| | |
22.09.2013 11:51 -
Re: Akustická signalizace-zvuk směrovek / C5 III
|
2620659
|
|
shalafi
|
|
|
Áno, to mám zapnuté
Áno, to mám zapnuté
|
|
26.03.2015 15:32 -
|
2802111
|
|
cacaminek
|
Město: Dobří, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 30 |
|
|
Mám stejný problém... Nevíte jak to vyřeit? Směrovky při blikání nevydávají ádný zvuk..
Mám stejný problém... Nevíte jak to vyřeit? Směrovky při blikání nevydávají ádný zvuk..
|
|
26.03.2015 16:19 -
|
2802125
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Kromě toho, e to můe být fakt závada (není moc pravděpodobné) nějakého bzučáku nebo drátů, tak se to dá zbastlit diagnostikou.
Popisoval jsem to tu před rokem a půl a hned se mi dva ozvali, e mají stejný problém. Pár měsíců po koupi auta jsem si koupil diagnostiku diagbox a přiel jsem na to, e denní svícení mám OK, jen není zapnuté. Tak jsem diagnostikou zapnul denní svícení a parkovačky k němu (aby mi ve dne svítil i zadek) a najednou přestaly klapat blikače. Čili tam není volba (nebo o ní nevím) zapnout/vypnout klapání blikačů. Vrátil jsem ve zpět a přestalo svítit denní svícení a fungovalo klapání blikačů. Tak jsem to pak dělal krok za krokem a dosáhl jsem, e funguje oboje. Ty souvislosti v těch programech jsou fakt kouzelné. U si nepamatuji postupy, ale psal jsem to tu.
U jsem to nael, píi o tom zde
.link.
Kromě toho, e to můe být fakt závada (není moc pravděpodobné) nějakého bzučáku nebo drátů, tak se to dá zbastlit diagnostikou.
Popisoval jsem to tu před rokem a půl a hned se mi dva ozvali, e mají stejný problém. Pár měsíců po koupi auta jsem si koupil diagnostiku diagbox a přiel jsem na to, e denní svícení mám OK, jen není zapnuté. Tak jsem diagnostikou zapnul denní svícení a parkovačky k němu (aby mi ve dne svítil i zadek) a najednou přestaly klapat blikače. Čili tam není volba (nebo o ní nevím) zapnout/vypnout klapání blikačů. Vrátil jsem ve zpět a přestalo svítit denní svícení a fungovalo klapání blikačů. Tak jsem to pak dělal krok za krokem a dosáhl jsem, e funguje oboje. Ty souvislosti v těch programech jsou fakt kouzelné. U si nepamatuji postupy, ale psal jsem to tu.
http://www.c5club.cz/diskuze/elektrika-elektronika-multimedia/2423723-original-denni-sviceni-c5-iii/6/#.VRQlII05C00
|
|
27.03.2015 10:38 -
|
2802287
|
|
cacaminek
|
Město: Dobří, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 30 |
|
|
Mnohokrát děkuji právě jsem to díky Vám tady opravil. Naprosto stejný problém zapnul jsem si ovládání světel v tom menu a přestalo to blikat a jeliko jsem dělal těch změn víc nevěděl jsem která to byla. Ale e bude mít toto vliv na zvuk blinkrů mě ani ve snu nenapadlo..
Tak jetě jednou díky moc
Mnohokrát děkuji právě jsem to díky Vám tady opravil. Naprosto stejný problém zapnul jsem si ovládání světel v tom menu a přestalo to blikat a jeliko jsem dělal těch změn víc nevěděl jsem která to byla. Ale e bude mít toto vliv na zvuk blinkrů mě ani ve snu nenapadlo..
Tak jetě jednou díky moc :palec:palec
|
|
31.08.2016 16:54 -
|
2990074
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
vilous napsal(a): Kromě toho, e to můe být fakt závada (není moc pravděpodobné) nějakého bzučáku nebo drátů, tak se to dá zbastlit diagnostikou.
.link.
konkretne se jedna o tuto polozku, viz priloha
Pokud je nastavena na ANO/YES, tak nefunguje zvuk smerovek, pokud je na NE/NO, tak funguje
konkretne se jedna o tuto polozku, viz priloha
Pokud je nastavena na ANO/YES, tak nefunguje zvuk smerovek, pokud je na NE/NO, tak funguje
Přílohy: 20160831_144739.jpg ( 201809b ) - |
|
31.08.2016 21:58 -
|
2990213
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tohle je docela problem
to co pise Libor funguje jen pokud tuhle polozlu zmenis
ale pokud zmenis denni sviceni a prestane ti jit zvuk nepomuze nic jineho nez online kodovani v citroenu
nekdy je to jeste doprovazeno blikanim palubovky
tohle je docela problem
to co pise Libor funguje jen pokud tuhle polozlu zmenis
ale pokud zmenis denni sviceni a prestane ti jit zvuk nepomuze nic jineho nez online kodovani v citroenu
nekdy je to jeste doprovazeno blikanim palubovky
|
|
| |
|
|