| | |
02.02.2013 11:19 -
Re: světla zpátečky
|
2543762
|
|
jumep
|
|
|
zly napad
1. teplota od ziarovky - nie je to na to stavane
2. tvar paraboly je proste nevhodny na to aby to svietilo na cestu
zly napad
1. teplota od ziarovky - nie je to na to stavane
2. tvar paraboly je proste nevhodny na to aby to svietilo na cestu
|
|
02.02.2013 11:34 -
Re: světla zpátečky
|
2543772
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Tady se často řeí denní LED světla na předek a nikdo neřeí pracnost a cenu. Co takhle nějaký obyčejný LED dobastlit na zadek? Nebo ke třetímu brzdovýmu světlu. Moností je moře.
Tady se často řeí denní LED světla na předek a nikdo neřeí pracnost a cenu. Co takhle nějaký obyčejný LED dobastlit na zadek? Nebo ke třetímu brzdovýmu světlu. Moností je moře.
|
|
02.02.2013 14:00 -
Re: Silnějí árovky do couvacích světel
|
2543814
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Presunuto
Led nahrady zarovek jsem osobne vyzkousel, viz drivejsi prispevky a vysledek nebyl prilis pouzitelny. Take bych to videl na nejaky reflektor za zadni sklo, treba nektere z dennich svetel, pracovni svetla apod.
Babo rad
Presunuto
Led nahrady zarovek jsem osobne vyzkousel, viz drivejsi prispevky a vysledek nebyl prilis pouzitelny. Take bych to videl na nejaky reflektor za zadni sklo, treba nektere z dennich svetel, pracovni svetla apod.
Babo rad :)
|
|
02.02.2013 23:25 -
|
2544005
|
|
Hanz 397
|
|
|
jruze napsal(a): Mám dům 30 m od silnice a nemám problém - pravda coubám podle tůjí a na druhé straně větinou nějaká auta - dozadu na cestu to sice moc také nesvítí,ale tůje a auta to osvítí dobře(i přes né zrovna dobře průhledné zadní okno - zamlené,namrzlé).Má přítelkyně dovede vycouvat téměř pod plným (já ne). Pravda mluvím o C5 II limuzíně.
Od tebe je po tmě problém vyjet pomalu i popředu .
Do picassa jsem enský dal u asi před půl rokem nějaký halogenky a svítí to o hooodně líp,ne dřív.Je teda pravda,e jsem tam musel napastit jinou patici(mám z mrtvých světel,ve kterých byly původně).
Teplotní rozdíl asi nějaký bude,ale asi ne takovej,protoe ty árovky mají tuím 15W,nebo tak nějak.
V po,a budu v práci a vzpomenu si na to,tak se pokusím zjistit označení a vrhnu ho sem.
Od tebe je po tmě problém vyjet pomalu i popředu ;-) .
Do picassa jsem enský dal u asi před půl rokem nějaký halogenky a svítí to o hooodně líp,ne dřív.Je teda pravda,e jsem tam musel napastit jinou patici(mám z mrtvých světel,ve kterých byly původně).
Teplotní rozdíl asi nějaký bude,ale asi ne takovej,protoe ty árovky mají tuím 15W,nebo tak nějak.
V po,a budu v práci a vzpomenu si na to,tak se pokusím zjistit označení a vrhnu ho sem.
|
|
03.02.2013 00:21 -
|
2544020
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Myslím e nikdo necouvá tak dlouho, aby mu árovka stihla vypálit díru do krytu.
Myslím e nikdo necouvá tak dlouho, aby mu árovka stihla vypálit díru do krytu. :-d
|
|
03.02.2013 03:51 -
|
2544024
|
|
jruze
|
|
|
Kamera do auta(kdy umí koukat dopředu umí i dozadu) a dle výbavy vozu napojit na displej nebo externí???
