| | |
06.03.2012 10:47 -
Bluetooth handsfree v C5 I
|
2456366
|
|
samann
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 44 |
|
|
Je moznost kupit/pripojit na C5 I ...bluetooth modul ? Presnejsie na autoradio...
Je moznost kupit/pripojit na C5 I ...bluetooth modul ? Presnejsie na autoradio...
|
|
06.03.2012 11:03 -
Re: Bluetooth handsfree v C5 I
|
2456373
|
|
jumep
|
|
|
original tam neexistovalo nic, domontovat tam akukolvek sadu nie je problem
|
|
06.03.2012 11:59 -
|
2456375
|
|
samann
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 44 |
|
|
jumep napsal(a): original tam neexistovalo nic, domontovat tam akukolvek sadu nie je problem
Cau, mozes mi poslat jednu z moznosti ako to vyriesit? ...myslim konkretny sadu. Diiik
Cau, mozes mi poslat jednu z moznosti ako to vyriesit? ...myslim konkretny sadu. Diiik
|
|
06.03.2012 12:04 -
|
2456377
|
|
jumep
|
|
|
asi nejakeho parrota by som kupil, co ti bude najlepsie sa pacit (nokia co mam s inym telefonom ako nokia je dost na h...)
asi nejakeho parrota by som kupil, co ti bude najlepsie sa pacit (nokia co mam s inym telefonom ako nokia je dost na h...)
|
|
06.03.2012 14:17 -
|
2456398
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Ja mam bluetooth radio a som celkom spokojny. Aj pesnicky pocuvam takto cez mobil aj volam aj navigujem.
Ja mam bluetooth radio a som celkom spokojny. Aj pesnicky pocuvam takto cez mobil aj volam aj navigujem.
|
|
09.03.2012 16:46 -
|
2457341
|
|
tichys
|
|
|
A jak je to u C5 II? Tlačítko "telefon" na panelu mám, ale ten modul tam není, byla to příplatková výbava. Ptal jsem se předloni u nás v Citroenu, ale chtěli za to asi 9.000. Je nějaká jiná varianta, aby to fungovalo přes radio a přes to tlačítko, které u tam je?
A jak je to u C5 II? Tlačítko "telefon" na panelu mám, ale ten modul tam není, byla to příplatková výbava. Ptal jsem se předloni u nás v Citroenu, ale chtěli za to asi 9.000. Je nějaká jiná varianta, aby to fungovalo přes radio a přes to tlačítko, které u tam je?
|
|
09.03.2012 18:24 -
|
2457357
|
|
jumep
|
|
|
c5 2 to ide domontovat, ale potrebujes aj display ktory to podporuje
c5 2 to ide domontovat, ale potrebujes aj display ktory to podporuje
|
|
30.11.2015 14:53 -
|
2892947
|
|
NMC
|
|
|
Pořídil jsem autorádio Alpine s bluetooth handsfree a potřeboval bych vyvést od zadní části rádia kablík s mikrofonem na nějaké vhodné místo v interiéru. Dá se to jednodue udělat svépomocí nebo je to lépe nechat odborníkovi?
Pořídil jsem autorádio Alpine s bluetooth handsfree a potřeboval bych vyvést od zadní části rádia kablík s mikrofonem na nějaké vhodné místo v interiéru. Dá se to jednodue udělat svépomocí nebo je to lépe nechat odborníkovi?
|
|
30.11.2015 15:04 -
|
2892951
|
|
ivanivan
|
|
|
Mám dolem k volantu vytaené usb a lo to dobře. Nalepit ho můe na středový panel vlevo.
Mám dolem k volantu vytaené usb a lo to dobře. Nalepit ho můe na středový panel vlevo.
|
|
30.11.2015 15:24 -
|
2892952
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Já si ho v bývalém autě vytáhl na A sloupek, je to tam ok..
Já si ho v bývalém autě vytáhl na A sloupek, je to tam ok.. ;)
|
|
30.11.2015 15:42 -
|
2892958
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Taky mám mikrofon od Parrota na levým A sloupku nahoře. Pro řidiče dobrý, ale pokud vezu enu a ona se na HF připojí, tak ze spolujezdcovy sedačky u je k mikrofonu dost daleko a musí trochu víc hulíkat. Nevadí, ona to umí, ale i tak bych si dnes při montái dal víc práce a dotáhl kablík a k zrcátku. Dokonce v zrcátku mám mikrofon od RT3, take bych se pokusil ten od HF nacpat k němu, nebo ho zaměnit. Byl by pěkně ukrytý.
Taky mám mikrofon od Parrota na levým A sloupku nahoře. Pro řidiče dobrý, ale pokud vezu enu a ona se na HF připojí, tak ze spolujezdcovy sedačky u je k mikrofonu dost daleko a musí trochu víc hulíkat. Nevadí, ona to umí, ale i tak bych si dnes při montái dal víc práce a dotáhl kablík a k zrcátku. Dokonce v zrcátku mám mikrofon od RT3, take bych se pokusil ten od HF nacpat k němu, nebo ho zaměnit. Byl by pěkně ukrytý.
|
|
30.11.2015 16:09 -
|
2892961
|
|
NMC
|
|
|
Jde mi hlavně o vyvedení kabelu mikrofonu ze achty rádia - je kvůli tomu třeba sundávat nějaké kryty?
Jde mi hlavně o vyvedení kabelu mikrofonu ze achty rádia - je kvůli tomu třeba sundávat nějaké kryty?
|
|
30.11.2015 16:47 -
|
2892963
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
No, podle mne by mělo stačit vyndat budíky a protáhnout to tam do strany na ten A sloupek či dál, kam chce..
