivez;-) - mi tomu ,,muflonovi" ty rohy narovnáme
|
|
26.04.2014 21:45 -
|
2690622
|
|
jumep
|
|
|
mno, takze je mozne ze prdol vyskac - alebo sa o nieco zohol - je to tam dost makko uchytene
preco sa v prvom rade menilo to svetlo?
mno, takze je mozne ze prdol vyskac - alebo sa o nieco zohol - je to tam dost makko uchytene
preco sa v prvom rade menilo to svetlo?
|
|
26.04.2014 22:46 -
|
2690647
|
|
jumep
|
|
|
amvar nema moc ako vediet polohu / vysku tlmica zo samotneho tlmica
pokial viem tak v tlmici je len samotne ovladanie
mozno taka blbost - daj tam elektroniku z toho stareho svetla (ak je to lahko rozobratelne)
(daj mi kedtak vin toho - aspon to postudujem)
amvar nema moc ako vediet polohu / vysku tlmica zo samotneho tlmica
pokial viem tak v tlmici je len samotne ovladanie
mozno taka blbost - daj tam elektroniku z toho stareho svetla (ak je to lahko rozobratelne)
(daj mi kedtak vin toho - aspon to postudujem)
|
|
26.04.2014 23:07 -
|
2690653
|
|
Hanz 397
|
|
|
No,napsal jsem to troku nesrozumitelně-výkáče řeknou amvaru,jak je auto vysoko,ten to zpracuje a pole světlům.
V amvaru se dají načíst hodnoty z výkáčů(napětí)-jsou ok a mechanický pokození na nich není. Ale pokud přečtu výku,jako takovou(převedenou v napětí)ve světlech,nebo v amvar,tak u je mimo-proto ta koherence. Mě přijde,jak jsem to do teď zkoumal,e je asi jednotka amvar ko. Teď nastává dalí otázka-jestli je ko,odela náhodou,nebo kvůli nějakému jinému problému?
S tou starou el to není moný-byla mrtvá,proto se dávalo světlo komplet skoro za 60000...
No,napsal jsem to troku nesrozumitelně-výkáče řeknou amvaru,jak je auto vysoko,ten to zpracuje a pole světlům.
V amvaru se dají načíst hodnoty z výkáčů(napětí)-jsou ok a mechanický pokození na nich není. Ale pokud přečtu výku,jako takovou(převedenou v napětí)ve světlech,nebo v amvar,tak u je mimo-proto ta koherence. Mě přijde,jak jsem to do teď zkoumal,e je asi jednotka amvar ko. Teď nastává dalí otázka-jestli je ko,odela náhodou,nebo kvůli nějakému jinému problému?
S tou starou el to není moný-byla mrtvá,proto se dávalo světlo komplet skoro za 60000...
|
|
27.04.2014 12:00 -
|
2690792
|
|
Hanz 397
|
|
|
U to mám
Kdy odpojím pp ovladač tlumiče,tak mi sice svítí chyba amvar,ale světla fungují a výky jsou,jak mají být. Připojím a je ve zase v háji...
Take dle mého je ten ovladač v nějaké pozici ve zkratu a tím zkratuje i jednotku,která potom mele nesmysly...
U to mám :-d
Kdy odpojím pp ovladač tlumiče,tak mi sice svítí chyba amvar,ale světla fungují a výky jsou,jak mají být. Připojím a je ve zase v háji...
Take dle mého je ten ovladač v nějaké pozici ve zkratu a tím zkratuje i jednotku,která potom mele nesmysly...
|
|
04.11.2019 20:22 -
|
3246441
|
|
TygrXM
|
Město: Uherské Hraditě, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Prosím o radu. V létě jsem sestřelil srnu a teď dolaďuju "detaily" Nejde mi od té doby natáčení xenonů. Světla vypadají OK, zkouel jsem i přehodit komplet druhé a taky nic. Po zapnutí se jen rozjedou do stran a pomalinku (po krocích) vyjedou nahoru. Zelená kontrolka na palubovce bliká. Pojistka F4 je OK. Na displeji v autě píe e jsou "patné árovky..." Diagnostika ŘJ "nevidí". Co můu jetě vyzkouet? Kde přesně "pod baterkou" je ŘJ na světla? Čumím tam v okolí a nikde nic nevidím. Je nějaké schema, kde má být aspoň napájení?
Prosím o radu. V létě jsem sestřelil srnu a teď dolaďuju "detaily" Nejde mi od té doby natáčení xenonů. Světla vypadají OK, zkouel jsem i přehodit komplet druhé a taky nic. Po zapnutí se jen rozjedou do stran a pomalinku (po krocích) vyjedou nahoru. Zelená kontrolka na palubovce bliká. Pojistka F4 je OK. Na displeji v autě píe e jsou "patné árovky..." Diagnostika ŘJ "nevidí". Co můu jetě vyzkouet? Kde přesně "pod baterkou" je ŘJ na světla? Čumím tam v okolí a nikde nic nevidím. Je nějaké schema, kde má být aspoň napájení?
|
|
05.11.2019 07:09 -
|
3246450
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
VIN ?
VIN ?
|
|
05.11.2019 08:02 -
|
3246453
|
|
TygrXM
|
Město: Uherské Hraditě, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 18 |
|
|
VF7RE4HSJ76832425
VF7RE4HSJ76832425
|
|
| |
|
|