| | |
01.04.2012 22:31 -
Zaseklé CD v mechanice, nejde vyndat
|
2464493
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
presunuti diskuze ...
presunuti diskuze ...
|
|
30.03.2012 11:07 -
Re: Příjem originálního rádia v C5
|
2463529
|
|
DrMarvin
|
|
|
Zdarec....nevim jestli to patri sem...
Ale chtel jsem se optat, jde nejak vyndat cd z radia?
Seklo se mi tam, nejde vyndat, kdyz to zkousim tak v radiu zacne jakoby preskakovat a cd nevyjede...ale kdyz ho dam pustit tak normalne hraje.....neni na to nejakej figl?:=)
Dikes Marv..
Zdarec....nevim jestli to patri sem...
Ale chtel jsem se optat, jde nejak vyndat cd z radia?
Seklo se mi tam, nejde vyndat, kdyz to zkousim tak v radiu zacne jakoby preskakovat a cd nevyjede...ale kdyz ho dam pustit tak normalne hraje.....neni na to nejakej figl?:=)
Dikes Marv..
|
|
30.03.2012 18:43 -
|
2463681
|
|
bexxx
|
|
|
Zřejmě patná mechanika výsuvu,mě to normálně vyjede ven a bez pazvuků.
Zřejmě patná mechanika výsuvu,mě to normálně vyjede ven a bez pazvuků.
|
|
30.03.2012 19:30 -
|
2463699
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
nějaky figl ? Zkus to rozebrat a podivat se po nove mechanice.
nějaky figl ? Zkus to rozebrat :-) a podivat se po nove mechanice. :palec
|
|
30.03.2012 20:19 -
|
2463726
|
|
DrMarvin
|
|
|
No co mi zbyde
A je slozity se do toho dostat?:=)
nebo staci kladivo a flexa?
No co mi zbyde:-(
A je slozity se do toho dostat?:=)
nebo staci kladivo a flexa?:D
|
|
31.03.2012 19:46 -
|
2464032
|
|
bexxx
|
|
|
Já to jetě nerozebíral a doufám nikdy nebudu,ale myslím kladivo a flexa to spolehlivě otevřou,moná bych pouil jetě i montpáku
Já to jetě nerozebíral a doufám nikdy nebudu,ale myslím kladivo a flexa to spolehlivě otevřou,moná bych pouil jetě i montpáku:palec
|
|
31.03.2012 20:46 -
|
2464050
|
|
DrMarvin
|
|
|
jj mne slo spis jak se dostanu do radia abych vyndal to cd a kouknul co je tam spatne
jj mne slo spis jak se dostanu do radia abych vyndal to cd a kouknul co je tam spatne:-)
|
|
31.03.2012 20:46 -
|
2464051
|
|
DrMarvin
|
|
|
jj mne slo spis jak se dostanu do radia abych vyndal to cd a kouknul co je tam spatne
jj mne slo spis jak se dostanu do radia abych vyndal to cd a kouknul co je tam spatne:-)
|
|
01.04.2012 00:00 -
|
2464095
|
|
Hanz 397
|
|
|
DrMarvin napsal(a): jj mne slo spis jak se dostanu do radia abych vyndal to cd a kouknul co je tam spatne
...jako u kadého jiného rádia-kdy ho bude mít venku,tak to uvidí. Jde odcvaknout ta horní"deska"(někdy bývá přiroubovaná vzadu,po straně,...nevím,jak je to konkrétně tady) a hned pod ní najde svoje cd a moná i to,proč se mu tam odsud nechce. Nesundavej spodek,tam nic nenajde,jen tiák...
...jako u kadého jiného rádia-kdy ho bude mít venku,tak to uvidí. Jde odcvaknout ta horní"deska"(někdy bývá přiroubovaná vzadu,po straně,...nevím,jak je to konkrétně tady) a hned pod ní najde svoje cd a moná i to,proč se mu tam odsud nechce. Nesundavej spodek,tam nic nenajde,jen tiák...
|
|
21.04.2012 11:01 -
Re: Zaseklé CD v mechanice, nejde vyndat
|
2471204
|
|
DrMarvin
|
|
|
Ahoj...nevite kam co pripojit?jaksi to neni popsane a nechci se v tom moc hrabat
Usuzuju ze to bude plus a minus..ale jaky?z radia?
Ahoj...nevite kam co pripojit?:-)jaksi to neni popsane a nechci se v tom moc hrabat:-)
Usuzuju ze to bude plus a minus..ale jaky?z radia?
Přílohy: Fotografie0455.jpg ( 1651403b ) - konektor a dratky.. |
|
21.04.2012 15:29 -
|
2471247
|
|
DrMarvin
|
|
|
Pablik1 napsal(a): DrMarvin napsal(a): jj mne slo spis jak se dostanu do radia abych vyndal to cd a kouknul co je tam spatne podle toho co píe bych tipl(jsou 2druhy pojezdu 1.je hnaný gumkou a 2.je hnaný ozub.kolečky)pokud je hnaný gumkou,bud praskla(tohle je nejpravděpodobnějí) nebo spadla a u ozub.převodu se protáčí hřídelka zubová kolečko stojí na místě
mam tam to zobeny kolecko....a preskakujou zoubky..sundal jsem horni kryt a pomohl jsem tomu sroubovakem...a cd vyjelo...na prd...
mam tam to zobeny kolecko....a preskakujou zoubky..sundal jsem horni kryt a pomohl jsem tomu sroubovakem...a cd vyjelo...na prd...
|
|
21.04.2012 20:18 -
|
2471290
|
|
jumep
|
|
|