| | |
15.12.2014 21:11 -
Re: Silnějí árovky do couvacích světel
|
2764885
|
|
DrMarvin
|
|
|
63zdenda napsal(a): Píe, e známému to zakouřilo sklo, někde ve vlákně o árovkách se psalo, e ledky mají při svícení nějaké dost vysoké odpadní teplo, tady nemá cenu laborovat, můe se napáchat víc kody jak uitku, to raději budu couvat pomaleji a senzory si s tím snad poradí, dokonce ve vyhláce stojí, pokud je nedostatečný výhled, vezmi sebou třeba manelku, ona Ti moná ukáe správně.
ano, nejake polske noname..kvalitni ti hrat nikdy nebudou vic nez zarovka:=)
ano, nejake polske noname..kvalitni ti hrat nikdy nebudou vic nez zarovka:=)
|
|
16.12.2014 07:08 -
|
2764994
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
DrMarvin: C5 by mohla svítit aspoň jako XA, jak u tu bylo zmíněno. Senzory OK, ale jaksi neuměj číst tmavý čáry na parkoviti, tak halt jak z tráboe, u kerýho sem couvačku neměl, otevřu dveře a zacoufám, ale je to takovej trochu krok z8. ale samo coufat se s C5 dá
DrMarvin: C5 by mohla svítit aspoň jako XA, jak u tu bylo zmíněno. ;-) Senzory OK, ale jaksi neuměj číst tmavý čáry na parkoviti, tak halt jak z tráboe, u kerýho sem couvačku neměl, otevřu dveře a zacoufám, ale je to takovej trochu krok z8.:nevim ale samo coufat se s C5 dá :-))))
|
|
16.12.2014 21:02 -
|
2765244
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Oni dávali do C5 III ledky origo z výroby? Celkem mne to zajímá, proto se ptám, předtím si psal, e teď má ledky co svítí dost dobře, proto jsem chtěl vědět jaký.
Oni dávali do C5 III ledky origo z výroby? Celkem mne to zajímá, proto se ptám, předtím si psal, e teď má ledky co svítí dost dobře, proto jsem chtěl vědět jaký. :nevim
|
|
16.12.2014 21:17 -
|
2765251
|
|
DrMarvin
|
|
|
pokud vim, ma to ledky zabudovane v lampe:=)to same zadni blinkr:=)
pokud vim, ma to ledky zabudovane v lampe:=)to same zadni blinkr:=)
|
|
17.12.2014 14:11 -
|
2765432
|
|
Brzda
|
|
|
jumep napsal(a): porovnavat C5 s fabkou je trocha odveci uz len kvoli samotnej velkosti a vyhladu dozadu
z C5 dozadu nevidis co umocnuje v tme pocit ze to slabo svieti
nejaka ledkova ziarovka miesto tej co tam je to isto nevyriesi
a dorobit nejake svetlo je tiez pomerne narocne (kvoli umiestneniu) - z tohoto hladiska su nenahraditelne parkovacie senzori ktore dost nahradia to co nevidim / pripadne si tam namontovat kameru ked casto cuvavam niekam kam nevidim
Porovnával jsem C5 s fábkou ne kvůli výhledu z auta, ale kvůli svítivosti couvacích světel, o čem je toto vlákno. Ve městě je pouliční osvětlení a couvám na senzory a zrcátka v pohodě.
Jak jsem psal v prvním příspěvku, jde mi o osvit prostoru za autem na nestandardních místech jako jsou polní a lesní cesty nebo zahrada, chata. Nějakou díru nebo hlubokou kolej na lesní cestě ti senzory nevyřeí. Teď si pomáhám mlhovkama, ale je to o tom, e podle mě má C5 ty světla blbě (typicky francouzsky) vyřeená. Ty červené pruhy přes světlo sice vypadají pěkně, ale to, e pak světlo blbě svítí frantíci neřeí......
Porovnával jsem C5 s fábkou ne kvůli výhledu z auta, ale kvůli svítivosti couvacích světel, o čem je toto vlákno. Ve městě je pouliční osvětlení a couvám na senzory a zrcátka v pohodě.
Jak jsem psal v prvním příspěvku, jde mi o osvit prostoru za autem na nestandardních místech jako jsou polní a lesní cesty nebo zahrada, chata. Nějakou díru nebo hlubokou kolej na lesní cestě ti senzory nevyřeí. Teď si pomáhám mlhovkama, ale je to o tom, e podle mě má C5 ty světla blbě (typicky francouzsky) vyřeená. Ty červené pruhy přes světlo sice vypadají pěkně, ale to, e pak světlo blbě svítí frantíci neřeí......
