| | |
27.05.2012 15:51 -
Chybová hláka airbagu
|
2480891
|
|
maptinek
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 25 |
|
|
posledni dobou mi vzdy po nastartovani vyskoci hlaska airbag fault..nebo tak nejak podobne. Kdyz jsem to pripojit na diagnostiku, tak presne zavada zni: "zapalovac pro airbag na strane ridice v urovni 2 Obvod je prerusen. Kod poruchy P1802.
Prosim vas ktery airbag to je a ciste nahodou ze zkusenosti, nevite ktery kablik by to mohl byt.
Jeste abych to upresnil mam C5 rv 2002 HDi 2.2 v kombiku.
Dekuji.
posledni dobou mi vzdy po nastartovani vyskoci hlaska airbag fault..nebo tak nejak podobne. Kdyz jsem to pripojit na diagnostiku, tak presne zavada zni: "zapalovac pro airbag na strane ridice v urovni 2 Obvod je prerusen. Kod poruchy P1802.
Prosim vas ktery airbag to je a ciste nahodou ze zkusenosti, nevite ktery kablik by to mohl byt.
Jeste abych to upresnil mam C5 rv 2002 HDi 2.2 v kombiku.
Dekuji.
|
|
27.05.2012 17:45 -
Re: Chybová hláka airbagu
|
2480910
|
|
maptinek
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 25 |
|
|
takze mam asi rozdelat sloupek k volantu a hledat. Je tam podobny krouzek jako v xantii, nebo jsou tam ty draty vyresene jinak?
takze mam asi rozdelat sloupek k volantu a hledat. Je tam podobny krouzek jako v xantii, nebo jsou tam ty draty vyresene jinak?
|
|
27.05.2012 21:30 -
|
2480938
|
|
jumep
|
|
|
na 90% bude problem v packach v tom slimaku, alebo v bocnych konektoroch pacok, tam neni co rozoberat ... a hlavne tam moc toho nejde opravit ...
na 90% bude problem v packach v tom slimaku, alebo v bocnych konektoroch pacok, tam neni co rozoberat ... a hlavne tam moc toho nejde opravit ...
|
|
29.05.2012 11:28 -
|
2481091
|
|
maptinek
|
|
|
takze co s tim? vymenit ty packy? sehnat nekde na vrakaci?
takze co s tim? :nevim vymenit ty packy? sehnat nekde na vrakaci?
|
|
16.07.2012 12:53 -
|
2492603
|
|
maptinek
|
|
|
sice to trvalo dele,ale vyreseno. Byl jenom uvolneny kablik
sice to trvalo dele,ale vyreseno. Byl jenom uvolneny kablik :)
|
|
16.07.2012 19:55 -
|
2492713
|
|
jumep
|
|
|
predpokladam ze stara znama zalezitost kde na come byva zly kontakt
predpokladam ze stara znama zalezitost kde na come byva zly kontakt
|
|
30.01.2013 10:52 -
|
2543208
|
|
mravcek1
|
|
|
vcera mi dva krat vyhodilo tuto hlasku,,airbag(s) or pretensioner seat belt(s) faulty"rozsvietilo aj servis ale potom to vsetko zmyzlo,dnes to iste ale stale svieti servis a hlaska je aj na malom displeji!
vcera mi dva krat vyhodilo tuto hlasku,,airbag(s) or pretensioner seat belt(s) faulty"rozsvietilo aj servis ale potom to vsetko zmyzlo,dnes to iste ale stale svieti servis a hlaska je aj na malom displeji!
|
|
30.01.2013 12:43 -
|
2543216
|
|
jumep
|
|
|
v lepsom pripade kontakt, v horsom odidena patrona / zvlhnuta
potrebujes na diagnostiku zistit ktory konkretne to je
v lepsom pripade kontakt, v horsom odidena patrona / zvlhnuta
potrebujes na diagnostiku zistit ktory konkretne to je
|
|
30.01.2013 13:31 -
|
2543220
|
|
mravcek1
|
|
|
bol som teraz na diagnostike a ten manik povedal,ze je to hlavovy ale ta ochota nic moc,takze neviem prasne konkretizovat.kde najdem tu patronu alebo ako sa dostat k nej?
bol som teraz na diagnostike a ten manik povedal,ze je to hlavovy ale ta ochota nic moc,takze neviem prasne konkretizovat.kde najdem tu patronu alebo ako sa dostat k nej?
|
|
30.01.2013 23:42 -
|
2543412
|
|
jumep
|
|
|
hlavovy je tusim v serii zo sedackovym a tam by som skor videl problem
patronu najdes ked odklopis vzadu stropnicu (ako ked sa idu menit vzpery)
hlavovy je tusim v serii zo sedackovym a tam by som skor videl problem
patronu najdes ked odklopis vzadu stropnicu (ako ked sa idu menit vzpery)
|
|
31.01.2013 06:39 -
|
2543415
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Mně to tak třikrát do roka napíe na displeji chybu airbagu spolujezdce. Stačí u levého kolene řidiče zapalovacím klíčem párkrát otočit tam a zpět vypínačem tohoto airbagu (vypíná se při dětské sedačce na místě spolujezdce). Asi nějaký vakl, má to víc lidí, u jsem si na to zvykl a neprudí mne to.
