| | |
09.02.2012 19:20 -
Re: autoalarm - zabezpeceni C5
|
2449455
|
|
jumep
|
|
|
neviem, vseobecne nejsom zastanca alarmov
vymontovat, pokontrolovat ... viac neporadim
neviem, vseobecne nejsom zastanca alarmov :)
vymontovat, pokontrolovat ... viac neporadim
|
|
09.02.2012 19:34 -
|
2449461
|
|
dwarf
|
Město: Zvolen, Auto: Jeep Commander | Počet příspěvků: 84 |
|
|
Prečo? A akú ochranu uprednostňuje ?
Prečo? A akú ochranu uprednostňuje :-) ?
|
|
09.02.2012 19:40 -
|
2449463
|
|
jumep
|
|
|
vseobecne
- huka alarm, 90% ludi sa nedvihne a nepozre komu a preco, iba ak huka dlho a to uz straca svoje opodstatnenie
- ukradnut auto ti ukradnu ci mas alebo nemas alarm, immo mame vsetci
- nieco robis v garazi a zacne ti hukat ...
- na parkovisku zblbnes, zacne ti hukat, setci po tebe kukaju
proste nevidim vyznam toho alarmu ... ale to je moj pohlad
vseobecne
- huka alarm, 90% ludi sa nedvihne a nepozre komu a preco, iba ak huka dlho a to uz straca svoje opodstatnenie
- ukradnut auto ti ukradnu ci mas alebo nemas alarm, immo mame vsetci
- nieco robis v garazi a zacne ti hukat ...
- na parkovisku zblbnes, zacne ti hukat, setci po tebe kukaju
proste nevidim vyznam toho alarmu ... ale to je moj pohlad
|
|
10.02.2012 22:00 -
|
2449709
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
Ladman napsal(a): Zdravím, vae fórum sleduji u víc jak měsíc, ale a dnes jsem se dokopal k registraci. U 2 týdny jsem astným majitelem X7-čky, která je v plné palbě krom xenonů, zadních airbagů a alarmu. A zrovna ten mi citelně schází. Na předchozím voze (Peugeot 406) jsem si nechával dodělávat Foxe s náklonovým čidlem od Jablotronu a dodnes lape jako hodinky. Tak jsem si ho nedávno sehnal po internetu, i kdy se u nevyrábí, abych si ho mohl nechat dodělat do X7. Ale ouha. Dnes jsem měl auto v servisu, který se zabývá pouze zabezpečením vozidel, ale auto mi vrátili s tím, e se jim alarm nepodařilo namontovat, nebo se sběrnicí CAN komunikuje pouze jednostranně a signál z blinkrů je k ničemu, nebo ty blikají i při odemknutí klíčem bez pouití dálk. ovladače (jak popisuje na předchozí straně DanV). Nevíte někdo co s tím? Nedá se to blikání při odemykání klíčem bez pouití dálk. ovladače nějak vypnout v diagnostice?
Tak jsem byl dnes na diagnostice a vypnout to prý nejde Tak se s alarmem můu jít tak vyfotit.
Tak jsem byl dnes na diagnostice a vypnout to prý nejde:-( Tak se s alarmem můu jít tak vyfotit.
|
|
12.02.2012 17:26 -
|
2450244
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
jak jsem psal, ja si to nechal namontovat u prvniho alarmisty na kteryho jsem nasel kontakt a nemel zadny problem, vzhledem k tomu, ze mame oba C5 I, tak asi chyba nebude v aute.
jak jsem psal, ja si to nechal namontovat u prvniho alarmisty na kteryho jsem nasel kontakt a nemel zadny problem, vzhledem k tomu, ze mame oba C5 I, tak asi chyba nebude v aute.
|
|
12.02.2012 17:57 -
|
2450251
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
ja som pocul chvaly na system zederlock. Ucinne ale neprakticke. Po par dnoch by som na zamykanie zabudal, alebo by sa mi nechcelo...ale mozno pre niekoho je to ok
ja som pocul chvaly na system zederlock. Ucinne ale neprakticke. Po par dnoch by som na zamykanie zabudal, alebo by sa mi nechcelo...ale mozno pre niekoho je to ok
|
|
18.03.2012 13:19 -
|
2459551
|
|
Dan 1
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 152 |
|
|
V poslední době mi alarm kadou chvíli řve-i kdy "nemá proč". Nevíte, čím to můe být ?
