| | |
27.02.2012 16:21 -
CL zásuvka, zásuvka zapalovače, 12V zásuvka
|
2454460
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
presunuti diskuze ...
presunuti diskuze ...
|
|
26.02.2012 07:55 -
Re: AUX,MP3,USB/SD adaptéry apod.
|
2453888
|
|
js42
|
|
|
Koupil jsem si rozdvojku do zapalovače, nechtěl jsem kabel od navi táhnout a mezi sedačky. Bohuel jsem zjistil, e hloubka zásuvky zapalovače je větí ně délka nohy rozdvojky. Hloubka zásuvky u zapalovače je problém i kdy tam dávám samotnou navi. Take, jsem tam kde jsem byl. Hloubka zásuvky mezi sedačkami je přitom mení. Dá se pouít nějaký nástavec, nebo něco podobného? Předem díky za radu.
Honza
Koupil jsem si rozdvojku do zapalovače, nechtěl jsem kabel od navi táhnout a mezi sedačky. Bohuel jsem zjistil, e hloubka zásuvky zapalovače je větí ně délka nohy rozdvojky. Hloubka zásuvky u zapalovače je problém i kdy tam dávám samotnou navi. Take, jsem tam kde jsem byl:-(. Hloubka zásuvky mezi sedačkami je přitom mení. Dá se pouít nějaký nástavec, nebo něco podobného? Předem díky za radu.
Honza
|
|
26.02.2012 10:50 -
|
2453951
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
js42 napsal(a): Koupil jsem si rozdvojku do zapalovače, nechtěl jsem kabel od navi táhnout a mezi sedačky. Bohuel jsem zjistil, e hloubka zásuvky zapalovače je větí ně délka nohy rozdvojky. Hloubka zásuvky u zapalovače je problém i kdy tam dávám samotnou navi. Take, jsem tam kde jsem byl . Hloubka zásuvky mezi sedačkami je přitom mení. Dá se pouít nějaký nástavec, nebo něco podobného? Předem díky za radu.
Honza
nastavec jsem jeste nevidel, budto jinou rozdvojku ktera bude mit delsi konektor, nebo prodluzovacku takze s delsim konektorem a prebytecny kabel schovat pod plastovym krytem.
tahle roztrojka ma zda se dost dlouhou nohu: .link.
nebo prodluzovacka: .link. (podle obrazku delka take neni tak velka ..)
nastavec jsem jeste nevidel, budto jinou rozdvojku ktera bude mit delsi konektor, nebo prodluzovacku takze s delsim konektorem a prebytecny kabel schovat pod plastovym krytem.
tahle roztrojka ma zda se dost dlouhou nohu: http://www.levnealarmy.com/polohovaci-cl-zasuvka-roztrojka/d-76644/
nebo prodluzovacka: http://www.levnealarmy.com/cl-zasuvka-s-kabelem-200cm-a-cl-zastrckou/d-76640/ (podle obrazku delka take neni tak velka ..)
|
|
26.02.2012 11:09 -
|
2453960
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
To js42 - Honzo, nástavec jsem taky hledal, ale výsledek nula. Take pouívám rozdvojku s krátkými kablíky a samotný konektor strčený hluboko do zásuvky zapalovače.
To js42 - Honzo, nástavec jsem taky hledal, ale výsledek nula. Take pouívám rozdvojku s krátkými kablíky a samotný konektor strčený hluboko do zásuvky zapalovače.
|
|
26.02.2012 11:32 -
|
2453971
|
|
jumep
|
|
|
este mozes dat prec ten plast okolo paky, p otom to tiez dociahne )
este mozes dat prec ten plast okolo paky, p otom to tiez dociahne :)))
|
|
26.02.2012 19:16 -
|
2454179
|
|
js42
|
|
|
Díky pánové za Vae náměty a nápady . Ta "trojka" vypadá dobře. Zkusím změřit hloubku zapalovače a potom se dotázat u nich v e-shopu. Dám vědět jak to dopadlo.
