| | |
26.02.2013 17:15 -
Re: Nefunkční rádio po odpojení baterie.
|
2551961
|
|
HuckaX8R
|
Město: Svitavy, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Tento týden jsem řeil stejný problém, rádio ne a ne zapnout po odpojení baterie z důvodu výměny xenonu. Příznaky stejné, jako tu ji kdosi zmiňoval - CD vjídělo a vyjídělo, ale rádio jakoby v autě nebylo. Pomohla mi tato diskuze, proto děkuji za rady. Stačilo vytáhnout plastový ovladač hlasitosti rukou a zmáčknout kovový vypínač pod tím a ve naskočilo. Tedy nejspíe častý problém, odcházení plastových ovladačů.
Tento týden jsem řeil stejný problém, rádio ne a ne zapnout po odpojení baterie z důvodu výměny xenonu. Příznaky stejné, jako tu ji kdosi zmiňoval - CD vjídělo a vyjídělo, ale rádio jakoby v autě nebylo. Pomohla mi tato diskuze, proto děkuji za rady. Stačilo vytáhnout plastový ovladač hlasitosti rukou a zmáčknout kovový vypínač pod tím a ve naskočilo. Tedy nejspíe častý problém, odcházení plastových ovladačů.
|
|
27.02.2013 18:09 -
|
2552167
|
|
personz
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 32 |
|
|
tak jsem pro jistotu zkusil sundat plastovou krytku,která vypadá jak nová a problém stále nevyřeen ,pojistky znovu překontrolovány a nic
tak jsem pro jistotu zkusil sundat plastovou krytku,která vypadá jak nová :-) a problém stále nevyřeen ,pojistky znovu překontrolovány a nic :nevim
|
|
04.03.2013 19:05 -
|
2553781
|
|
personz
|
|
|
tak v konfiguraci mi to radio nenabízí,ale musím se přiznat. Zazvzpomínal jsem na staré časy kdy jsem měl jetě felinku a měnil v ní radio a uvědomil si,e radia mají jetě jednu svojí pojistku a tak mi to nedalo a vydělal radio a podíval se na ní a problém je vyřeen a radio hraje stejně jako dříve Ufffff....ale díky za dobré rady
tak v konfiguraci mi to radio nenabízí,ale musím se přiznat. Zazvzpomínal jsem na staré časy kdy jsem měl jetě felinku a měnil v ní radio a uvědomil si,e radia mají jetě jednu svojí pojistku a tak mi to nedalo a vydělal radio a podíval se na ní a problém je vyřeen a radio hraje stejně jako dříve :-) Ufffff....ale díky za dobré rady :-)
|
|
05.03.2013 08:56 -
|
2554039
|
|
personz
|
|
|
s tou pojistkou to trochu překvapilo i mě.no jetě se mam hodně co učit o svém autě
s tou pojistkou to trochu překvapilo i mě.no jetě se mam hodně co učit o svém autě;-)
|
|
07.03.2013 16:07 -
|
2554661
|
|
personz
|
|
|
jj,jen mě trochu zmátlo,e má jetě pojistku v pojistkové skříňce a vprvní fazy mě nenapadlo,e by mohlo mít jetě svojí a pak dalí problém sehnat torxy,abych ho mohl oddělat,bo mám sadu,ale tento torx mi zrovna chybí
jj,jen mě trochu zmátlo,e má jetě pojistku v pojistkové skříňce a vprvní fazy mě nenapadlo,e by mohlo mít jetě svojí a pak dalí problém sehnat torxy,abych ho mohl oddělat,bo mám sadu,ale tento torx mi zrovna chybí :-(
|
|
08.03.2013 11:09 -
|
2554876
|
|
personz
|
|
|
to mě napadlo,ale nechtěl jsem pokodit rouby..:-/
to mě napadlo,ale nechtěl jsem pokodit rouby..:-/
|
|
08.10.2014 12:20 -
|
2740126
|
|
Walt
|
Město: Kraluv Dvur, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
mam ten samy problem
po odpojeni baterie radio nejde, pri diagnostice hralo a hlasilo, ze ma spatny kontakt, po odpojeni zas mrtve a ikonka jakoby srafovana, nejde na ni najet
po vysunuti vidim dva volne konektory
radio je v poradku, chyba byla v plastove krytce
mam ten samy problem
po odpojeni baterie radio nejde, pri diagnostice hralo a hlasilo, ze ma spatny kontakt, po odpojeni zas mrtve a ikonka jakoby srafovana, nejde na ni najet
po vysunuti vidim dva volne konektory
radio je v poradku, chyba byla v plastove krytce
Přílohy: radio.jpg ( 102310b ) - |
|
08.10.2014 21:31 -
|
2740340
|
|
jumep
|
|
|
ako som povedal, ja si myslim ze ti nejde zapat kvoli prasknutemu gombiku, na vypnute radio v menu nenajedes
ako som povedal, ja si myslim ze ti nejde zapat kvoli prasknutemu gombiku, na vypnute radio v menu nenajedes
|
|
09.10.2014 19:24 -
|
2740600
|
|
Jano
|
Město: Vychodna, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Mne sa toto stalo tiez a naskocilo to ked som znova odpojil bateriu a po chvili som ju zapojil ale prvy pol minus a az potom plus. Neviem ci to malo daky suvis ale pomohlo to.