V poslední době mi alarm kadou chvíli řve-i kdy "nemá proč". Nevíte, čím to můe být ?
|
|
18.03.2012 14:43 -
|
2459569
|
|
DanV
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 153 |
|
|
Dan 1 napsal(a): V poslední době mi alarm kadou chvíli řve-i kdy "nemá proč". Nevíte, čím to můe být ?
V diagnostice je tabulka historie naruení ochrany. Tam najde co ti poplach způsobuje.
V diagnostice je tabulka historie naruení ochrany. Tam najde co ti poplach způsobuje.
|
|
18.03.2012 14:50 -
|
2459570
|
|
DanV
|
|
|
Ladman napsal(a): Tak jsem byl dnes na diagnostice a vypnout to prý nejde Tak se s alarmem můu jít tak vyfotit.
Tak pak jsedině namontoval originál. Prodává se celá sada. Akorát si někde musí vybrečet cenu. viz. příloha
Tak pak jsedině namontoval originál. Prodává se celá sada. Akorát si někde musí vybrečet cenu. viz. příloha
Přílohy: 9471CE_C5III.pdf ( 1458246b ) - |
|
18.03.2012 15:30 -
|
2459582
|
|
Dan 1
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 152 |
|
|
DanV napsal(a): V diagnostice je tabulka historie naruení ochrany. Tam najde co ti poplach způsobuje.
Dík, jak bude monost, tak někam na diagnostiku zajdu. Jetě jeden dotaz-kdy zamknu auto klíčem a ne přes dálkové, tak je alarm deaktivovaný ?
Dík, jak bude monost, tak někam na diagnostiku zajdu. Jetě jeden dotaz-kdy zamknu auto klíčem a ne přes dálkové, tak je alarm deaktivovaný ?
|
|
18.03.2012 16:16 -
|
2459593
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
2 DanV: cena je děs, to je fakt, ale ani nevím kdo by mi to namontoval. Co jsou tu specializované firmy na alarmy, tak ty zase nemají diagnostiku. Kdy jsem se jen tak nezávazně zeptal v Citroenu, tak mi řekli, e mi dodatečnou montá alarmu rozhodně nedoporučují, e mají takovou zkuenost, e to potom dělá jen samé problémy. Take tam bych si to dělat určitě nenechal.
2 DanV: cena je děs, to je fakt, ale ani nevím kdo by mi to namontoval. Co jsou tu specializované firmy na alarmy, tak ty zase nemají diagnostiku. Kdy jsem se jen tak nezávazně zeptal v Citroenu, tak mi řekli, e mi dodatečnou montá alarmu rozhodně nedoporučují, e mají takovou zkuenost, e to potom dělá jen samé problémy. Take tam bych si to dělat určitě nenechal.
|
|
18.03.2012 23:45 -
|
2459688
|
|
jumep
|
|
|
pokial viem, tak tam je komplet (aspon pri c5 2 bola) kabelaz s konektormi, len sa to ponapichovalo a spustilo v diag, kde aky problem ... ah jo ... citroen servis
pokial viem, tak tam je komplet (aspon pri c5 2 bola) kabelaz s konektormi, len sa to ponapichovalo a spustilo v diag, kde aky problem ... ah jo ... citroen servis
|
|
19.03.2012 00:05 -
|
2459692
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Ladman napsal(a): ... e mají takovou zkuenost, e to potom dělá jen samé problémy ...
