| | |
08.04.2012 22:49 -
Re: CL zásuvka, zásuvka zapalovače, 12V zásuvka
|
2467534
|
|
Adeon11
|
|
|
tak skusal som zapojit ten nokiacky adapter aj do 12V zastrcky medzi sedadlami a prd...tak budem musiet zohnat origos na htc a uvidime ci tych 800mA pomoze...
tak skusal som zapojit ten nokiacky adapter aj do 12V zastrcky medzi sedadlami a prd...tak budem musiet zohnat origos na htc a uvidime ci tych 800mA pomoze...
|
|
09.04.2012 09:22 -
|
2467734
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tady to mas, kazdej zapalovac je pod zvlast pojistkou
predni je v BSI ,zadni je v BHI
tady to mas, kazdej zapalovac je pod zvlast pojistkou
predni je v BSI ,zadni je v BHI
Přílohy: zapalovac.pdf ( 145453b ) - |
|
12.04.2012 19:57 -
|
2469434
|
|
js42
|
|
|
BERY napsal(a): Já mám v zapalovači nacpané tohle .link. (dělá se i se 2 usb), pak jen klasický mini USB kabel k navi a můu přes to nabíjet i mobil. . Sice je to vraené hluboko a je problém to vyndat, ale za ty 2 roky jsem to jetě vyndat nepotřeboval.
Tak jsem koupil adaptér s USB konektorem od Hamy, jak poradil Bery. Funguje náramně, jen má zatím jeden nedostatek, nefunguje v zásuvce zapalovače. Nevím jak je to moné, v zásuvce mezi sedadly je ve OK. Délka noičky je přitom dostatečná a zapalovač funguje. Spálil jsem si při testu prst. Tak teď nevím, nejspíe to dopadne tak, e bude telefonát autoelektrikáři. Mám toti takový dojem e boční kontakty na tom adaptéru se nedotýkají bočních kontaktů v zásuvce. Bohuel tam není vidět. No uvidíme.
Pěkný večer vem.
Já mám v zapalovači nacpané tohle http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007C0BK0A3LX7 (dělá se i se 2 usb), pak jen klasický mini USB kabel k navi a můu přes to nabíjet i mobil. . Sice je to vraené hluboko a je problém to vyndat, ale za ty 2 roky jsem to jetě vyndat nepotřeboval.
Tak jsem koupil adaptér s USB konektorem od Hamy, jak poradil Bery. Funguje náramně:palec, jen má zatím jeden nedostatek:nevim, nefunguje v zásuvce zapalovače:-((((. Nevím jak je to moné, v zásuvce mezi sedadly je ve OK. Délka noičky je přitom dostatečná a zapalovač funguje. Spálil jsem si při testu prst:-((((. Tak teď nevím, nejspíe to dopadne tak, e bude telefonát autoelektrikáři. Mám toti takový dojem e boční kontakty na tom adaptéru se nedotýkají bočních kontaktů v zásuvce. Bohuel tam není vidět. No uvidíme:-d.
Pěkný večer vem.
|
|
12.04.2012 22:09 -
|
2469447
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Honzo, dole ve zdířce zapalovače jsou jen dva kontakty proti sobě. Zkus zdroj povytáhnout a pootočit tak, aby kontakty zdroje byly proti kontakrům dole v konektoru.
Honzo, dole ve zdířce zapalovače jsou jen dva kontakty proti sobě. Zkus zdroj povytáhnout a pootočit tak, aby kontakty zdroje byly proti kontakrům dole v konektoru.
|
|
13.04.2012 00:17 -
|
2469474
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
vyřeil jsem to tak e jsem ten adaptér rozloupl, vyral z něj pruinu s kolíčkem a boční kontakty, nahradil je kablíky a naletoval zespod na zásvku zapalovače přímo. USB kablík do drkáku jsem vytáhl kvírkou mezi deklem řadící páky a středovým panelam a spokojenst MAX. bacha na volbu kabelu čím tlustí a kratí tím lepí. mám zkuenost e některé USB kabely obsahují 2-3 "nanovlákna" mědi a podle toho taky "fungují"....
vyřeil jsem to tak e jsem ten adaptér rozloupl, vyral z něj pruinu s kolíčkem a boční kontakty, nahradil je kablíky a naletoval zespod na zásvku zapalovače přímo. USB kablík do drkáku jsem vytáhl kvírkou mezi deklem řadící páky a středovým panelam a spokojenst MAX. bacha na volbu kabelu čím tlustí a kratí tím lepí. mám zkuenost e některé USB kabely obsahují 2-3 "nanovlákna" mědi a podle toho taky "fungují"....
|
|
13.04.2012 06:53 -
|
2469477
|
|
js42
|
|
|
Maxifik napsal(a): Honzo, dole ve zdířce zapalovače jsou jen dva kontakty proti sobě. Zkus zdroj povytáhnout a pootočit tak, aby kontakty zdroje byly proti kontakrům dole v konektoru.
Natěstí jsou tam jen dva! Zkouel jsem otáčet, ale zatím se nedaří. "Uvidíme, řekl slepej".
