| | |
20.12.2011 18:26 -
navigace myway - jak připojit usb?
|
2434335
|
|
pagi
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 74 |
|
|
zdravím, jsem úplně čerstvý majitel C5 tourer. je toho hodně co musím zjistit. ji teď mě ale překvpuje absence konektoru usb s navigací myway. ve schránce jsou 2 konektory cinch, ale ty nějak nechápu. chtěl bych připojit usb s nahranou muzikou, nemáte někdo zkuenost nebo radu jak na to? nevím zda má toto rádio-navigace konektor na cd-měnič, e bych připojil nějaký ten adaptér? nebo lze něco připojit na ty cinche tak, aby se to dalo ovládat přes volant? zatím díky
zdravím, jsem úplně čerstvý majitel C5 tourer. je toho hodně co musím zjistit. ji teď mě ale překvpuje absence konektoru usb s navigací myway. ve schránce jsou 2 konektory cinch, ale ty nějak nechápu. chtěl bych připojit usb s nahranou muzikou, nemáte někdo zkuenost nebo radu jak na to? nevím zda má toto rádio-navigace konektor na cd-měnič, e bych připojil nějaký ten adaptér? nebo lze něco připojit na ty cinche tak, aby se to dalo ovládat přes volant? zatím díky
|
|
20.12.2011 20:12 -
Re: navigace myway - jak připojit usb?
|
2434413
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
pagi napsal(a): zdravím, jsem úplně čerstvý majitel C5 tourer. je toho hodně co musím zjistit. ji teď mě ale překvpuje absence konektoru usb s navigací myway. ve schránce jsou 2 konektory cinch, ale ty nějak nechápu. chtěl bych připojit usb s nahranou muzikou, nemáte někdo zkuenost nebo radu jak na to? nevím zda má toto rádio-navigace konektor na cd-měnič, e bych připojil nějaký ten adaptér? nebo lze něco připojit na ty cinche tak, aby se to dalo ovládat přes volant? zatím díky
má hezké autíčko a koukám úplně nové, tak se divím, e nemá český manuál, e ti ti neřekl prodejce, tady na clubu zatím neznám majitele tohoto modelu
má hezké autíčko a koukám úplně nové, tak se divím, e nemá český manuál, e ti ti neřekl prodejce, tady na clubu zatím neznám majitele tohoto modelu ;-)
|
|
20.12.2011 21:16 -
|
2434477
|
|
pagi
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 74 |
|
|
zdar, manuál samozřejmě mám, ale kolem tohoto tam nic není, pouze poznámka, e dle zvolené verze je ve schránce 2 nebo 3 cinche, to ve
zdar, manuál samozřejmě mám, ale kolem tohoto tam nic není, pouze poznámka, e dle zvolené verze je ve schránce 2 nebo 3 cinche, to ve :nevim
|
|
20.12.2011 22:14 -
|
2434495
|
|
Malicky
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 46 |
|
|
Zdar, ja si pro noveho c5 sedana pujdu v lednu... Na tento problem jsem narazil jiz v momente konfigurace, kde se pise ze s myway neni k dispozici usb port ve schrance pod loketni operkou. Dodatecne je ale mozne jej z radia vytahnout... Origo reseni od citeroenu je 5600 kc a v autoportu v praze (odkud bude auto) mi to jejich elektikar udela do 2000kc.
Zdar, ja si pro noveho c5 sedana pujdu v lednu... Na tento problem jsem narazil jiz v momente konfigurace, kde se pise ze s myway neni k dispozici usb port ve schrance pod loketni operkou. Dodatecne je ale mozne jej z radia vytahnout... Origo reseni od citeroenu je 5600 kc a v autoportu v praze (odkud bude auto) mi to jejich elektikar udela do 2000kc.
|
|
21.12.2011 14:55 -
|
2434596
|
|
pagi
|
|
|
Tak já auto vyzvedl včera u Dojáčka. Servis asi nic moc, jeliko tuto informaci mi neřekli. Malá perlička, auto mám se světým vnitřkem a dnes při denním světle jsem nael počmáranou sedačku od propisky ( síla! ). Co se týče usb, tak by mi stačilo, kdyby mělo rádio výstup na CD měnič a do té zastrčky vrazit něco takového .link. jene to taky nevím.
