| | |
20.02.2018 21:58 -
Re: pojistky / C5 I/II
|
3133211
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
spolar napsal(a): To je koda, chtěl jsem si na ten display napojit parkovací kameru no nic, tak objednat jiný display.
no tenhle LD neumoznuje pripojeni parkovaci kamery
asi jsi spatne pochopil,v problemu neni LCD ale multimedialni jednotka ktera je jak ti napsal Jumep za,resp nad kastlikem spolujezdce
no tenhle LD neumoznuje pripojeni parkovaci kamery
asi jsi spatne pochopil,v problemu neni LCD ale multimedialni jednotka ktera je jak ti napsal Jumep za,resp nad kastlikem spolujezdce
|
|
20.02.2018 23:49 -
Re: pojistky / C5 I/II
|
3133227
|
|
spolar
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 15 |
|
|
autodiag napsal(a): no tenhle LD neumoznuje pripojeni parkovaci kamery
Ale dá, kamera je zakončena cinch konektorem a dá se zapojit do zdirky v kastliku. Kdy u mi LCD naskočí, tak kameru normálně zobrazí....
Ale dá, kamera je zakončena cinch konektorem a dá se zapojit do zdirky v kastliku. Kdy u mi LCD naskočí, tak kameru normálně zobrazí....
|
|
21.02.2018 10:39 -
Re: VDO displej - telematika
|
3133260
|
|
spolar
|
|
|
U ruční brzdy mám kouzelné tlačítko, které vyvolá menu. Tak si vyberu video a mohu koukat přes kameru....
U ruční brzdy mám kouzelné tlačítko, které vyvolá menu. Tak si vyberu video a mohu koukat přes kameru....
|
|
21.02.2018 11:03 -
|
3133264
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ja to uz napsal ale ALX dnes byl asi extremne precitlivelej a tak to smazal
tak jeste jednou :
takze postup bude : zaradis,nastavis na navigaci kameru,zacouves,vyradis a prepnes na radio a budes couvat velmi pomalu aby se ti to nevyplo ???
ja to uz napsal ale ALX dnes byl asi extremne precitlivelej a tak to smazal
tak jeste jednou :
takze postup bude : zaradis,nastavis na navigaci kameru,zacouves,vyradis a prepnes na radio a budes couvat velmi pomalu aby se ti to nevyplo ???
|
|
21.02.2018 11:06 -
|
3133266
|
|
jumep
|
|
|
kamera sa nevypina nad 30km/h?
kazdopadne to je uz uplne mimo jeho zlej telematiky
kamera sa nevypina nad 30km/h?
kazdopadne to je uz uplne mimo jeho zlej telematiky
|
|
21.02.2018 11:25 -
|
3133269
|
|
spolar
|
|
|
autodiag napsal(a): ja to uz napsal ale ALX dnes byl asi extremne precitlivelej a tak to smazal
tak jeste jednou :
Začalo to nabírat úplně jiný směr. Vzhledem k tomu, e i bez kamery dokáu zacouvat na vzdálenost cca 10 cm i bez kamery, tak tu kameru mám pro přítelkyni. A s tou kamerou nemusí achovat jak popisujes. Zařadí zpátečku, prepnes na video, zacouves, vyřadis (tím se vypne kamera - bude napojena na světlo zpátečky) a pak prepnes na rádio. Vidí v tom problém nebo jak? Kadopádně můj dotaz byl zodpovězen a tak neře můj úmysl s kamerou.