No a dnes jsem se spálil o 5W halogenku po minutě svícení z předních pakovaček
Kamera do auta(kdy umí koukat dopředu umí i dozadu) a dle výbavy vozu napojit na displej nebo externí???:nevim :-o
No a dnes jsem se spálil o 5W halogenku po minutě svícení z předních pakovaček
|
|
10.12.2014 13:44 -
|
2763149
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
hm, C5 svítí fakt na kosočtverec.... vymysleli ste něco? Asi jen to přídavný světlo, co? No zkusím etě ty mlhovky.... nějak sem nepochopil, proč sou v C5 jen bludičky na prd XA svítila parádně
hm, C5 svítí fakt na kosočtverec.... vymysleli ste něco? Asi jen to přídavný světlo, co? :nevim No zkusím etě ty mlhovky.... nějak sem nepochopil, proč sou v C5 jen bludičky na prd :-( XA svítila parádně:palec
|
|
10.12.2014 21:13 -
|
2763400
|
|
DrMarvin
|
|
|
mne to svitit dobre:=) nestezuju si:=)))))
jinak ve stare c5 jsem mel nejake ultra mega svitive a svititli dobre......phillipsky tusim ze to byly....
btw: co si umejt zadni svetla, nebo oskrabat snih?
mne to svitit dobre:=) nestezuju si:=)))))
jinak ve stare c5 jsem mel nejake ultra mega svitive a svititli dobre......phillipsky tusim ze to byly....
btw: co si umejt zadni svetla, nebo oskrabat snih?:D
|
|
11.12.2014 07:15 -
|
2763527
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
hm, tak ani mlhovky nepomáhaj..... prostě je to blbě vyřeený.... jestli sklonem svitu nebo parabolou nebo krycím plastem, ale prostě to nevítí jak by mělo...pokrok nezastaví...
hm, tak ani mlhovky nepomáhaj..... prostě je to blbě vyřeený.... :nevim jestli sklonem svitu nebo parabolou nebo krycím plastem, ale prostě to nevítí jak by mělo...pokrok nezastaví...;-)
|
|
12.12.2014 14:23 -
|
2763910
|
|
Brzda
|
|
|
Je to tak, obvzlá v tomto počasí, kdy je zadek za.ranej je to dost problém. Ve srovnání s blbou fábkou je to nebe a dudy. Bastlit tam nějaké přídavné světlo se mi fakt nechce a zničit lampy silnějí árovkou taky neriskuju. Moná nějaká SMD Led
Je to tak, obvzlá v tomto počasí, kdy je zadek za.ranej je to dost problém. Ve srovnání s blbou fábkou je to nebe a dudy. Bastlit tam nějaké přídavné světlo se mi fakt nechce a zničit lampy silnějí árovkou taky neriskuju. Moná nějaká SMD Led :nevim
|
|
12.12.2014 14:30 -
|
2763913
|
|
jumep
|
|
|
porovnavat C5 s fabkou je trocha odveci uz len kvoli samotnej velkosti a vyhladu dozadu
z C5 dozadu nevidis co umocnuje v tme pocit ze to slabo svieti
nejaka ledkova ziarovka miesto tej co tam je to isto nevyriesi
a dorobit nejake svetlo je tiez pomerne narocne (kvoli umiestneniu) - z tohoto hladiska su nenahraditelne parkovacie senzori ktore dost nahradia to co nevidim / pripadne si tam namontovat kameru ked casto cuvavam niekam kam nevidim
porovnavat C5 s fabkou je trocha odveci uz len kvoli samotnej velkosti a vyhladu dozadu
z C5 dozadu nevidis co umocnuje v tme pocit ze to slabo svieti
nejaka ledkova ziarovka miesto tej co tam je to isto nevyriesi
a dorobit nejake svetlo je tiez pomerne narocne (kvoli umiestneniu) - z tohoto hladiska su nenahraditelne parkovacie senzori ktore dost nahradia to co nevidim / pripadne si tam namontovat kameru ked casto cuvavam niekam kam nevidim
|
|
12.12.2014 14:44 -
|
2763916
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Ak parkujete pri dome, ideálne je si namontova reflektor so senzorom pohybu. Buď klasický 120W halogén, alebo sa u dajú zohna aj LED reflektory. To nenahradia iadne cúvacie svetlá
Ak parkujete pri dome, ideálne je si namontova reflektor so senzorom pohybu. Buď klasický 120W halogén, alebo sa u dajú zohna aj LED reflektory. To nenahradia iadne cúvacie svetlá ;-)
|
|
12.12.2014 19:05 -
|
2763979
|
|
Světlono
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 179 |
|
|
Pokud člověk s autem couvá hodně, tak ta kamera je skvělá pomůcka.