Tak já auto vyzvedl včera u Dojáčka. Servis asi nic moc, jeliko tuto informaci mi neřekli. Malá perlička, auto mám se světým vnitřkem a dnes při denním světle jsem nael počmáranou sedačku od propisky ( síla! ). Co se týče usb, tak by mi stačilo, kdyby mělo rádio výstup na CD měnič a do té zastrčky vrazit něco takového http://www.mp3auto.cz/citroen/28-adapter-usb-sd-mp3-vstup-pro-autoradio-citroen/ jene to taky nevím.
|
|
21.12.2011 20:14 -
|
2434642
|
|
Malicky
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 46 |
|
|
... To by se mi moc nechtelo "tvorit" poradek v mp3 timto systemem adresaru, aby se tvarili jako cdecka v changeru, nehlede, ze treba takovy iphone a radu mp3 prehravacu nikdy takto nezorganizujes... Doporucuji zavolat p. Urbana z autoportu v praze a myslim, ze ti nabidne plnohodnotny usb port cca za 2tisice... Prece jenom je to univerzalni seriovy port a vedi jak dat myway na usb do serie... Prozradit to nechtel knowhow
... To by se mi moc nechtelo "tvorit" poradek v mp3 timto systemem adresaru, aby se tvarili jako cdecka v changeru, nehlede, ze treba takovy iphone a radu mp3 prehravacu nikdy takto nezorganizujes... Doporucuji zavolat p. Urbana z autoportu v praze a myslim, ze ti nabidne plnohodnotny usb port cca za 2tisice... Prece jenom je to univerzalni seriovy port a vedi jak dat myway na usb do serie... Prozradit to nechtel :-) knowhow :-)
|
|
21.12.2011 20:47 -
|
2434666
|
|
jumep
|
|
|
cislo toho kablu je: 6574 LA
cena: 60.78EUR s DPH pre Slovensku republiku
edit: je totalna blbost davat tam emulator cd menicu na mp3, ked to radio to zvlada uplne v pohode a s prehladom
cislo toho kablu je: 6574 LA
edit: je totalna blbost davat tam emulator cd menicu na mp3, ked to radio to zvlada uplne v pohode a s prehladom
|
|
21.12.2011 21:39 -
|
2434685
|
|
pagi
|
|
|
Tak pokud je to tento .link. tak ten má konektor jako cd měnič. Akorát jsem nikde nenael spojitost s navigací MyWay.
Tak pokud je to tento http://www.google.cz/imgres?q=citroen+6574+LA&hl=cs&sa=X&biw=1038&bih=610&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=IOi4elugakOocM:&imgrefurl=http://www.planete-citroen.com/forum/showthread.php%3Ft%3D113449&docid=pCXCa5_khSd9jM&imgurl=http://img7.hostingpics.net/pics/294245untitled.png&w=1024&h=768&ei=UkLyTpPqCYOC4gSUg_i5AQ&zoom=1&iact=hc&vpx=376&vpy=267&dur=5484&hovh=194&hovw=259&tx=129&ty=116&sig=103528046299640085900&page=9&tbnh=118&tbnw=154&start=131&ndsp=18&ved=1t:429,r:14,s:131 tak ten má konektor jako cd měnič. Akorát jsem nikde nenael spojitost s navigací MyWay.
|
|
21.12.2011 21:58 -
|
2434689
|
|
jumep
|
|
|
ta navigacia / radio ma priamo na sebe usb konektor ktory nie je vyvedeny a na sacku rovno vidis ze je ine cislo ako som ti sem napisal
ta navigacia / radio ma priamo na sebe usb konektor ktory nie je vyvedeny a na sacku rovno vidis ze je ine cislo ako som ti sem napisal
|
|
21.12.2011 21:59 -
|
2434690
|
|
Malicky
|
|
|
jumep napsal(a): cislo toho kablu je: 6574 LA
Radio to zvlada, ale kabel jiz neni kam zapojit.... Je tam myway misto nej... Proto ty trable
Radio to zvlada, ale kabel jiz neni kam zapojit.... Je tam myway misto nej... Proto ty trable
|
|
21.12.2011 22:07 -
|
2434701
|
|
jumep
|
|
|
mozno zle pozeram, ale
vidim len:
RD4 / RD4 MP3
RT4
RNEG
NG4
NG4 predpokladam ze ta myway, kde je tento kabel a nejaka suciastka nazvana USB vstup vidim 6574 HF za 10EUR (vypada ako drziak toho usb kablu)
mozno zle pozeram, ale
vidim len:
RD4 / RD4 MP3
RT4
RNEG
NG4
NG4 predpokladam ze ta myway, kde je tento kabel a nejaka suciastka nazvana USB vstup vidim 6574 HF za 10EUR (vypada ako drziak toho usb kablu)
|
|
21.12.2011 22:30 -
|
2434720
|
|
pagi
|
|
|
MyWay = RNEG
MyWay = RNEG
|
|
21.12.2011 22:31 -
|
2434722
|
|
pagi
|
|
|
jo a kam se dívá? jsou někde microfishe?
jo a kam se dívá? jsou někde microfishe?
|
|
21.12.2011 22:57 -
|
2434747
|
|
jumep
|
|
|
tak konecne mam v tom troska jasnejsie ...