Začalo to nabírat úplně jiný směr. Vzhledem k tomu, e i bez kamery dokáu zacouvat na vzdálenost cca 10 cm i bez kamery, tak tu kameru mám pro přítelkyni. A s tou kamerou nemusí achovat jak popisujes. Zařadí zpátečku, prepnes na video, zacouves, vyřadis (tím se vypne kamera - bude napojena na světlo zpátečky) a pak prepnes na rádio. Vidí v tom problém nebo jak? Kadopádně můj dotaz byl zodpovězen a tak neře můj úmysl s kamerou.
|
|
21.02.2018 15:11 -
|
3133300
|
|
kajman
|
Město: Písečná, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 144 |
|
|
autodiag napsal(a): vymlouvat ti to nebudu..jen mi prosim technicky popis jak docililis ze po vyrazeni se to co jsi rucne zapnul vypne ? proc to same teda nejdi pri zarazeni ???
ver mi takhle to opravdu nefunguje bez pomerne velkych HW uprav
Samo se to nevypne to je pravda. Ale prozradim male tajemstvi - staci tuknout do prave packy a je to zpatky.
Samo se to nevypne to je pravda. Ale prozradim male tajemstvi - staci tuknout do prave packy a je to zpatky.
|
|
21.02.2018 15:44 -
|
3133305
|
|
autodiag
|
|
|
to ti dekuji ,tuhle vychtavku poravdu neznam i kdyz ji asi nepouziji...porad je se co ucit...
ono uplne nejde o to co jak a kde zmacknout ,jen ta predstava neco mackat aby se mi objevila kamera nebo zhasla..,nevim...pro me couvaci kamera znamena dam zpatecku a vidim kameru,vyradim a mam radio (nebo co bylo predtim) proto tvrdim ze tehle system na couvaci kameru staveny neni,pokud teda nekdo se nevyziva v tom jak jednoduchou vec jako je couvani zneprijemnit sadou ukonu,ale i to je cesta ano to je pravda
to ti dekuji ,tuhle vychtavku poravdu neznam i kdyz ji asi nepouziji...porad je se co ucit...
ono uplne nejde o to co jak a kde zmacknout ,jen ta predstava neco mackat aby se mi objevila kamera nebo zhasla..,nevim...pro me couvaci kamera znamena dam zpatecku a vidim kameru,vyradim a mam radio (nebo co bylo predtim) proto tvrdim ze tehle system na couvaci kameru staveny neni,pokud teda nekdo se nevyziva v tom jak jednoduchou vec jako je couvani zneprijemnit sadou ukonu,ale i to je cesta ano to je pravda
|
|
21.02.2018 16:03 -
|
3133317
|
|
kajman
|
Město: Písečná, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 144 |
|
|
Souhlasim, takhle to neni to prave orechove. Ale na druhou stranu za 2 zmacknuti dostane prijemnou funkci navic. A nekdy se to muze hodit. No nekup to. A myslim, ze by ani nebylo nijak slozite to predelat at to jde jen po zarazeni zpatecky. Uz mi to v hlave srotuje.
Souhlasim, takhle to neni to prave orechove. Ale na druhou stranu za 2 zmacknuti dostane prijemnou funkci navic. A nekdy se to muze hodit. No nekup to. A myslim, ze by ani nebylo nijak slozite to predelat at to jde jen po zarazeni zpatecky. Uz mi to v hlave srotuje.:-o
|
|
21.02.2018 16:14 -
|
3133320
|
|
autodiag
|
|
|
kajman napsal(a): Souhlasim, takhle to neni to prave orechove. Ale na druhou stranu za 2 zmacknuti dostane prijemnou funkci navic. A nekdy se to muze hodit. No nekup to. A myslim, ze by ani nebylo nijak slozite to predelat at to jde jen po zarazeni zpatecky. Uz mi to v hlave srotuje.
ja na to koukal nekdy pred vic jak 10 lety kdyz jsem ty jednotky opravoval a kdy tyhle auta jeste jezdily...
v SW to resitelne neni,HW nepocita s prepnutim po VAN ani analogove...reseni bylo udelat RGB prepinac (LCD je RGB) ,ale to by jsi k tomu musel jeste dat prevodnik video-RGB a prepnuti aktivovat analogove spateckou...zkousel jsem najit ktery port/pin na CPU prepina signal,to jsem tusim uz nenasel nebo to vzdal..on ten obraz asi nebude nic moc
ja na to koukal nekdy pred vic jak 10 lety kdyz jsem ty jednotky opravoval a kdy tyhle auta jeste jezdily...