No, podle mne by mělo stačit vyndat budíky a protáhnout to tam do strany na ten A sloupek či dál, kam chce..
|
|
30.11.2015 18:13 -
|
2892993
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
A jak to vůbec je s tím rádiem?
To rádio má v sobě ten mikrofon a kabel u v balení?
Také trochu uvauji o výměně standardního rádia v C51
Za něco s USB nebo u se mi po autě válí 30 Cdéček a brzy mě asi přestane bavit kadý měsíc kupovat dalí a dalí placičky. To se v tom autě brzo v tech Cd utopím
Nevim právě jestli koupit jen obyčejné radio a nebo to s tim Bluetooth.
To bych pak mohl spárovat s telefonem a nepotřeboval bych ani to USB a hlavně mohl v klidu telefonovat a nehlidat jestli mě někdo vidí. ..
A jak to vůbec je s tím rádiem?
To rádio má v sobě ten mikrofon a kabel u v balení?
Také trochu uvauji o výměně standardního rádia v C51
Za něco s USB nebo u se mi po autě válí 30 Cdéček a brzy mě asi přestane bavit kadý měsíc kupovat dalí a dalí placičky. To se v tom autě brzo v tech Cd utopím :-d
Nevim právě jestli koupit jen obyčejné radio a nebo to s tim Bluetooth.
To bych pak mohl spárovat s telefonem a nepotřeboval bych ani to USB a hlavně mohl v klidu telefonovat a nehlidat jestli mě někdo vidí. ..:-p
|
|
30.11.2015 18:18 -
|
2892999
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Kombíka Cédéčkama jen tak nenaplní.
HF bych dal do nových aut jako povinnou výbavu. Jestli hodlá měnit rádio, rozhodně ber s HF. Některý modely mají jen konektor na mikrofon, jiný ho mají přibalený a některý ho mají i zabudovaný v sobě. Musí hledat a vybírat pečlivě.
Kombíka Cédéčkama jen tak nenaplní. :-d
HF bych dal do nových aut jako povinnou výbavu. Jestli hodlá měnit rádio, rozhodně ber s HF. Některý modely mají jen konektor na mikrofon, jiný ho mají přibalený a některý ho mají i zabudovaný v sobě. Musí hledat a vybírat pečlivě. :-))
|
|
30.11.2015 19:35 -
|
2893041
|
|
DeFuckTo
|
|
|
Já vám nevim, mě tam ty neorigo rádio připadají jak pěst na oko.. U taky dlouho koumám, co s tím a nakonec se vdycky spokojim s tím transmitterem co tam mám, na USB a SD..
Já vám nevim, mě tam ty neorigo rádio připadají jak pěst na oko.. U taky dlouho koumám, co s tím a nakonec se vdycky spokojim s tím transmitterem co tam mám, na USB a SD..
|
|
30.11.2015 19:57 -
|
2893062
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Moje rieenie bola výmena radia, za radio ktore mi tam opticky sedí, je prepojené s autom, ovladanie pod volantom a obrazovka.
Normálne je to rádio celé čierne a lesklé, rozsvieti sa len pri priblíení ruky.
-Bluetooth s HF, mikrofon je na rádiu
-MP3, MP4, DivX, DVD/CD, USB
-Ovládanie pod volantom / ovládačom / priamo na rádiu
-Zvuk 5.1 Surround domáce kino
Rádio sa u nevyrába..je to zo série JVC KD-AVX , toto je model 44, ale radej by som 77mičku
Moje rieenie bola výmena radia, za radio ktore mi tam opticky sedí, je prepojené s autom, ovladanie pod volantom a obrazovka.
Normálne je to rádio celé čierne a lesklé, rozsvieti sa len pri priblíení ruky.
-Bluetooth s HF, mikrofon je na rádiu
-MP3, MP4, DivX, DVD/CD, USB
-Ovládanie pod volantom / ovládačom / priamo na rádiu
-Zvuk 5.1 Surround domáce kino
Rádio sa u nevyrába..je to zo série JVC KD-AVX , toto je model 44, ale radej by som 77mičku
Přílohy: DSCN5955.JPG ( 192777b ) - JVC |
|
30.11.2015 20:11 -
|
2893073
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No tak pěst na oko mi v dodávce rozhodně nevadí, to mi vadí spí to trachání a hledani těch CD.
Nechci mit zas radio draí ne auto.
Viděl jsem tuhle někde radio za 700,- a mělo lepí reference ne ostatní značkové, k tomu si můu koupit ten krám do ucha a budu v tom za 1000?
Zajímalo mě právě jak na tom jsou ty rádia co píou Bluetooth. Diky vám jsem pochopil e Bluetooth jetě tedy neznamená handsfree..
No tak pěst na oko mi v dodávce rozhodně nevadí, to mi vadí spí to trachání a hledani těch CD.
Nechci mit zas radio draí ne auto.
Viděl jsem tuhle někde radio za 700,- a mělo lepí reference ne ostatní značkové, k tomu si můu koupit ten krám do ucha a budu v tom za 1000?
Zajímalo mě právě jak na tom jsou ty rádia co píou Bluetooth. Diky vám jsem pochopil e Bluetooth jetě tedy neznamená handsfree.. :palec
|
|
30.11.2015 22:17 -
|
2893166
|
|
jumep
|
|
|
no original je ten mikrofon v strede v svetle, ja osobne som to natahoval tam
odmontovavat veci netreba nejako extra, ale ak das kastlik von tak mas miesto uplne na vsetko a mozes to pekne natiahnut
no original je ten mikrofon v strede v svetle, ja osobne som to natahoval tam
odmontovavat veci netreba nejako extra, ale ak das kastlik von tak mas miesto uplne na vsetko a mozes to pekne natiahnut
|
|
| |
|
|