|
|
17.12.2014 16:57 -
|
2765517
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Teda na polňačce si raději z auta vylezu ne začnu couvat a podívám se kam vlastně pojedu. I u aut s lepím výhledem vzad
Teda na polňačce si raději z auta vylezu ne začnu couvat a podívám se kam vlastně pojedu. I u aut s lepím výhledem vzad :-p:-p:-p ;-)
|
|
10.01.2015 22:59 -
|
2773565
|
|
voslik
|
Město: Kladruby, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 7 |
|
|
DrMarvin napsal(a): pokud vim, ma to ledky zabudovane v lampe:=)to same zadni blinkr:=)
No nevim ... mam stejnej problem (na zpatecku neni videt nic - jak v zrcatkach, tak v couvaci kamere), tak jsem koukal dovnitr ... zadny diody tam nejsou ... jsou tam jenom takovy plastovy "svetlovody", ktery maji asi imitovat LED ... ale jinak je tam na zpatkecku zarovka 21W (H21W - asi halogen), takze budu asi zkouset silnesi LED-zarovky (jinak je to 9mm Bajonet BAY9s a prumer diry do paraboly 17mm)
No nevim ... mam stejnej problem (na zpatecku neni videt nic - jak v zrcatkach, tak v couvaci kamere), tak jsem koukal dovnitr ... zadny diody tam nejsou ... jsou tam jenom takovy plastovy "svetlovody", ktery maji asi imitovat LED ... ale jinak je tam na zpatkecku zarovka 21W (H21W - asi halogen), takze budu asi zkouset silnesi LED-zarovky (jinak je to 9mm Bajonet BAY9s a prumer diry do paraboly 17mm)
|
|
11.01.2015 16:52 -
|
2773931
|
|
bluemotion
|
Město: Ronov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 286 |
|
|
A co tak si nekde na zadni napravu dat pridavny halogen Kdysi mivaly podobny 120tky a na druhe strane jsme museli domontovat cervenou mlhovku
A co tak si nekde na zadni napravu dat pridavny halogen :-)) Kdysi mivaly podobny 120tky a na druhe strane jsme museli domontovat cervenou mlhovku :-d
|
|
01.04.2015 21:44 -
|
2803967
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Tak mi konecne na testovani dorazily LED zarovky z ciny. .link.
Prvni zkouska me mile prekvapila, svit ve srovnani s zarovkou je prinejmensim stejny. Diky jine barve svetla je to problem urcit presneji. Viz foto, zkusim nekdy udelat lepsi srovnavaci fotky.
Zarovky jsem nasadil "do provozu" tak uvidim jak to bude v realnem provozu
Tak mi konecne na testovani dorazily LED zarovky z ciny. http://www.dx.com/cs/p/1156-11w-12-smd-5630-cree-xp-e-820lm-led-car-light-backup-signal-light-indicator-lamp-2-pcs-313580#.VRxDU-HydZo
Prvni zkouska me mile prekvapila, svit ve srovnani s zarovkou je prinejmensim stejny. Diky jine barve svetla je to problem urcit presneji. Viz foto, zkusim nekdy udelat lepsi srovnavaci fotky.
Zarovky jsem nasadil "do provozu" tak uvidim jak to bude v realnem provozu :)
Přílohy: zadni_pohled.jpg ( 206543b ) - zarovka_1.jpg ( 144411b ) - zarovka_2.jpg ( 179117b ) - led_1.jpg ( 139034b ) - led_2.jpg ( 169987b ) - |
|
01.04.2015 21:59 -
|
2804001
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Ta svítivost vypadá o moc líp, po testu dej vědět nějaké blií údaje o typu a označení LED árovky, snad nebude dělat problémy ohledně vypálené patice, nebo něco podobného.
Ta svítivost vypadá o moc líp, po testu dej vědět nějaké blií údaje o typu a označení LED árovky, snad nebude dělat problémy ohledně vypálené patice, nebo něco podobného. ;-)
|
|
19.02.2018 20:34 -
|
3132727
|
|
pato88
|
Město: Oravská Jasenica, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Otázka, x7 po facelifte má iné zadné svetla čas so smerovkou a spiatockovym svetlom je biela. Povodne bola ruová. Má niekto skúsenos či to pomohlo posilni svietivos pri spiatočke?
Otázka, x7 po facelifte má iné zadné svetla čas so smerovkou a spiatockovym svetlom je biela. Povodne bola ruová. Má niekto skúsenos či to pomohlo posilni svietivos pri spiatočke?
|
|
07.06.2018 07:45 -
|
3162162
|
|
mawerick
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Mám C5 pár dní a u jsem u některých dílů provedl rozborku ale ko..ta, který navrhl dát do couvaček halogenku H21WU bych protáhl průvanem. árovka za cca 170,-/kus, to je docela masakr. Z venku to vypadá, e tam jsou LEDky ale prdlajs. Stejný je to u Fordu Mondea, tam jsou ale klasické árovky.
Mám C5 pár dní a u jsem u některých dílů provedl rozborku ale ko..ta, který navrhl dát do couvaček halogenku H21WU bych protáhl průvanem. árovka za cca 170,-/kus, to je docela masakr. Z venku to vypadá, e tam jsou LEDky ale prdlajs. Stejný je to u Fordu Mondea, tam jsou ale klasické árovky.
Přílohy: IMG_20180606_194952.jpg ( 1386754b ) - umístění v patici světla IMG_20180606_195119.jpg ( 1310000b ) - árovka H21WU |
|
08.06.2018 11:26 -
|
3162581
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
Kup z aliexpresu za par supov a nemas problem...
Kup z aliexpresu za par supov a nemas problem...
|
|
08.06.2018 22:17 -
|
3162788
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
Někdo mi říkal, e do těch couvaček napáchal do té " matrice" jednotlivé pulvatové LEDky a světla jak ve dne
Někdo mi říkal, e do těch couvaček napáchal do té " matrice" jednotlivé pulvatové LEDky a světla jak ve dne :-D
|
|
08.06.2018 22:20 -
|
3162791
|
|
mawerick
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 11 |
|
|
To by bylo taky řeení ale muselo by se rozkuchat světlo, resp. ten plastovej dekl.
To by bylo taky řeení ale muselo by se rozkuchat světlo, resp. ten plastovej dekl.
|
|
| |
|
|