| | |
01.04.2012 14:04 -
nejde DO, nejde ESP
|
2464248
|
|
jopo966
|
Město: Rab, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 23 |
|
|
zdravim, mma taky problem ze mi nejde odomykat ani zamykat cez DO, uz je tam novy aj modul pod volantom, origo novy, a ked aj vytiahnem klucik zo spinacky tak displej ani nezhasnestale svieti, a ked aj zapnem stierace tak idu akoby tam bol klucik, aj svetla normalen svietia,takze mi za nejaky cas vybije baterku a potom musim prisposobovat kluce do BSi aby som nastartoval,potom mi nejde ESP a pise chybu snimaca uhlu riadneia a nemozem ho nijak nakalibrovat, nema s takymto niecim skusenosti, ci ma nejaky suvis alebo len nahoda ze tak vsetko naraz nejde?? velka vdaka za rady
zdravim, mma taky problem ze mi nejde odomykat ani zamykat cez DO, uz je tam novy aj modul pod volantom, origo novy, a ked aj vytiahnem klucik zo spinacky tak displej ani nezhasnestale svieti, a ked aj zapnem stierace tak idu akoby tam bol klucik, aj svetla normalen svietia,takze mi za nejaky cas vybije baterku a potom musim prisposobovat kluce do BSi aby som nastartoval,potom mi nejde ESP a pise chybu snimaca uhlu riadneia a nemozem ho nijak nakalibrovat, nema s takymto niecim skusenosti, ci ma nejaky suvis alebo len nahoda ze tak vsetko naraz nejde?? velka vdaka za rady:-((((
|
|
01.04.2012 14:08 -
Re: nejde DO, nejde ESP
|
2464251
|
|
jumep
|
|
|
snimac uhlu je v packach volantu, ktore hovoris ze mas vymenene ...
kto to ako menil / ten to mal aj nakalibrovat
zamykanie je viacmenej o nauceni kluca - otocit do polohy 1. a pridrzat tlacitko
to preco sa auto neuspi je tazko povedat, ale kludne moze mat suvis s tymi packami
snimac uhlu je v packach volantu, ktore hovoris ze mas vymenene ...
kto to ako menil / ten to mal aj nakalibrovat
zamykanie je viacmenej o nauceni kluca - otocit do polohy 1. a pridrzat tlacitko
to preco sa auto neuspi je tazko povedat, ale kludne moze mat suvis s tymi packami
|
|
01.04.2012 14:16 -
|
2464255
|
|
jopo966
|
|
|
ja som menil te packy, aj som to skusal x-lkrat kalibrovat a vzdy mi napsie ze sa vyskytla nejaka chyba a aj ten kluc som skusal naucit a nic, proste to nejde((
ja som menil te packy, aj som to skusal x-lkrat kalibrovat a vzdy mi napsie ze sa vyskytla nejaka chyba:( a aj ten kluc som skusal naucit a nic, proste to nejde:(((
|
|
01.04.2012 14:19 -
|
2464256
|
|
jumep
|
|
|
a ake packy mas? su dobre / spravne?
a ake packy mas? su dobre / spravne?
|
|
01.04.2012 14:23 -
|
2464257
|
|
jopo966
|
|
|
su fungl nove origo podla VIN z citroenu
su fungl nove origo podla VIN z citroenu:(
|
|
01.04.2012 14:28 -
|
2464258
|
|
jumep
|
|
|
prva otazka: preco si ich menil
druha otazka: preco si to nenechal tam namontovat
co pise diagnostika okolo toho, mas tie stare?
edit: este otazka, kde si sa snazil nakalibrovat ten snimac?
prva otazka: preco si ich menil
druha otazka: preco si to nenechal tam namontovat
co pise diagnostika okolo toho, mas tie stare?
edit: este otazka, kde si sa snazil nakalibrovat ten snimac?
|
|
01.04.2012 14:47 -
|
2464269
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
skôr by som sa kukol po spínacej skrinke ked píe ze vypne kžúčik a auto je zapnute. Preto mu nejde diažkac. A comm predsa vdy píe chybu snímaca nie? To by chcelo rozsiahlejiu diagnostiku.
skôr by som sa kukol po spínacej skrinke ked píe ze vypne kžúčik a auto je zapnute. Preto mu nejde diažkac. A comm predsa vdy píe chybu snímaca nie? To by chcelo rozsiahlejiu diagnostiku.