Pokud člověk s autem couvá hodně, tak ta kamera je skvělá pomůcka.
|
|
12.12.2014 21:32 -
|
2764012
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Spí si měl napsat, co jsi tam dal a nejlépe odkaz, jak to tady tak čtu, bylo by to pro některé uitečné.
Spí si měl napsat, co jsi tam dal a nejlépe odkaz, jak to tady tak čtu, bylo by to pro některé uitečné. ;-)
|
|
12.12.2014 21:41 -
|
2764028
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
no na celom topicu bude nejaka pointa, ved aj C3 ma ovela lepsie svetlo ako x7.
za svoju sofersku karieru som mal iba jeden incidentik, z C4 som pri cuvani suchol asi 10cm jednu OI. majitel to nechcel riesit, vraj si viac ceni ze som ho vyhladal. c4 nebolo tiez nic.
no a preco, lebo som bol lenivy cakat kym rozmrznu spatne zrkadla a zadne svetlo nic moc a kym som skrabal okno tak majitel zaparkoval a to som si uz nevsimol. Nepomohli mi ani neorigo cuvacie sensory.....
no a kamera sa dava iba do tourer, sedan ju nema ani s navi......
no a X7 ma tie senzory akesi prispate, neskoro reaguju, nie som s nimi moc spokojny, je to mozno otazka firmwaru, ale zatial som sa neodhodlal tam davat ten najposlednejsi 2.85 uz
no na celom topicu bude nejaka pointa, ved aj C3 ma ovela lepsie svetlo ako x7.
za svoju sofersku karieru som mal iba jeden incidentik, z C4 som pri cuvani suchol asi 10cm jednu OI. majitel to nechcel riesit, vraj si viac ceni ze som ho vyhladal. c4 nebolo tiez nic.
no a preco, lebo som bol lenivy cakat kym rozmrznu spatne zrkadla a zadne svetlo nic moc a kym som skrabal okno tak majitel zaparkoval a to som si uz nevsimol. Nepomohli mi ani neorigo cuvacie sensory.....
no a kamera sa dava iba do tourer, sedan ju nema ani s navi......
no a X7 ma tie senzory akesi prispate, neskoro reaguju, nie som s nimi moc spokojny, je to mozno otazka firmwaru, ale zatial som sa neodhodlal tam davat ten najposlednejsi 2.85 uz
|
|
12.12.2014 22:05 -
|
2764045
|
|
jumep
|
|
|
na zraze mal alx kameru na X7, miesto svetla spz co by si vedel pouzit aj ty
fw nebude mat ziaden vplyv na fungovanie senzorov, je to dane tym ako su spravene, nesmies sa ponahlat a musis pocitat s ich oneskorenou reakciou
na zraze mal alx kameru na X7, miesto svetla spz co by si vedel pouzit aj ty
fw nebude mat ziaden vplyv na fungovanie senzorov, je to dane tym ako su spravene, nesmies sa ponahlat a musis pocitat s ich oneskorenou reakciou
|
|
13.12.2014 08:19 -
|
2764115
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
@jumep: tú kameru som u aj ja pozeral, je aj robená priamo v driaku SPZ ale nemám ju kde napoji, nemám navi
Cúvacie senzory sú fajn, ale z X7 je do zadu zlý výhžad cez kufrové okno. U sa mi 2x stalo, e som cúval na späáky a trafil som niečo, čo bolo uie ako auto a schovalo sa zaň. Či pípali senzory si nepamätám, iednoducho som viac veril tomu čo vidím a nie senzorom...
@jumep: tú kameru som u aj ja pozeral, je aj robená priamo v driaku SPZ ale nemám ju kde napoji, nemám navi :-(
Cúvacie senzory sú fajn, ale z X7 je do zadu zlý výhžad cez kufrové okno. U sa mi 2x stalo, e som cúval na späáky a trafil som niečo, čo bolo uie ako auto a schovalo sa zaň. Či pípali senzory si nepamätám, iednoducho som viac veril tomu čo vidím a nie senzorom...
|
|
| |
|
|