| | |
22.04.2012 14:14 -
Re: Zaseklé CD v mechanice, nejde vyndat
|
2471434
|
|
DrMarvin
|
|
|
No konektor tam mam nejakej zapojenej..jde z toho 5 dratku..tak nevimjestli tam nikde uz changer byl nebo jakNa cd kaslu....mam original a doma mam Pioneera ze staryho auta i s 1,5KW sestavou ale davat se mi to tam moc nechce
No konektor tam mam nejakej zapojenej..jde z toho 5 dratku..tak nevim:-)jestli tam nikde uz changer byl nebo jak:-)Na cd kaslu....mam original a doma mam Pioneera ze staryho auta i s 1,5KW sestavou ale davat se mi to tam moc nechce:-(
|
|
02.09.2012 19:45 -
|
2502696
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Mám RT4 a od začátku co jsem auto koupil to bralo jen některé CD. S podivem spíe ty vypálené ne originál...Zkouel jsem pouít čisticí CD ale moc to nepomohlo.
Čisticí CD u je staré a "suchý" typ, chtěl jsem koupit "mokrý" typ ale psali na obalu e není vhodné do auto navigací, tak nevím jestli se dá pouít?
Kdy jsem kopíroval mp3 na HD tak to někdy lo, někdy ne, trvalo to tak cca 30min jedno CD.Dnes normání CD které bylo v mechanice nejdříve začalo přeskakovat a nakonec jsem zjistil e u nejde vyndat...
Moc se mi tedy nechce to kuchat ven z palubky a potom jetě kuchat tu mechaniku
Nevíte o nějakém fíglu?
Mám RT4 a od začátku co jsem auto koupil to bralo jen některé CD. S podivem spíe ty vypálené ne originál...Zkouel jsem pouít čisticí CD ale moc to nepomohlo.
Čisticí CD u je staré a "suchý" typ, chtěl jsem koupit "mokrý" typ ale psali na obalu e není vhodné do auto navigací, tak nevím jestli se dá pouít?
Kdy jsem kopíroval mp3 na HD tak to někdy lo, někdy ne, trvalo to tak cca 30min jedno CD.Dnes normání CD které bylo v mechanice nejdříve začalo přeskakovat a nakonec jsem zjistil e u nejde vyndat...:-(
Moc se mi tedy nechce to kuchat ven z palubky a potom jetě kuchat tu mechaniku:-((((
Nevíte o nějakém fíglu?
|
|
02.09.2012 19:53 -
|
2502697
|
|
jumep
|
|
|
po uspati jednotky a zobudeni skusit ho vysunut
po uspati jednotky a zobudeni skusit ho vysunut
|
|
02.09.2012 20:17 -
|
2502707
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Ok zkusím to - jdu mu zpívat ukolébavku... pokud se to povede jak s tím čitěním ? Da se pouít to čisticí CD co se máčí tím lihem?
Ok zkusím to - jdu mu zpívat ukolébavku...:-d pokud se to povede jak s tím čitěním ? Da se pouít to čisticí CD co se máčí tím lihem?
|
|
02.09.2012 20:21 -
|
2502708
|
|
jumep
|
|
|
je to klasicka cd mechanika
je to klasicka cd mechanika
|
|
02.09.2012 20:26 -
|
2502712
|
|
HELLMUT
|
|
|
Super. A kdy se patně vyspí a nepůjde vyndat tak servis? Umí to tady někdo?
Super. A kdy se patně vyspí a nepůjde vyndat tak servis? Umí to tady někdo?
|
|
02.09.2012 20:57 -
|
2502718
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
vytahnout ji neni takovej problem ,spis je potreba zjistit co je tomu pricina..jestli mechanicke poskozeni nebo vadny laser...mechaniku snad i nejakou skladem mam
vytahnout ji neni takovej problem ,spis je potreba zjistit co je tomu pricina..jestli mechanicke poskozeni nebo vadny laser...mechaniku snad i nejakou skladem mam
|
|
02.09.2012 22:29 -
|
2502727
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Taky mi některý CD nechtělo číst. A taky jsem čistil. Mokrou cestou. A nepomohlo. Jediný, co mi pomohlo, bylo vypálení CD ve starým PC. Mám v něm jetě CD-RW mechaniku asi 8x rychlost. ádný DVD 52x a podobně. CD z toho starýho mi navigace čte jedna báseň. A to jsem před tím zkouel pálení v mojem "rychlým" PC, v noteboku a u mladýho v PC. A ta stará vykopávka mi pomohla. Musím si to schovat a oetřovat jako veterána, bude se to jetě hodit.
Taky mi některý CD nechtělo číst. A taky jsem čistil. Mokrou cestou. A nepomohlo. Jediný, co mi pomohlo, bylo vypálení CD ve starým PC. Mám v něm jetě CD-RW mechaniku asi 8x rychlost. ádný DVD 52x a podobně. CD z toho starýho mi navigace čte jedna báseň. A to jsem před tím zkouel pálení v mojem "rychlým" PC, v noteboku a u mladýho v PC. A ta stará vykopávka mi pomohla. Musím si to schovat a oetřovat jako veterána, bude se to jetě hodit.
|
|
02.09.2012 23:34 -
|
2502731
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tak na vypalovano map obecne plati cim pomaleji a kvalitnejsi medium, tim lepe
tak na vypalovano map obecne plati cim pomaleji a kvalitnejsi medium, tim lepe
|
|
02.09.2012 23:58 -
|
2502732
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jistě, toho jsem se drel. Dokonce jsem letěl koupit nový placky. Stejný jako ty starý, na kterých mi předelý mapy jely. Teda ty vypálený jetě ve starý maině. Ale nic to nebylo platný. Prostě asi ty starý pomalý CD vypalovačky byly nějak přesnějí nebo bytelnějí, odolnějí ne dnení rychlý DVD comba. Asi stará dobrá poctivá kovářská práce. Nebo nevím, čím jiným si to vysvětlit.