|
|
01.04.2012 15:56 -
|
2464301
|
|
jopo966
|
|
|
prva odpoved- pisalo chybu rj pod volantom, druha odpoved- ja auto opravujem, mam aj diagnostiku ATAL, tym to kalibrujem, a ked skoncim kalibraciu tak mi napise ze sa vyskytla nejaka chyba,a v chybovom kode je pznamka ze je nespravny signal od snimaca uhlu natoceni volantu,, ako ze kde som ho kalibroval????
prva odpoved- pisalo chybu rj pod volantom, druha odpoved- ja auto opravujem, mam aj diagnostiku ATAL, tym to kalibrujem, a ked skoncim kalibraciu tak mi napise ze sa vyskytla nejaka chyba,a v chybovom kode je pznamka ze je nespravny signal od snimaca uhlu natoceni volantu,, ako ze kde som ho kalibroval????
|
|
01.04.2012 16:28 -
|
2464319
|
|
zhrado
|
|
|
A aku chybu to pisalo? Pozri cez diag ci BSI vie, ze je klucik vypnuty, resp. ktoru polohu klucika detekuje.
A aku chybu to pisalo? Pozri cez diag ci BSI vie, ze je klucik vypnuty, resp. ktoru polohu klucika detekuje.
|
|
01.04.2012 16:35 -
|
2464323
|
|
jopo966
|
|
|
kde? v bsi parametre? na displei pise eko rezim /take niečo/
kde? v bsi parametre? na displei pise eko rezim /take niečo/
|
|
01.04.2012 16:56 -
|
2464333
|
|
zhrado
|
|
|
hej parametre v BSI. a aku chybu to hadzalo v comme, kvoli comu sa menil.
hej parametre v BSI. a aku chybu to hadzalo v comme, kvoli comu sa menil.
|
|
01.04.2012 17:28 -
|
2464352
|
|
jopo966
|
|
|
v abs esp signal snimača natočení volatu
v abs esp signal snimača natočení volatu
|
|
01.04.2012 19:37 -
|
2464393
|
|
jumep
|
|
|
ma diagnostiku ATAL - moze byt cele tym
pisalo chybu rj pod volantom - aku?
co sa tyka otazky kde kalibrujes, totizto sa takato moznost nachadza aj v perovani ... ale ak je tam esp jednotka, tak sa tam toho nechytat
ma diagnostiku ATAL - moze byt cele tym
pisalo chybu rj pod volantom - aku?
co sa tyka otazky kde kalibrujes, totizto sa takato moznost nachadza aj v perovani ... ale ak je tam esp jednotka, tak sa tam toho nechytat
|
|
01.04.2012 20:08 -
|
2464396
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
to vypada spis na problem BSI,viz funkcni sterace po vypnuti zapalovani a problem s uspanim comfortni sbernice
to vypada spis na problem BSI,viz funkcni sterace po vypnuti zapalovani a problem s uspanim comfortni sbernice
|
|
01.04.2012 20:15 -
|
2464399
|
|
jruze
|
|
|
BSI je mrcha ta na sebe toho moc nevykecá - dělá e je OK a svádí to na druhé
BSI je mrcha ta na sebe toho moc nevykecá - dělá e je OK a svádí to na druhé:-d
|
|
01.04.2012 23:07 -
|
2464499
|
|
zhrado
|
|
|
Aké uspanie? Ak raz nepríde plus od vypnutej spinacky tak neviem ako to má bsi napája... Pri vypnutom kžúči a neuspatom systeme idú stierače iba do servisnej polohy. Nie?
Aké uspanie? Ak raz nepríde plus od vypnutej spinacky tak neviem ako to má bsi napája... Pri vypnutom kžúči a neuspatom systeme idú stierače iba do servisnej polohy. Nie?
|
|
02.04.2012 18:40 -
|
2464630
|
|
jopo966
|
|
|
Pani take BSIv parametroch po zapnuti klučika na polohu2. napaj.prisluenstava ANO a 12++ ANO ked vypnem klučik na polohu 1.napaj prisl.ANO,a 12++ NE, ked vyberem kluč poloha 0, napaj prisl.ANO 12++NE. Otazka v polohe nem byt 2x NE???Nemate niekto zapojenie schemu spinačky?
Pani take BSIv parametroch po zapnuti klučika na polohu2. napaj.prisluenstava ANO a 12++ ANO ked vypnem klučik na polohu 1.napaj prisl.ANO,a 12++ NE, ked vyberem kluč poloha 0, napaj prisl.ANO 12++NE.:-o Otazka v polohe nem byt 2x NE???:nevimNemate niekto zapojenie schemu spinačky?
|
|
| |
|
|