Jedinej problém, co jsem s tím kdy měl, byl ten, e mi to zjevně "bezdůvodně" blikalo po zamčení auta. A já ten křáp málem nakopal. A po důkladnějím zkoumání a oblézání auta jsem zjistil, e trotl není alarm, ale já, protoe jsem neměl zabouchnutou kapotu. A ten alarm mě nenechal od auta odejít, dokud jsem to nezavřel. Jinak za 3 roky provozu ádná známka potíí.
Jedinej problém, co jsem s tím kdy měl, byl ten, e mi to zjevně "bezdůvodně" blikalo po zamčení auta. A já ten křáp málem nakopal. A po důkladnějím zkoumání a oblézání auta jsem zjistil, e trotl není alarm, ale já, protoe jsem neměl zabouchnutou kapotu. A ten alarm mě nenechal od auta odejít, dokud jsem to nezavřel. Jinak za 3 roky provozu ádná známka potíí.
|
|
19.03.2012 00:57 -
|
2459701
|
|
Qwik
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Zdravím .., nael jsem toto zajímavé zařizení.. .link. . Uvauji o tomto jednodue instalovatelném zařízení, aby mi v případě nutnosti poslalo SMS..
Zdravím .., nael jsem toto zajímavé zařizení.. http://www.flajzar.cz/electronic-micro-alarm-ema.htm . Uvauji o tomto jednodue instalovatelném zařízení, aby mi v případě nutnosti poslalo SMS..
|
|
19.03.2012 20:54 -
|
2459968
|
|
DanV
|
|
|
Ladman napsal(a): 2 DanV: cena je děs, to je fakt, ale ani nevím kdo by mi to namontoval. Co jsou tu specializované firmy na alarmy, tak ty zase nemají diagnostiku. Kdy jsem se jen tak nezávazně zeptal v Citroenu, tak mi řekli, e mi dodatečnou montá alarmu rozhodně nedoporučují, e mají takovou zkuenost, e to potom dělá jen samé problémy. Take tam bych si to dělat určitě nenechal.
To si se asi patně vyjádřil a oni to chápali jako dodatečnou montá neoriginálního alarmu. To co jsem ti poslal je ucelená sada orig. citroen, ke které potřebuje pouze diag. a nářadí. Sám jsem si ho montoval do své C5 II a ve lo hladce. A pokud jde o diag. můe to namontovat a pak si zajet pouze na aktivaci.
To si se asi patně vyjádřil a oni to chápali jako dodatečnou montá neoriginálního alarmu. To co jsem ti poslal je ucelená sada orig. citroen, ke které potřebuje pouze diag. a nářadí. Sám jsem si ho montoval do své C5 II a ve lo hladce. A pokud jde o diag. můe to namontovat a pak si zajet pouze na aktivaci.
|
|
19.03.2012 21:10 -
|
2459972
|
|
Ladman
|
|
|
mluvil jsem konkrétně o origo alarmu. S tou diagnostikou to jde opravdu aktivovat dodatečně? Nepotřebují ji přímo při instalaci alarmu?
mluvil jsem konkrétně o origo alarmu. S tou diagnostikou to jde opravdu aktivovat dodatečně? Nepotřebují ji přímo při instalaci alarmu?
|
|
19.03.2012 21:14 -
|
2459974
|
|
Ladman
|
|
|
v diagnostice mám povolen dodatečně montovaný alarm a kdy mi tam chtěli dát ten Jablotron, tak sběrnice CAN prý komunikovala pouze jednostranně. Alespoň tak mi to bylo řečeno. Tak to chtěli napojit na blinkry, jene tam byl problém, který je uveden výe.
v diagnostice mám povolen dodatečně montovaný alarm a kdy mi tam chtěli dát ten Jablotron, tak sběrnice CAN prý komunikovala pouze jednostranně. Alespoň tak mi to bylo řečeno. Tak to chtěli napojit na blinkry, jene tam byl problém, který je uveden výe.
|
|
| |
|
|