Vem přeji pěkný večer, Honza .
Díky pánové za Vae náměty a nápady :palec. Ta "trojka" vypadá dobře. Zkusím změřit hloubku zapalovače a potom se dotázat u nich v e-shopu. Dám vědět jak to dopadlo.
Vem přeji pěkný večer, Honza ;-).
|
|
27.02.2012 07:34 -
|
2454317
|
|
BERY
|
|
|
Já mám v zapalovači nacpané tohle .link. (dělá se i se 2 usb), pak jen klasický mini USB kabel k navi a můu přes to nabíjet i mobil. . Sice je to vraené hluboko a je problém to vyndat, ale za ty 2 roky jsem to jetě vyndat nepotřeboval.
Já mám v zapalovači nacpané tohle http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007C0BK0A3LX7 (dělá se i se 2 usb), pak jen klasický mini USB kabel k navi a můu přes to nabíjet i mobil. . Sice je to vraené hluboko a je problém to vyndat, ale za ty 2 roky jsem to jetě vyndat nepotřeboval.
|
|
27.02.2012 12:07 -
|
2454386
|
|
js42
|
|
|
Zdravím Tě Bery.
Je to zajímavé, já bych ten adaptér taky nevyndával, jsme nekuřáci. Nemusel jsi ho nějak upravovat, mě připadá ta noička krátká?
Zdravím Tě Bery.
Je to zajímavé, já bych ten adaptér taky nevyndával, jsme nekuřáci. Nemusel jsi ho nějak upravovat, mě připadá ta noička krátká?
|
|
27.02.2012 16:17 -
|
2454458
|
|
alx
|
|
|
BERY napsal(a): Já mám v zapalovači nacpané tohle .link. (dělá se i se 2 usb), pak jen klasický mini USB kabel k navi a můu přes to nabíjet i mobil. . Sice je to vraené hluboko a je problém to vyndat, ale za ty 2 roky jsem to jetě vyndat nepotřeboval.
Na tychle vecicky pozor, ne vsechny maji dostatecny proud i pres deklarovane udaje na krabicce. Vyzkousel jsem jich nekolik, od 500mA az po 2A a porad jsem mel problemy s nabijenim telefonu, proste za jizdy, pustene GPS apod. se nedobijel, naopak. nakonec jsem se vratil k original nabijecce od vyrobce. A to plati i o kabelu, ne kazdy ma dostatecny prirez dratu aby dokazal "protlacit" dostatecny proud pro dobijeni.
Ale to uz jsme trochu mimo...
Na tychle vecicky pozor, ne vsechny maji dostatecny proud i pres deklarovane udaje na krabicce. Vyzkousel jsem jich nekolik, od 500mA az po 2A a porad jsem mel problemy s nabijenim telefonu, proste za jizdy, pustene GPS apod. se nedobijel, naopak. nakonec jsem se vratil k original nabijecce od vyrobce. A to plati i o kabelu, ne kazdy ma dostatecny prirez dratu aby dokazal "protlacit" dostatecny proud pro dobijeni.
Ale to uz jsme trochu mimo...
|
|
27.02.2012 19:26 -
Re: CL zásuvka, zásuvka zapalovače, 12V zásuvka
|
2454513
|
|
js42
|
|
|
Z důvodů, které výe uvádí Alx, jsem hledal také nějaký nástavec či adaptér. Bohuel jsem ádný nikde, stejně jako Maxifik, neobjevil. Bohuel já a el. energie v jakékoliv podobě nejde dohromady, kdy jsem naposledy opravoval doma zásuvku neel proud v celé ulici. Z těchto důvodů se do el. rozvodu v automobilu nepoutím vůbec. Proto volím vdy raději jistotu! Zkusím zjistit jak je to s tou více zásuvkou a uvidí se.