Mne sa toto stalo tiez a naskocilo to ked som znova odpojil bateriu a po chvili som ju zapojil ale prvy pol minus a az potom plus. Neviem ci to malo daky suvis ale pomohlo to.:palec
|
|
02.05.2016 08:03 -
|
2947996
|
|
gull
|
|
|
Tak po vymene parkovacek, resp. odpojeni baterie stejny problem,. Je mi jasne ze to bude tim tlacitkem, pac uz predtim mi radio neslo vypnout. Nen upresnujici dotaz, to tlacitko staci jen vytahnout silou? nemuzu neco ulomit?
Tak po vymene parkovacek, resp. odpojeni baterie stejny problem,. Je mi jasne ze to bude tim tlacitkem, pac uz predtim mi radio neslo vypnout. Nen upresnujici dotaz, to tlacitko staci jen vytahnout silou? nemuzu neco ulomit?
|
|
06.06.2016 11:17 -
|
2958873
|
|
ink
|
Město: Řím, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 163 |
|
|
ahoj vsetci,
vcera kamos co mi pomahal s vymenou silentov v prednych ramenach odpojil baterku bez uspania jednotiek, tusim este so zapnutymi budikmi
Najprv sa mi zdalo, ze vsetko ok, kluce a dialkove ostali sparovane, okna som naucil a tam som prestal, auto potrebovala zenicka. Dostal som sa k tomu az po polnoci, kym zena soferovala som zacal davat navigatoru ciel a vsetka historia bola vymazana a rubrika prazdna (neviem, ci rubrika nezavisi od pinu Sim karty ktory som este nezadal), navigator nabehol, ale bez hlasu; kym som zadaval datum/cas tak sa RT3 rebootovala a vysla chyba cca "nekompatibilne verzie SW, vlozte instalacny disk". Odide po stlaceni ESC a vrati sa po nastartovani. Tal som tam za jazdy CD tusim 6.23, ale ani ho nezacalo citat (nepamatal som si, ci treba dajako iniciovat instalaciu).
Zapol som radio a to zacalo pipat asi 1 x sec, tak som ho znovu gombikom vypol (gombik funguje); CD menic a Aux zmizli z volieb. Klima sa nezobrazuje, funguje, ale neukazuje ju a ani rychlost vrtule. Navigator ostal nemy, aj ked som skontroloval hlasitost umeleho hlasu.
Ak to dobre chapem, tak sa z BSI vymazali nastavenia a sparovanie s RT3, ak nic ine. Ked si spomeniem na autorizovany servis kde nevedeli ani povolit AUX1 tak mi beha mraz po chrbte...
Par otazok, budem vdacny za kazdy podnet:
- je to BSI? Ak ano, je nadej ze je to iba FW/SW/nastavenia a stoji za to s tym ist do Citroenu a skusit to dat nahrat a znovu nastavit? Su na to dake normo-hodiny? Existuje daky postup/zoznam ukonov, alebo musim dufat, ze to v tom servise ovladaju a Lexia ich ustrazi? Da sa to pripadne robit v Pegueote?
- ak treba menit BSI, da sa vziat hociaka z ebay atd, alebo to musi byt C5 exclusive alebo este uzsi vyber?
- alebo je to skor v RT3? (idem)
Auto chodi, takze nejde o zivot, ale je mi z toho dost smutno
Dikes, i
ahoj vsetci,
vcera kamos co mi pomahal s vymenou silentov v prednych ramenach odpojil baterku bez uspania jednotiek, tusim este so zapnutymi budikmi :-(
Najprv sa mi zdalo, ze vsetko ok, kluce a dialkove ostali sparovane, okna som naucil a tam som prestal, auto potrebovala zenicka. Dostal som sa k tomu az po polnoci, kym zena soferovala som zacal davat navigatoru ciel a vsetka historia bola vymazana a rubrika prazdna (neviem, ci rubrika nezavisi od pinu Sim karty ktory som este nezadal), navigator nabehol, ale bez hlasu; kym som zadaval datum/cas tak sa RT3 rebootovala a vysla chyba cca "nekompatibilne verzie SW, vlozte instalacny disk". Odide po stlaceni ESC a vrati sa po nastartovani. Tal som tam za jazdy CD tusim 6.23, ale ani ho nezacalo citat (nepamatal som si, ci treba dajako iniciovat instalaciu).
Zapol som radio a to zacalo pipat asi 1 x sec, tak som ho znovu gombikom vypol (gombik funguje); CD menic a Aux zmizli z volieb. Klima sa nezobrazuje, funguje, ale neukazuje ju a ani rychlost vrtule. Navigator ostal nemy, aj ked som skontroloval hlasitost umeleho hlasu.
