| | |
19.03.2012 17:53 -
Re: CL zásuvka, zásuvka zapalovače, 12V zásuvka
|
2459902
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Premyslim do budoucna i o basaku do kufru, napajeni by mohlo bejt klidne z CL v kufru, kolik to snese amper ?
Premyslim do budoucna i o basaku do kufru, napajeni by mohlo bejt klidne z CL v kufru, kolik to snese amper ?
|
|
19.03.2012 22:01 -
|
2459985
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
zadno CL je pres 30A pojistku
zadno CL je pres 30A pojistku
|
|
19.03.2012 22:07 -
|
2459987
|
|
jumep
|
|
|
BSI je ta poistkovka co je v aute, skrinka vlavo od volantu ked ju odklopis
BSI je ta poistkovka co je v aute, skrinka vlavo od volantu ked ju odklopis
|
|
20.03.2012 07:42 -
|
2460019
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Dutch napsal(a): Premyslim do budoucna i o basaku do kufru, napajeni by mohlo bejt klidne z CL v kufru, kolik to snese amper ?
Otázka je, o jakém výkonu uvauje, ale to, e je jitěna 30A neznamená, e je vodič dostatečně dimenzován na proudové pičky, které při porvozu wooferu nastávají. Můe to být klidně oněch 30A ale to u napětí můe klesnout i na nějakých 9V a při tomto napětí doen zesilovač pro woofer do limitace jen to hvízdne a SS je pro cívku reproduktoru smrt. Doporučuju stabilizovat napětí nějakým 1F kondíkem. Rozdíl je opravdu slyet. Případně natahnout solo kabel, ale to v případě, e bys byl "pacient" a musel mít 300% rezervu.
BTW - C5III CL zásuvku f kufru nemá... alespoň sedan. etříme...
Otázka je, o jakém výkonu uvauje, ale to, e je jitěna 30A neznamená, e je vodič dostatečně dimenzován na proudové pičky, které při porvozu wooferu nastávají. Můe to být klidně oněch 30A ale to u napětí můe klesnout i na nějakých 9V a při tomto napětí doen zesilovač pro woofer do limitace jen to hvízdne a SS je pro cívku reproduktoru smrt. Doporučuju stabilizovat napětí nějakým 1F kondíkem. Rozdíl je opravdu slyet. Případně natahnout solo kabel, ale to v případě, e bys byl "pacient" a musel mít 300% rezervu.
BTW - C5III CL zásuvku f kufru nemá... alespoň sedan. etříme...:-(
|
|
20.03.2012 12:48 -
|
2460044
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Uvauju jen o necem stridmem, repro bez ext. zesiku + k tomu odpovidajici basak, takze zadnej narez - to uz mam za sebou Diky za postrehy.
Uvauju jen o necem stridmem, repro bez ext. zesiku + k tomu odpovidajici basak, takze zadnej narez - to uz mam za sebou :-) Diky za postrehy.
|
|
08.04.2012 12:10 -
|
2467231
|
|
Adeon11
|
|
|
caute,rozhodol som sa nabijat telefon cez zapalovac,kupil som si adapter Nokia na mini usb, zasuniem ho... a nenabija vystup ma 5V a 550mA, telefon mam HTC Desire S (co som pozeral original adapter od HTC je 800 mA) - nemoze to byt tym? samotne zhavenie zapalovaca funguje...
caute,rozhodol som sa nabijat telefon cez zapalovac,kupil som si adapter Nokia na mini usb, zasuniem ho... a nenabija:nevim vystup ma 5V a 550mA, telefon mam HTC Desire S (co som pozeral original adapter od HTC je 800 mA) - nemoze to byt tym? samotne zhavenie zapalovaca funguje...
|
|
08.04.2012 12:21 -
|
2467233
|
|
Mamlas
|
|
|
Spis bych rekl, ze zasuvka u radici paky je hodne hluboka, takze ten adapter tam nedosahne a navic musi byt zaple zapalovani. V tom za rucni brzdou by mel fungovat v pohode a i bez zapnuteho zapalovani.
Spis bych rekl, ze zasuvka u radici paky je hodne hluboka, takze ten adapter tam nedosahne a navic musi byt zaple zapalovani. V tom za rucni brzdou by mel fungovat v pohode a i bez zapnuteho zapalovani.
|
|
08.04.2012 12:30 -
|
2467234
|
|
flyteSVK
|
|
|
Jak pravil Mamlas. Rozdiel v nabijacom prude ti spravi len to, ze sa bude nabijat pomalsie. Bude to jednoznacne hlbkou tej zasuvky.
Jak pravil Mamlas. Rozdiel v nabijacom prude ti spravi len to, ze sa bude nabijat pomalsie. Bude to jednoznacne hlbkou tej zasuvky.
|
|
08.04.2012 12:44 -
|
2467235
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
má to nějakou diodu? já jak zasunu adaptér tak se rozsvítí.
má to nějakou diodu? já jak zasunu adaptér tak se rozsvítí.
|
|
08.04.2012 13:56 -
|
2467238
|
|
jruze
|
|
|
Adeon11 napsal(a): caute,rozhodol som sa nabijat telefon cez zapalovac,kupil som si adapter Nokia na mini usb, zasuniem ho... a nenabija vystup ma 5V a 550mA, telefon mam HTC Desire S (co som pozeral original adapter od HTC je 800 mA) - nemoze to byt tym? samotne zhavenie zapalovaca funguje...