Přeji vem pěkný večer, Honza
Z důvodů, které výe uvádí Alx, jsem hledal také nějaký nástavec či adaptér. Bohuel jsem ádný nikde, stejně jako Maxifik, neobjevil. Bohuel já a el. energie v jakékoliv podobě nejde dohromady, kdy jsem naposledy opravoval doma zásuvku neel proud v celé ulici:nevim. Z těchto důvodů se do el. rozvodu v automobilu nepoutím vůbec. Proto volím vdy raději jistotu! Zkusím zjistit jak je to s tou více zásuvkou a uvidí se.
Přeji vem pěkný večer, Honza ;-)
|
|
27.02.2012 20:36 -
|
2454522
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Souhlas s ALXem, i pro 10A 0,15 vodiče. Koupit zásuvku a vidlici, dvojlinku 2x0,50 a 0,75 a samodomo práce. To je jak se startovacími kabely. Píí 200A a je tem něco jako staré červené VN kabely s 5ti drátky a jetě ke kletím jen přitlačené pomocí izolace tohoto kablíku. Bacha na to.
Souhlas s ALXem, i pro 10A 0,15 vodiče. Koupit zásuvku a vidlici, dvojlinku 2x0,50 a 0,75 a samodomo práce. To je jak se startovacími kabely. Píí 200A a je tem něco jako staré červené VN kabely s 5ti drátky a jetě ke kletím jen přitlačené pomocí izolace tohoto kablíku. Bacha na to.
|
|
27.02.2012 20:52 -
|
2454526
|
|
alx
|
|
|
js42 napsal(a): Z důvodů, které výe uvádí Alx, jsem hledal také nějaký nástavec či adaptér. Bohuel jsem ádný nikde, stejně jako Maxifik, neobjevil. Bohuel já a el. energie v jakékoliv podobě nejde dohromady, kdy jsem naposledy opravoval doma zásuvku neel proud v celé ulici . Z těchto důvodů se do el. rozvodu v automobilu nepoutím vůbec. Proto volím vdy raději jistotu! Zkusím zjistit jak je to s tou více zásuvkou a uvidí se.
Přeji vem pěkný večer, Honza
a jak by jsi si to predstavoval? Mohli bychom dat neco dohromady. Stacila by ti nejaka prodluzovacka s umistenim zasuvky nekde jinde nez kde je ted? Ja mam treba pripevnenou trojzasuvku na plastu tunelu u nohou spolujezdce, je tam prostor i pod plasty, takze by se dala schovat zasuvka tam, otazka je co tam chces pripojovat (Navi) a jak to ma dlouhy kabel ...
a jak by jsi si to predstavoval? Mohli bychom dat neco dohromady. Stacila by ti nejaka prodluzovacka s umistenim zasuvky nekde jinde nez kde je ted? Ja mam treba pripevnenou trojzasuvku na plastu tunelu u nohou spolujezdce, je tam prostor i pod plasty, takze by se dala schovat zasuvka tam, otazka je co tam chces pripojovat (Navi) a jak to ma dlouhy kabel ...
|
|
28.02.2012 07:08 -
|
2454544
|
|
BERY
|
|
|
Přidávám fotku: .link.
O víkendu zkusím změřit, kolik z toho leze. Ale PDA které ere max.1A to uiví bez problému.
Přidávám fotku: http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/27293325_11872609404f4c6e8545132.jpg
O víkendu zkusím změřit, kolik z toho leze. Ale PDA které ere max.1A to uiví bez problému. :-)
|
|
28.02.2012 15:06 -
|
2454611
|
|
js42
|
|
|
alx napsal(a): a jak by jsi si to predstavoval? Mohli bychom dat neco dohromady. Stacila by ti nejaka prodluzovacka s umistenim zasuvky nekde jinde nez kde je ted? Ja mam treba pripevnenou trojzasuvku na plastu tunelu u nohou spolujezdce, je tam prostor i pod plasty, takze by se dala schovat zasuvka tam, otazka je co tam chces pripojovat (Navi) a jak to ma dlouhy kabel ...