Ak to dobre chapem, tak sa z BSI vymazali nastavenia a sparovanie s RT3, ak nic ine. Ked si spomeniem na autorizovany servis kde nevedeli ani povolit AUX1 tak mi beha mraz po chrbte...
- je to BSI? Ak ano, je nadej ze je to iba FW/SW/nastavenia a stoji za to s tym ist do Citroenu a skusit to dat nahrat a znovu nastavit? Su na to dake normo-hodiny? Existuje daky postup/zoznam ukonov, alebo musim dufat, ze to v tom servise ovladaju a Lexia ich ustrazi? Da sa to pripadne robit v Pegueote?
- ak treba menit BSI, da sa vziat hociaka z ebay atd, alebo to musi byt C5 exclusive alebo este uzsi vyber?
Auto chodi, takze nejde o zivot, ale je mi z toho dost smutno:-((((
Dikes, i
|
|
06.06.2016 16:22 -
|
2958954
|
|
jruze
|
|
|
ink napsal(a): ahoj vsetci,
vcera kamos co mi pomahal s vymenou silentov v prednych ramenach odpojil baterku bez uspania jednotiek, tusim este so zapnutymi budikmi
Auto chodi, takze nejde o zivot, ale je mi z toho dost smutno
Dikes, i
Začal bych tím e v konfiguraci zadat vin - mělo by přestat pípat,navi by po zapojení aku a nastartování měla stát tuím nějaký čas namístě aby si uloila údaje , zkus změnit jazyk na jiný a potom na ten co jsi tam měl.Mělo by to být záleitost RT3.
Začal bych tím e v konfiguraci zadat vin - mělo by přestat pípat,navi by po zapojení aku a nastartování měla stát tuím nějaký čas namístě aby si uloila údaje , zkus změnit jazyk na jiný a potom na ten co jsi tam měl.Mělo by to být záleitost RT3.:nevim
|
|
06.06.2016 16:36 -
|
2958955
|
|
ink
|
|
|
Diky Jardo,
zial (ci chvala) bohu ja nemam kabel, takze s tym budem musiet do dakeho servisu v mojom milom Rime.
Prva otazka je ci to je naozaj v konfig BSI - a ci sa tam tie nastavenia mohli takto vymazat (iba ciastocne, ohladne RT3), alebo je lepsie prehrat znuvu cely FW e nastavit vsetko znovu. Alebo ci je BSI zrele (dufam, ze nie) na vymenu. Alebo ci sa naopak treba zamerat na RT3 (skusim este raz nahrat posledny FW, no nemyslim, ze to pomoze). Nastavenia typu povolenie AUX1, Cd-menica, sparovanie s VINom atd sa ukladaju v pamati RT3 ci BSI?
Diky Jardo,
zial (ci chvala) bohu ja nemam kabel, takze s tym budem musiet do dakeho servisu v mojom milom Rime.
Prva otazka je ci to je naozaj v konfig BSI - a ci sa tam tie nastavenia mohli takto vymazat (iba ciastocne, ohladne RT3), alebo je lepsie prehrat znuvu cely FW e nastavit vsetko znovu. Alebo ci je BSI zrele (dufam, ze nie) na vymenu. Alebo ci sa naopak treba zamerat na RT3 (skusim este raz nahrat posledny FW, no nemyslim, ze to pomoze). Nastavenia typu povolenie AUX1, Cd-menica, sparovanie s VINom atd sa ukladaju v pamati RT3 ci BSI?
|
|
06.06.2016 17:50 -
|
2959002
|
|
jruze
|
|
|
ink napsal(a): Diky Jardo,
Konfigurace autorádia - kdy nic jiného bude hrát a nepípat,pokud tedy neodela RT3 - moná se chytí a bude OK.(tohle u nad mé schopnosti a vědomosti - na to mám kolegu)
Konfigurace autorádia - kdy nic jiného bude hrát a nepípat,pokud tedy neodela RT3 - moná se chytí a bude OK.(tohle u nad mé schopnosti a vědomosti - na to mám kolegu;-))
|
|
06.06.2016 18:20 -
|
2959011
|
|
ink
|
|
|
V kazdom pripade si ma asi "osvietil" tym Vinom co treba zadat RT3-ke: ja som myslel, ze je treba zadat kod RT3ky do BSI. Dava to logiku, ze su tieto nastavenia v RT3 a preto odisli iba tie.
Tym padom hadam bude stacin zadat Vin, prehrat na RT3 znovu FW a nakonfigurovat. Ak to prezila. Drzim nam palce.
V kazdom pripade si ma asi "osvietil" tym Vinom co treba zadat RT3-ke: ja som myslel, ze je treba zadat kod RT3ky do BSI. Dava to logiku, ze su tieto nastavenia v RT3 a preto odisli iba tie.
Tym padom hadam bude stacin zadat Vin, prehrat na RT3 znovu FW a nakonfigurovat. Ak to prezila. Drzim nam palce.
|
|
| |
|
|