Natěstí jsou tam jen dva! Zkouel jsem otáčet, ale zatím se nedaří. "Uvidíme, řekl slepej":-d.
|
|
13.04.2012 07:10 -
|
2469478
|
|
BERY
|
|
|
do zapalovače je třeba to zastrčit hodně hluboko...
do zapalovače je třeba to zastrčit hodně hluboko...
|
|
09.05.2012 07:11 -
|
2476003
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
Dutch napsal(a): Nakonec jsem si nechal natahnout pri vymene radia poradny kabely, ale bohuzel jsem zazil velke zklamani nad Magnatem, ktery spis chrcel nez basoval, jeste nemam finalni verdikt co je spatne, budeme jeste zkouset u kolegy v Octavce, ale na to jak to vypada to rozhodne nehraje. Jde o toto : .link. přejdi do jiné nitě,nebo S.Z.link je zajímavý,cena akční akorát je to zřejmě jednokanálové... Najku,na str.2 se Dutch ptal jestli můe zapojit zesák na zapalovač a tak nějak asi vyplynuly rady...Dutchi,do nitě neoriginál radio anebo subwofer a dodatečné repro do kufru...P.
Nakonec jsem si nechal natahnout pri vymene radia poradny kabely, ale bohuzel jsem zazil velke zklamani nad Magnatem, ktery spis chrcel nez basoval, jeste nemam finalni verdikt co je spatne, budeme jeste zkouset u kolegy v Octavce, ale na to jak to vypada to rozhodne nehraje. Jde o toto : http://aukro.cz/magnat-zesilovac-subwoofer-sada-kabelu-i2221709396.html přejdi do jiné nitě,nebo S.Z.link je zajímavý,cena akční akorát je to zřejmě jednokanálové...:-( Najku,na str.2 se Dutch ptal jestli můe zapojit zesák na zapalovač a tak nějak asi vyplynuly rady...Dutchi,do nitě neoriginál radio anebo subwofer a dodatečné repro do kufru...P.
|
|
09.05.2012 16:56 -
|
2476359
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
slako napsal(a): Blodmen napsal(a): u sedanu v kufru zásuvka není. Změna výky je v poho
U sedanu není v kufru ani nastavení výky - ta na středovém panelu se nepočítá.
U sedanu bych snad nehovořil ani o kufru... Absence změny výky by mi nevadila, ale to, e tam neni CL zázufčička je dalí těkopochopitelný lapsus... A argument, e se dá protahnout sedačkovým průvlakem od zadní středové konzole... e-éééé...
Neni nad to, kdy si čék můe dát nacestu do kufru ledničku s jídlem a pitím... Páč sem si tahal do kufru napájní k zesíku, tak sem si ji tam rovnou přidělal, ale srágořit se s kabelama jen kvůli tomuhle - fakt ne... Je to koda, páč se domnívám, e je to celý doosledek costcuttingu a těch pár drobnejch by si zákazník za tuhle "vymoenost" rád připlác...
U sedanu bych snad nehovořil ani o kufru... :-) Absence změny výky by mi nevadila, ale to, e tam neni CL zázufčička je dalí těkopochopitelný lapsus... A argument, e se dá protahnout sedačkovým průvlakem od zadní středové konzole... e-éééé...
Neni nad to, kdy si čék můe dát nacestu do kufru ledničku s jídlem a pitím... Páč sem si tahal do kufru napájní k zesíku, tak sem si ji tam rovnou přidělal, ale srágořit se s kabelama jen kvůli tomuhle - fakt ne... Je to koda, páč se domnívám, e je to celý doosledek costcuttingu a těch pár drobnejch by si zákazník za tuhle "vymoenost" rád připlác...
|
|
09.05.2012 16:59 -
|
2476362
|
|
jumep
|
|
|
pri C5 1 sa da docela lahko pouzit predpriprava +12 na prives
.link.
u X7 netusim a C5 2, mozno pouzit napajanie pre privesovu krabicku tiez, ale to som si neni celkom isty ...
pri C5 1 sa da docela lahko pouzit predpriprava +12 na prives
http://c5.jumep.com/zasuvka_kufor_sedan
u X7 netusim a C5 2, mozno pouzit napajanie pre privesovu krabicku tiez, ale to som si neni celkom isty ...
|
|
12.05.2012 11:26 -
|
2477437
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Mám zásuvku v kufru ji original od výrobce.
Mám zásuvku v kufru ji original od výrobce.
|
|
20.08.2012 11:16 -
|
2500287
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
Nevíte, co můe být patně, kdy nefunguje zapalovač (vepředu) i kdy pojistka F9 je neporuená?
Druhá zásuvka ve střední konzoli funguje OK, ale do přední se zapalovačem nejde proud.
Díky za tipy
Nevíte, co můe být patně, kdy nefunguje zapalovač (vepředu) i kdy pojistka F9 je neporuená?
Druhá zásuvka ve střední konzoli funguje OK, ale do přední se zapalovačem nejde proud.
Díky za tipy
|
|
20.08.2012 11:34 -
|
2500290
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jenom připomenu, e zapalovač je pod proudem jenom se zapnutým klíčkem.
Jenom připomenu, e zapalovač je pod proudem jenom se zapnutým klíčkem.
|
|
20.08.2012 15:23 -
|
2500347
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
Nefunguje to ani při zapnutém zapalování, ani za běhu motoru.
Přitom osvětlení zásuvky (ten krouek) funguje.
Ale samotná zásuvka ani uk.
Nefunguje to ani při zapnutém zapalování, ani za běhu motoru.
Přitom osvětlení zásuvky (ten krouek) funguje.
Ale samotná zásuvka ani uk.
|
|
20.08.2012 16:14 -
|
2500356
|
|
jumep
|
|
|
a co v nej skusas?
a pozeral si F9 na BSI (v aute, nie v motorovom priestore)?
a co v nej skusas?
a pozeral si F9 na BSI (v aute, nie v motorovom priestore)?
|
|
| |
|
|