| | |
05.06.2015 21:04 -
Re: Dálkové dovírání oken / C5 III
|
2828650
|
|
jumep
|
|
|
pokial viem nie
pokial viem nie
|
|
07.06.2015 08:14 -
|
2828888
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Zavrie vie, ale uitočnejie mi pripadá otvorenie. Klasický prípad: ide z roboty, pol hodinu pred tým si na parkovisku na diažku trochu stiahne okná - auto sa pekne prevetrá a ty nenastupuje doslova do sauny.
Klíma začne chladi skoro okamite, ale vetko v interiéry je nahavené a sála teplo ete peknú tvrhodinu
Zavrie vie, ale uitočnejie mi pripadá otvorenie. Klasický prípad: ide z roboty, pol hodinu pred tým si na parkovisku na diažku trochu stiahne okná - auto sa pekne prevetrá a ty nenastupuje doslova do sauny.
Klíma začne chladi skoro okamite, ale vetko v interiéry je nahavené a sála teplo ete peknú tvrhodinu :-(
|
|
07.06.2015 08:29 -
|
2828894
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
bezne necham cely den otvorene okno tak 1cm, to trocha pomaha, tiez som videl akusi vrtulku na solar pohon cez tu strbinu ale to je taka cinska chuj..., na c5 okno neotvaram, lebo sa tam zbytocne naprasi. hej toto otvaranie maju niektore znacky bezne, videl som to na seate. v praci otacam auto predkom na sever, mam taku moznost, cize hlavna sila slnka prazi dozadu, a nie na palubku ktora je poobede okolo 4 uz v tieni a preto neni nic rozpalene
bezne necham cely den otvorene okno tak 1cm, to trocha pomaha, tiez som videl akusi vrtulku na solar pohon cez tu strbinu ale to je taka cinska chuj..., na c5 okno neotvaram, lebo sa tam zbytocne naprasi. hej toto otvaranie maju niektore znacky bezne, videl som to na seate. v praci otacam auto predkom na sever, mam taku moznost, cize hlavna sila slnka prazi dozadu, a nie na palubku ktora je poobede okolo 4 uz v tieni a preto neni nic rozpalene
|
|
07.06.2015 10:02 -
|
2828930
|
|
jumep
|
|
|
mala to len c5 1, potom tam dali svetla a odvtedy to je tak
proste ta klasicka inovacia co by sme radsej keby ostala na povodnom, pripadne sa pridalo este tlacitko na svetla
kazdopadne oficialne jednoduchym sposobom to spravit nejde
mala to len c5 1, potom tam dali svetla a odvtedy to je tak
proste ta klasicka inovacia co by sme radsej keby ostala na povodnom, pripadne sa pridalo este tlacitko na svetla
kazdopadne oficialne jednoduchym sposobom to spravit nejde
|
|
07.06.2015 14:19 -
|
2829003
|
|
Royce
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 221 |
|
|
WV koncern to má delím podrením otevíracího tlačítka.. nemusí na to být extra tlačítko.. podle mě by to lo nějak doprogramovat
WV koncern to má delím podrením otevíracího tlačítka.. nemusí na to být extra tlačítko.. podle mě by to lo nějak doprogramovat :-)
|
|
07.06.2015 16:51 -
|
2829016
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
viděl jsem to na Peugeotu 508 na parkoviti před obchoďákem, enská si dálkáčem stáhla vechny (moná jen přední, to u nevím jistě) okna. A to je přeci sesterské auto X7, tak pokud to jde tam...
viděl jsem to na Peugeotu 508 na parkoviti před obchoďákem, enská si dálkáčem stáhla vechny (moná jen přední, to u nevím jistě) okna. A to je přeci sesterské auto X7, tak pokud to jde tam...
|
|
| |
|
|