Zkus někde jinde,ale některé tel. to nemusí schroupnout-dokonce mám vyskoueno e nokia N95 se nabije tak na 50% nabíječkou od N95 8G a i na jiných tel mám vyskoueno e nelze nabíjet se slabí nab. u nevím co to bylo(tuím nějaký samsung) -on nabíjel tak minutu a vypnul -tak jsem v prodejně odskouel asi deset různých ne to chodilo. A v zadu není tak hluboká a stálej proud - tam by to mělo jít - mně to jde v obou(origo nokiácký,navi,siemens,dříve PDA,samsung)
Zkus někde jinde,ale některé tel. to nemusí schroupnout-dokonce mám vyskoueno e nokia N95 se nabije tak na 50% nabíječkou od N95 8G a i na jiných tel mám vyskoueno e nelze nabíjet se slabí nab. u nevím co to bylo(tuím nějaký samsung) -on nabíjel tak minutu a vypnul -tak jsem v prodejně odskouel asi deset různých ne to chodilo. A v zadu není tak hluboká a stálej proud - tam by to mělo jít - mně to jde v obou(origo nokiácký,navi,siemens,dříve PDA,samsung)
|
|
08.04.2012 17:18 -
|
2467288
|
|
Blodmen
|
Město: Kratonohy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 150 |
|
|
Já bych potřeboval taky poradit. C5 II sedan - zadní zásuvka na konci tunelu mi nefakčí. Zjistil jsem e tam nejde proud. Pojistka na zapalovače by měla být shodná pro oba dva - ta je ok. Vypadá to, e budu muset jít po kabelech a hledat od konce, co se mi moc nechce - musel bych toho spoustu rozebírat. Máte někdo jiný nápad? Taky jsem přemýlel natáhnout proud na přímo odjinud, ale to je poslední monost. Radi bych to měl tak, jak to má být.
Já bych potřeboval taky poradit. C5 II sedan - zadní zásuvka na konci tunelu mi nefakčí. Zjistil jsem e tam nejde proud. Pojistka na zapalovače by měla být shodná pro oba dva - ta je ok. Vypadá to, e budu muset jít po kabelech a hledat od konce, co se mi moc nechce - musel bych toho spoustu rozebírat. Máte někdo jiný nápad? Taky jsem přemýlel natáhnout proud na přímo odjinud, ale to je poslední monost. Radi bych to měl tak, jak to má být.
|
|
08.04.2012 17:59 -
|
2467300
|
|
Mamlas
|
|
|
Je to jednoduchy se dostat ke kabelum te zadni zasuvky. Mozna je jen odpojena. Otazka par minut. Tady je postup: .link.
Je to jednoduchy se dostat ke kabelum te zadni zasuvky. Mozna je jen odpojena. Otazka par minut. Tady je postup: http://www.c5club.cz/clanky/uzivatelske-navody/demontaz-tunelu-medzi-sedackami-c5-1-a-c5-2
|
|
08.04.2012 18:04 -
|
2467302
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nevím jestli pojistka F9 pro zapalovač je i pro zadní zásuvku. Zapalovač je napájenej jen po zapnutí klíčku, zadní zásuvka je napájená pořád.
Nevím jestli pojistka F9 pro zapalovač je i pro zadní zásuvku. Zapalovač je napájenej jen po zapnutí klíčku, zadní zásuvka je napájená pořád.
|
|
08.04.2012 18:46 -
|
2467308
|
|
Blodmen
|
Město: Kratonohy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 150 |
|
|
Proud jsem zjioval samo sebou na konektoru, ne přímo v zásuvce. To problém nebyl. áva mi nejde ani do toho konektoru který jde do zapalovače.
Proud jsem zjioval samo sebou na konektoru, ne přímo v zásuvce. To problém nebyl. áva mi nejde ani do toho konektoru který jde do zapalovače.
|
|
08.04.2012 20:18 -
|
2467376
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
A zásuvka v kufru a změna výky zadku fungují? Pokud ne, zkus se podívat na pojistku F10 (15A). Alespoň u mne to tak bylo. Píu o tom jen kousek nad tvým příspěvkem.
A zásuvka v kufru a změna výky zadku fungují? Pokud ne, zkus se podívat na pojistku F10 (15A). Alespoň u mne to tak bylo. Píu o tom jen kousek nad tvým příspěvkem.
|
|
08.04.2012 20:24 -
|
2467377
|
|
Blodmen
|
|
|
u sedanu v kufru zásuvka není. Změna výky je v poho
u sedanu v kufru zásuvka není. Změna výky je v poho
|
|
08.04.2012 20:51 -
|
2467384
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pro kabelaz posli vin
pro kabelaz posli vin
Přílohy: BSI.pdf ( 205002b ) - |
|
| |
|
|