28.02.2012 10:42 -
Rozcházející se počet kilometrů
|
2454571
|
|
jardas
|
|
|
Zdravím ve spolek, poslední tejden pozoruju zajímavou věc, a to e se mi rozcházej najetý kilometry. Počítač nuluju vdy po natankování a teď podle počtu na tachometru (denní stav) mám teď 350km, ale dle palubního počítače jenom 339km. Kdy jsem sledoval naskakování kilometrů tak změna údaje probíhá stejně, ale prostě na palubáku je míň kilometrů. Jediný mě napadá, e by to mělo různý zdroje info a tím, e mám na zimu trochu jinej rozměr kol tak by se to rozbíhalo, ikdy mi to nepřijde moc pravděpodobný
Zdravím ve spolek, poslední tejden pozoruju zajímavou věc, a to e se mi rozcházej najetý kilometry. Počítač nuluju vdy po natankování a teď podle počtu na tachometru (denní stav) mám teď 350km, ale dle palubního počítače jenom 339km. Kdy jsem sledoval naskakování kilometrů tak změna údaje probíhá stejně, ale prostě na palubáku je míň kilometrů. Jediný mě napadá, e by to mělo různý zdroje info a tím, e mám na zimu trochu jinej rozměr kol tak by se to rozbíhalo, ikdy mi to nepřijde moc pravděpodobný
|
|
28.02.2012 16:21 -
Re: Rozcházející se počet kilometrů
|
2454632
|
|
felix81
|
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kw | Počet příspěvků: 292 |
|
|
Jinej rozměr pneu dělá hodně. Ale to i stáčení tachometru. Ale tipuju spí ty pneumatiky. Uvidí co ti sdělí povolanějí.
Jinej rozměr pneu dělá hodně. ;-) Ale to i stáčení tachometru. ;-) Ale tipuju spí ty pneumatiky. Uvidí co ti sdělí povolanějí. ;-)
|
|
28.02.2012 16:26 -
Re: Rozcházející se počet kilometrů
|
2454634
|
|
jumep
|
|
|
rychlost a teda aj kilometre sa zbieraju z jednotky ABS a to z kazdeho kolesa ...
rovnake data sa pouzivaju pre tachometer a teda aj pre palubny pocitac ...
toto mi pride na nejaku divocinu displaya
rychlost a teda aj kilometre sa zbieraju z jednotky ABS a to z kazdeho kolesa ...
rovnake data sa pouzivaju pre tachometer a teda aj pre palubny pocitac ...
toto mi pride na nejaku divocinu displaya
|
|
| |