v SW to resitelne neni,HW nepocita s prepnutim po VAN ani analogove...reseni bylo udelat RGB prepinac (LCD je RGB) ,ale to by jsi k tomu musel jeste dat prevodnik video-RGB a prepnuti aktivovat analogove spateckou...zkousel jsem najit ktery port/pin na CPU prepina signal,to jsem tusim uz nenasel nebo to vzdal..on ten obraz asi nebude nic moc
|
|
21.02.2018 18:32 -
|
3133365
|
|
kajman
|
|
|
Napadlo me Arduino, ale je tam ten VAN, takze asi ne. Leda to nejak nabastlit primo na spinace, aby to po zarazeni /vyrazeni/ zpatecky udelalo to co vykonavam rucne. To by treba mohlo jit. Mozna by to slo i nejakou obycejnou logikou. Proste jen napad nic vic, resit to urcite nebudu.
Napadlo me Arduino, ale je tam ten VAN, takze asi ne. Leda to nejak nabastlit primo na spinace, aby to po zarazeni /vyrazeni/ zpatecky udelalo to co vykonavam rucne. To by treba mohlo jit. Mozna by to slo i nejakou obycejnou logikou. Proste jen napad nic vic, resit to urcite nebudu.
|
|
15.05.2019 15:24 -
Re: Parkovací kamera
|
3222628
|
|
MartinP.
|
|
|
nekdo kdo ma zkusenosti s parkovaci kamerou na vdo rt2?zapojeni,atd
nekdo kdo ma zkusenosti s parkovaci kamerou na vdo rt2?zapojeni,atd
|
|
15.05.2019 18:12 -
|
3222642
|
|
autodiag
|
|
|
rekl bych trochu nerealne,vzhledem k HW
rekl bych trochu nerealne,vzhledem k HW :(
|
|
04.10.2019 17:57 -
|
3241729
|
|
MiFa
|
Město: Polička, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Zdravím,
Kudy protáhnout kabel na parkovací kameru? Mám C5III (X7) rok 2008. Pak je jetě metoda dálkově | BYNCG W0 2.4GHZ Vehicle Camera RCA Wireless Transmitter Receiver for Rear Reversing Camera Monitor DC12V Rear View Camera
.link.
Metoda asi méně sloitá.
Děkuji za rady.
Zdravím,
Kudy protáhnout kabel na parkovací kameru? Mám C5III (X7) rok 2008. Pak je jetě metoda dálkově | BYNCG W0 2.4GHZ Vehicle Camera RCA Wireless Transmitter Receiver for Rear Reversing Camera Monitor DC12V Rear View Camera
https://s.click.aliexpress.com/e/25xIM7Eu
Metoda asi méně sloitá.:nevim
Děkuji za rady.:palec
|
|
22.11.2020 20:40 -
|
3291742
|
|
pepik8888
|
Město: Rudňany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 150k (110kW) | Počet příspěvků: 79 |
|
|
Zdravím.Mám otázku ilo by dorobi prednú kameru.Mám predný aj zadný asistent. Zadný aj z kamerou.Mám dotyk dysplay z Navi.Farebny.Ďakujem.
Zdravím.Mám otázku ilo by dorobi prednú kameru.Mám predný aj zadný asistent. Zadný aj z kamerou.Mám dotyk dysplay z Navi.Farebny.Ďakujem.
|
|
26.11.2020 14:00 -
Parkovací kamera - seřízení?
|
3292413
|
|
Patrik
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 150k (110kW) | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Zdravím, jde origo kamera seřídit? Chtěl bych změnit úhel záběru tak, abych viděl jen hranu koule a viděl dále dozadu... ted vidím značku a jen kousek za auto... díky za podněty.
Zdravím, jde origo kamera seřídit? Chtěl bych změnit úhel záběru tak, abych viděl jen hranu koule a viděl dále dozadu... ted vidím značku a jen kousek za auto... díky za podněty.:palec
|
|
| |
|
|