Mě lo hlavně o to, abych nemusel tahat kabel od navi a mezi sedačky. Kabel je dlouhý dost. Jinak dalí přídavná zařízení nepouívám. Někde jsem potom, asi v nějakém reklamním letáku, viděl tu dvoj zásuvku a to mne zaujalo. A a potom, co jsem si ji koupil, jsem vlastně zjistil, e je krátká z jedné strany. Netuil jsem, e je i zásuvka s USB. Já jinak pouívám, kdy vezu např. lednici nebo někdo v autě má přenosné PC, měnič z 12V na 220V/230V od fi Belkin. Osvědčil se náramně! Take zatím to nijak nehoří. Kdy tak se ozvu.
Honza.
Mě lo hlavně o to, abych nemusel tahat kabel od navi a mezi sedačky. Kabel je dlouhý dost. Jinak dalí přídavná zařízení nepouívám. Někde jsem potom, asi v nějakém reklamním letáku, viděl tu dvoj zásuvku a to mne zaujalo. A a potom, co jsem si ji koupil, jsem vlastně zjistil, e je krátká z jedné strany. Netuil jsem, e je i zásuvka s USB. Já jinak pouívám, kdy vezu např. lednici nebo někdo v autě má přenosné PC, měnič z 12V na 220V/230V od fi Belkin. Osvědčil se náramně! Take zatím to nijak nehoří. Kdy tak se ozvu.
Honza.
|
|
28.02.2012 15:17 -
|
2454612
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
řeil jsem jak zapojit telefon a nepřijít o zásuvku a mít kabel někde kde nebude vadit. vyřeil jsem tak e jsem koupil malý USB nabíječ a napájel ho přímo na dráty vedoucí do zapalovače a schoval pod kryt řadící páky. Kabel (dostatečně tlustý - správná poznámka ALXi ..a jen tak dlouhý aby dosáhl.) jsem protáhl ven mezerou mezi krytem řadičky a středovým panelem a vede mi tak pěkně podél kraje středového panelu přímo k dráku. na nabíjení i s navi stačí přestoe jsem jí koupil za 100,-
řeil jsem jak zapojit telefon a nepřijít o zásuvku a mít kabel někde kde nebude vadit. vyřeil jsem tak e jsem koupil malý USB nabíječ a napájel ho přímo na dráty vedoucí do zapalovače a schoval pod kryt řadící páky. Kabel (dostatečně tlustý - správná poznámka ALXi ..a jen tak dlouhý aby dosáhl.) jsem protáhl ven mezerou mezi krytem řadičky a středovým panelem a vede mi tak pěkně podél kraje středového panelu přímo k dráku. na nabíjení i s navi stačí přestoe jsem jí koupil za 100,-
|
|
19.03.2012 13:16 -
|
2459849
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Ahoj, rozpadla se koncovka vyhřívané dečky, kdy byla zastrčená v zásuvce mezi sedadly. Zbytky jsem úspěně vylovil, ale zásuvka přestala fungovat. Zároveň nefunguje i zásuvka v kufru společně s tlačítkem na zvedání/spoutění zadku. Nejprve jsem to tipoval na pojistku (rozpadlá zástrčka asi ztratovala zásuvku), ale pojistka (podle manuálu F9) je v pořádku a ani výměna nepomohla. Pojistka je i pro přední okna (stření nemám) a ta normálně fungují. Nevíte někdo čím by to mohlo být?
Ahoj, rozpadla se koncovka vyhřívané dečky, kdy byla zastrčená v zásuvce mezi sedadly. Zbytky jsem úspěně vylovil, ale zásuvka přestala fungovat. Zároveň nefunguje i zásuvka v kufru společně s tlačítkem na zvedání/spoutění zadku. Nejprve jsem to tipoval na pojistku (rozpadlá zástrčka asi ztratovala zásuvku), ale pojistka (podle manuálu F9) je v pořádku a ani výměna nepomohla. :nevim Pojistka je i pro přední okna (stření nemám) a ta normálně fungují. Nevíte někdo čím by to mohlo být?
|
|
19.03.2012 17:44 -
|
2459901
|
|
jumep
|
|
|