Jistě, toho jsem se drel. Dokonce jsem letěl koupit nový placky. Stejný jako ty starý, na kterých mi předelý mapy jely. Teda ty vypálený jetě ve starý maině. Ale nic to nebylo platný. Prostě asi ty starý pomalý CD vypalovačky byly nějak přesnějí nebo bytelnějí, odolnějí ne dnení rychlý DVD comba. Asi stará dobrá poctivá kovářská práce. Nebo nevím, čím jiným si to vysvětlit.
|
|
03.09.2012 09:27 -
|
2502743
|
|
HELLMUT
|
|
|
Tak jak psal Jumep uspal jsem to a ráno Cd vylezlo ven... Teď budu zkouet čistit... Divné je e hudbu co jsem si vypálil sám to bere a originál Cd to moc nechce hrát. Asi kadé páté...
Tak jak psal Jumep uspal jsem to a ráno Cd vylezlo ven... Teď budu zkouet čistit... Divné je e hudbu co jsem si vypálil sám to bere a originál Cd to moc nechce hrát. Asi kadé páté...
|
|
19.06.2016 20:48 -
|
2963466
|
|
MiraCB
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Zdravím pánové,
potřeboval bych poradit, jestli se dá samostatně vyměnit, popřípadě opravit CD mechanika v rádiu NG4. Nejde mi vysunout CD. CD normálně hraje, dá se jím procházet, ale při stisku tlačítka pro vysunutí CD přestane hrát, ale nevyjede. Nemáte někdo jednu mechaniku navíc? Rádio se mi přece jenom kupovat nechce...
Děkuju za nápady
MíraCB
Zdravím pánové,
potřeboval bych poradit, jestli se dá samostatně vyměnit, popřípadě opravit CD mechanika v rádiu NG4. Nejde mi vysunout CD. CD normálně hraje, dá se jím procházet, ale při stisku tlačítka pro vysunutí CD přestane hrát, ale nevyjede. Nemáte někdo jednu mechaniku navíc? Rádio se mi přece jenom kupovat nechce...
Děkuju za nápady
MíraCB
|
|
19.06.2016 20:53 -
|
2963468
|
|
jumep
|
|
|
otvorit a pozret ci nie je nieco preskocene / zaseknute
castokrat to pomoze prave ze otvoris (vseobecne), pohnes rucne a potom to vsetko chodi
otvorit a pozret ci nie je nieco preskocene / zaseknute
castokrat to pomoze prave ze otvoris (vseobecne), pohnes rucne a potom to vsetko chodi
|
|
19.06.2016 21:06 -
|
2963486
|
|
MiraCB
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Rozebrat jsem zkusil, bohuel jsem nic podezřelého nenael...
MíraCB
Rozebrat jsem zkusil, bohuel jsem nic podezřelého nenael...
MíraCB
Přílohy: DSC01150[1].JPG ( 532060b ) - |
|
19.06.2016 21:10 -
|
2963515
|
|
autodiag
|
|
|
vyzkouset jestli je problem v tlacitku
vyndat to cd z mechaniky rucne
vyzkouset jestli je problem v tlacitku
vyndat to cd z mechaniky rucne
|
|
19.06.2016 21:20 -
|
2963525
|
|
MiraCB
|
|
|
Tlačítko bych hádal, e bude v pořádku. CD přestane hrát. Mechanicky se ale stále v mechanice točí. Jak se dá jetě vyzkouet to tlačítko? Má jetě nějakou jinou funkci?
Jak CD vyndám ručně? Násilí jsem moc pouít nechtěl.
Díky za snahu
MíraCB
Tlačítko bych hádal, e bude v pořádku. CD přestane hrát. Mechanicky se ale stále v mechanice točí. Jak se dá jetě vyzkouet to tlačítko? Má jetě nějakou jinou funkci?
Jak CD vyndám ručně? Násilí jsem moc pouít nechtěl.
Díky za snahu
MíraCB
|
|
19.06.2016 21:45 -
|
2963548
|
|
jumep
|
|
|
zatocis rucne motorcekom co ma na starosti vysuvanie mechaniky
zatocis rucne motorcekom co ma na starosti vysuvanie mechaniky
|
|
19.06.2016 21:50 -
|
2963552
|
|
MiraCB
|
|
|
Děkuju, zítra to zkusím a dám vědět. A CD vyndám, co dál? Nejde mi ani tak o CD, ale o funkčnost mechaniky.
MíraCB
Děkuju, zítra to zkusím a dám vědět. A CD vyndám, co dál? Nejde mi ani tak o CD, ale o funkčnost mechaniky.
MíraCB
|
|
19.06.2016 22:01 -
|
2963564
|
|
jumep
|
|