Mně to tak třikrát do roka napíe na displeji chybu airbagu spolujezdce. Stačí u levého kolene řidiče zapalovacím klíčem párkrát otočit tam a zpět vypínačem tohoto airbagu (vypíná se při dětské sedačce na místě spolujezdce). Asi nějaký vakl, má to víc lidí, u jsem si na to zvykl a neprudí mne to.
|
|
31.01.2013 07:07 -
|
2543417
|
|
jruze
|
|
|
Dvě třetiny závad je způsobeno patným kontaktem a u kostry nebo napájení. U airbagu jako takového to moc asi nehrozí myslím e jsou tam zlacené kontakty a ty moc neoxidují(jediné slabí místo je napojení pod sedačkou)
Dvě třetiny závad je způsobeno patným kontaktem a u kostry nebo napájení. U airbagu jako takového to moc asi nehrozí myslím e jsou tam zlacené kontakty a ty moc neoxidují(jediné slabí místo je napojení pod sedačkou)
|
|
22.04.2014 17:15 -
|
2689371
|
|
JOSKO
|
Město: Sered, Auto: Citroën C5 II 1.8i 16v X | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Ahojte,čítam tu o tom airbagu,aj mne začalo písa airbag fault a prestala ís aj trúba tak som dal dole airbag z volantu a potom aj volant a tie biele núrky v ktorích idú káble dve sú na samotný airbag a jedna je aj prívod elektriny do trúby.ked dám dole kryt pod volantom dostanem sa na jej koniec?myslel som ci to nebude nejaký kotakt,spoj ako to tu písali,alebo poiska?tie majú taký prístup e s mojimi lopatami sa tam nedostanem a ete k tomu treba ten vyahovák na ne.a do citroenu moc nechcem lebo mainku potrebujem.ďakujem za nápady.
Ahojte,čítam tu o tom airbagu,aj mne začalo písa airbag fault a prestala ís aj trúba tak som dal dole airbag z volantu a potom aj volant a tie biele núrky v ktorích idú káble dve sú na samotný airbag a jedna je aj prívod elektriny do trúby.ked dám dole kryt pod volantom dostanem sa na jej koniec?myslel som ci to nebude nejaký kotakt,spoj ako to tu písali,alebo poiska?tie majú taký prístup e s mojimi lopatami sa tam nedostanem a ete k tomu treba ten vyahovák na ne.:-)a do citroenu moc nechcem lebo mainku potrebujem.ďakujem za nápady.
|
|
22.04.2014 23:01 -
|
2689428
|
|
jumep
|
|
|
v citroene ti s tym nic nespravia - len ponuknu nove packy
osobne si myslim ze sa ti zlomil slimak a s tym rovnako nic nespravis, jedine zohnat druhy - dobry a prehodit si to (pomoze informacia ze rovnaky com sa pouzival napr. v berlingu, len bol chudobne vybaveny, ale zato stoji polovicne peniaze
v citroene ti s tym nic nespravia - len ponuknu nove packy
osobne si myslim ze sa ti zlomil slimak a s tym rovnako nic nespravis, jedine zohnat druhy - dobry a prehodit si to (pomoze informacia ze rovnaky com sa pouzival napr. v berlingu, len bol chudobne vybaveny, ale zato stoji polovicne peniaze
|
|
23.04.2014 16:47 -
|
2689532
|
|
JOSKO
|
Město: Sered, Auto: Citroën C5 II 1.8i 16v X | Počet příspěvků: 58 |
|
|
dakujem Jumep,tak skúsim zohnat celé druhé páčky a prehodím to cakompak?a pasuje to aj z iných c5 jak mám ja alebo mám dat pre istotu z benzína?a nemám tempomat.Ďakujem
dakujem Jumep,tak skúsim zohnat celé druhé páčky a prehodím to cakompak?a pasuje to aj z iných c5 jak mám ja alebo mám dat pre istotu z benzína?a nemám tempomat.Ďakujem
|
|
23.04.2014 18:09 -
|
2689547
|
|
jumep
|
|
|
mno, je ich asi 30 druhov tych pacok
ked si ich zozenes sa mi ozvy, hociake c5 1 - spravim ti to
mno, je ich asi 30 druhov tych pacok
ked si ich zozenes sa mi ozvy, hociake c5 1 - spravim ti to
|
|
21.06.2015 20:16 -
Po mytí motoru hláka AIRBAG FAULT a svítící SERVISE
|
2833613
|
|
bachman
|
Město: Němčice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Ahoj vem. Nemáte někdo zkuenost s touto hlákou? Myl jsem auto včetně motoru a naskočila mi chyba airbagu. Dnes diag a hláka "Chyba senzoru polohy volantu a airbag u řidiče. Poraďte někdo, co to sakra můe být."
Děkuji vem ochotným...
Ahoj vem. Nemáte někdo zkuenost s touto hlákou? Myl jsem auto včetně motoru a naskočila mi chyba airbagu. Dnes diag a hláka "Chyba senzoru polohy volantu a airbag u řidiče. Poraďte někdo, co to sakra můe být."
Děkuji vem ochotným...
|
|
21.06.2015 20:57 -
Re: Po mytí motoru hláka AIRBAG FAULT a svítící SERVISE
|
2833618
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ne v motoru nic neni..spis se podivej pod sedacku jestli jsi nerozpojil konektor jak jsi to auto vysaval nebo diag rekne presne
ne v motoru nic neni..spis se podivej pod sedacku jestli jsi nerozpojil konektor jak jsi to auto vysaval nebo diag rekne presne ;)
|
|
| |
|
|