RNEGa som mal dokonca v rukach, ale dost kratko
skusim prezistit ako to na nom je
v popise vidim len 6593 66 - KABEL VIACFUNKC - co je dost nejasny popis a obrazok ho tiez moc nezobrazuje dobre (edit: myslim ze je to kabel na prepojenie s displayom)
edit2: tak ma napadlo, co by spravila SDkarta kde by boli MP3 a mapy?
tak konecne mam v tom troska jasnejsie ...
RNEGa som mal dokonca v rukach, ale dost kratko
skusim prezistit ako to na nom je
v popise vidim len 6593 66 - KABEL VIACFUNKC - co je dost nejasny popis a obrazok ho tiez moc nezobrazuje dobre (edit: myslim ze je to kabel na prepojenie s displayom)
edit2: tak ma napadlo, co by spravila SDkarta kde by boli MP3 a mapy?
|
|
22.12.2011 10:57 -
|
2434782
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
pagi napsal(a): Tak já auto vyzvedl včera u Dojáčka. Servis asi nic moc, jeliko tuto informaci mi neřekli. Malá perlička, auto mám se světým vnitřkem a dnes při denním světle jsem nael počmáranou sedačku od propisky ( síla! ). Co se týče usb, tak by mi stačilo, kdyby mělo rádio výstup na CD měnič a do té zastrčky vrazit něco takového .link. jene to taky nevím.
Zrovna totok mi zbylo doma po demontái z P 206... pokud by byl zájem. Nechodilo to patně a pro někoho, kdo se nehodlá hrabat do origo muziky hodnotný extender. Nicméně - Origo rádio a ni repra nejsou ádná ersteklasse a pokud do něčeho z muziky investovat, tak raději jít jinou cestou...
Zrovna totok mi zbylo doma po demontái z P 206... pokud by byl zájem. Nechodilo to patně a pro někoho, kdo se nehodlá hrabat do origo muziky hodnotný extender. Nicméně - Origo rádio a ni repra nejsou ádná ersteklasse a pokud do něčeho z muziky investovat, tak raději jít jinou cestou...
|
|
22.12.2011 18:01 -
|
2434832
|
|
Malicky
|
|
|
Zdar vsem ... RNEG nerovna se myWay. Rneg je radio, ktere obsahuje v sobe: gps modul, bluetooth, ctecku sd karet, 2 tunery, cd mechaniku a jeden volny USB port... Ktery bez myway je vyveden do podloketniho kastliku. V momente pripojeni myway pres tento usb port logicky neni k dispozici. Myway je pripojena pres tento usb port a z rnegu vyuziva gps modul i sd kartu jako pametove medium , ale jako zarizeni ma svoje vlastni CPU ve kterem bezi navigacni soft. Problem je v tom, ze jsou 3 druhy rneg. Dnes jsem je videl na vlastni bulvy, zepredu totozne, lisi se pouze konektory vzadu... A to zapojeni je na principu jakehokoliv USB = univerzal serial bus ... Kdy mother usb rneg utahne v pohode 2zarizeni.... Ale zapojit to lze jen se znalosti jak na to v tech 3 ruznych verzich... Je to des.
Zdar vsem ... RNEG nerovna se myWay. Rneg je radio, ktere obsahuje v sobe: gps modul, bluetooth, ctecku sd karet, 2 tunery, cd mechaniku a jeden volny USB port... Ktery bez myway je vyveden do podloketniho kastliku. V momente pripojeni myway pres tento usb port logicky neni k dispozici. Myway je pripojena pres tento usb port a z rnegu vyuziva gps modul i sd kartu jako pametove medium , ale jako zarizeni ma svoje vlastni CPU ve kterem bezi navigacni soft. Problem je v tom, ze jsou 3 druhy rneg. Dnes jsem je videl na vlastni bulvy, zepredu totozne, lisi se pouze konektory vzadu... A to zapojeni je na principu jakehokoliv USB = univerzal serial bus ... Kdy mother usb rneg utahne v pohode 2zarizeni.... Ale zapojit to lze jen se znalosti jak na to v tech 3 ruznych verzich... Je to des.
|
|
22.12.2011 23:24 -
|
2434957
|
|
Malicky
|
|
|
Rd4 a rt4 Magneti Marelli
Rneg Harman Becker
Rd4 a rt4 Magneti Marelli
Rneg Harman Becker
|
|
22.12.2011 23:29 -
|
2434960